Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsaljam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsaljam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, ő 22.

Előttem neki nagy híre volt, de úriember nem kérdez rá, 5 partnerről biztosan tudok, de a pletykák szerint van vagy 15-17.

Én szűz voltam (fél éve jöttünk össze kb), és arra gondoltam, ha ő szexelhetett előttem sok emberrel akkor én miért ne? Úgyhogy pár hónapja felraktam a Tindert, nem volt nagy sikerem, de most egy csajjal már szexchatnél tartunk, volt pár tali ahol nem történt semmi, de benne lenne szexben.

Szeretem a barátnőmet, legszívesebben Vele élném le az életem de nagyon kíváncsi vagyok rá milyen mással.

Hármasra, nyitott kapcsolatra nem nyitott, mert azt mondja, nagyon szeret engem, nem bírja elképzelni, hogy mással legyek.

Szeritnem ez álszent dolog tőle, hiszen ő is sok emberrel volt együtt.

Ti mit gondoltok?

2018. ápr. 2. 09:43
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
57%
Inkább dobd, aztán dugj másokat. Win-win.
2018. ápr. 2. 10:52
 22/58 anonim ***** válasza:
98%

Én azért mondom, hogy nem tudsz szeretni, mert én is jártam a cipődben.

22 évesen is szűz voltam, mert észre sem vettek. Jött a párom. Mellette kikupálódtam. Egészségesen éltem, karcsúsodtam, izmosodtam, öltözködésem is nőiesebb lett, és mindenkivel közvetlenebb, barátságos.

Így persze észrevett már a másik nem is. Annyian próbálkoztak be hogy álmodni sem mertem volna!

De nem érdekel ha gazdagabb, ha sármosabb, ha teszi a szépet.

Igen most már válogathatnék. De én nem azért vagyok a párommal mert nem volt más és a semminél több. Ő észrevett, szeretett akkor is amikor senki más nem nézett nőnek. Értékesnek tartott akkor is amikor nem volt jó alakom, nem öltöztem csinosan.

És eszem ágában sincs a sok felszínes pancser közül válogatni, amikor valaki emberként is észrevett, nemcsak a puncit látta bennem.

2018. ápr. 2. 11:14
 23/58 anonim ***** válasza:
96%
Te ezért képes volnál megcsalni a barátnődet? Meg úgy egyáltalán? Ezek után én elgondolkodnék, hogy vajon komolyan gondolom-e ezt az annyira szeretem a barátnőmet, hogy vele élném le az életemet dolgot.
2018. ápr. 2. 11:18
 24/58 anonim ***** válasza:
97%

Nagyjából minden punci egyforma, olyan óriási dolgot nem nagyon fogsz tapasztalni, de akkor előtte legalább szakíts szerencsétlen csajjal.

Bár én azt gondolom, hogyha mindent megkapnál tőle 100%-ig, akkor nem gondolkodnál ilyeneken.

2018. ápr. 2. 11:27
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

Sok emberrel volt együtt, előtted. Nem a kapcsolatotok alatt. Szóval én azt mondanám, hogy dobd ki, aztán farkalj meg mindenkit, aki él és mozog, ha neked ez a fontosabb és ez kell. Csak akkor legyél egyedül és ne kapcsolatban, annak semmi értelme, hiszen az írásod alapján lejön, hogy a barátnőd nem csalna meg téged.

A vicc az, hogy tudtad kivel jössz össze, tudtad, hogy voltak partnerei előtted.

Most azt gondolod, hogy a farkadnak hatalma van, mert megmárthattad a szent kehelyben.

Én kívánom, hogy ess pofára és csaljanak meg, mert őrölt nagy az arcod.

De ne a barátnődet büntesd azért, mert nem bírod a kígyót a gatyában tartani 24 éves létedre!

2018. ápr. 2. 12:07
 26/58 A kérdező kommentje:
Aki itt híreszteli, hogy soha nem csalná meg, az csak azzal szexelt akivel elvesztette a szüzességét?
2018. ápr. 2. 12:12
 27/58 anonim ***** válasza:
97%
Csald meg! Utána mondd meg neki, hogy fölöslegesen pocsékolta az idejét egy béna, bamba, "szüzikére", mert már kinyilt a csipája.
2018. ápr. 2. 12:24
 28/58 A kérdező kommentje:

28 el vagy tévedve, nem vagyok sem béna, sem bamba, sem szűz.

Amúgy nem értem mi a jelentősége a szüzességnek, kb 15 másodperc alatt el lehet veszíteni.

2018. ápr. 2. 12:29
 29/58 anonim ***** válasza:
97%

Úgy látom nálad elég nagy gondok vannak.

Nem csak azzal szexeltem én személy szerint, akivel elvesztettem a szüzességem, de soha nem szexeltem kapcsolatban senki mással, csak a párommal. Érted? Ez a lényeg.

És bár te nem vagy szűz, de azzal, hogy a barátnőd elvette a szüzességed, úgy érzed, hogy hatalmat adott a kezedbe, pedig te csak megmártottad benne a lompost. Fél év alatt nem gondolom, hogy olyan hatalmas ágybetyár lennél, de menj csak koppanni, rád fér, mert nagy az arcod.

De már biztos vagyok benne, hogy a csajod azzal csak nyerhet, ha kidobod, ugyanis látszik, hogy te már eldöntötted ezt a megcsalás dolgot. Hát tedd meg. De szerencsére a karma létezik, úgyhogy kösd fel a gatyád, jössz még ide sírni, hogy megcsaltak. :)

2018. ápr. 2. 12:35
 30/58 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon akarod akkor tedd meg. De arra nagyon figyelj, hogy utana ne deruljon ki semmi, ne legyen semmifele bizonyitek ami kesobb lebuktathatna teged. Arra is erdemes figyelni, elotte jol atgondolni, hogy elvileg szereted a baratnodet, ha megtortenik a dolog, ez felerosodik benned, mert az oszinteseg az bekavar majd, onnon benso jellemed ki kivankozik, arrol a bizonyos lelkiismeret furdolasrol beszelek, amit nem lehet veka ala rejteni sehogy sem. Erre vigyazz majd.
2018. ápr. 2. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!