Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet megutáltam a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Ezelött pár éve bebukott a barátnőm,hogy van barátja mellettem,kibékültünk,élünk tovább,de amikor ez kiderült egyre jobban folyamatosan mintha megutáltam volna,egyre jobban taszit,örülök ha nincs itthol hanem dolgozik,idegesit,kötelességnek érzem ha vele kell programozni,elötte pedig az életem szerelme volt,de amikor kiderült hogy megcsalt,akkor egy folyamat elindult bennem,javulni fog ez valaha?2017. aug. 12. 15:09
1/6 Krukutyán Levente válasza:
Úgy fest igen, de jó nagy barom is vagy már ne haragudj. Minek vagy vele, ha már utálod és nyűg vele minden program és várod már mikor nincs otthon? Te se vagy százas.
2/6 anonim válasza:
Te írod, hogy csak mélyül pár év után is. Akkor mitől javulna?
3/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fog javulni. Tanulj belőle, és legközelebb állj a sarkadra (mert te ebben a szituációban minden vagy, csak nem férfi). Most konkrétan azt csinálod, hogy megbocsátottál, aztán meg rinyálsz (mert ez az én szememben márpedig rinyálás). A barátnőd is megéri a pénzét, mert hűtlen volt, de te is, mert nem szereted, mégis vele vagy. Minek vagytok együtt? Komolyan mondom röhej.
4/6 anonim válasza:
Nem fog javulni. Voltam hasonló szituban, elhagyott, visszaszereztem, aztán rájöttem, hogy a hűtlensége miatt nincs meg a bizalom...én véget vetettem a dolognak. Nem bánom azóta sem.
5/6 Tizenhármas válasza:
Visszafogadtad miközben két barátot tartott? De férfi vagy, nem?
6/6 anonim válasza:
Nálam megcsalás nélkül is volt ilyen. Úgy éreztem, hogy szeretem, aztán a végén már borzalmasan idegesítő volt és örültem, ha elmaradt egy randi, mert közbejött valami. Most már tudom, hogy hamarabb szakítanunk kellett volna. Mindkettőnknek jobb lett volna. Csak féltem megmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!