Miért érzek így? Megutáltam volna a legjobb barátnőmet? Ez normális?
Szia!
Igazából ismerős a helyzet, mert nekem az unokanővérem ilyen ,,okoskodó" típus, meg nagyon makacs is.
Vannak olyan emberek, akik megunnak egy barátot. Nem akarják kihasználni, csak már egyszerűen... nem nagyon tudom elmagyarázni, mert én se nagyon értem az ilyeneket. :)
Lehet, hogy a korkülönbség miatt ilyen, vagy mert ő már felnőttnek érzi magát, te meg még gyerek vagy? Nem tudom, mert egyikőtöket se ismerem.
Lehet, hogy valami sérelem érte és ezt rajtad vezeti le, vagy veled van valami baja... nem nagyon tudom. Az igazság az, hogy tudnom kéne milyen ember Ő meg Te, és akkor így könnyebb lenne.
Mindenesetre ha voltak más barátaid, akkor most támaszkodj rájuk egy kicsit, és egy kicsit ,,hanyagold" a másik barátodat, aki ilyen volt veled. A végén keresni fog téged, mert furi lesz neki, ha nem hívod, nem vigasztalod stb. De mikor keres, akkor kérdezd meg, hogy mi volt ez az egész. Mond meg neki, hogy rosszul esett neked, és akkor Ő is érzékelni fogja a helyzetet.
Ha pedig nem akarsz várni, vagy úgy érzed, hogy nincs nagyon más, akiben biztonságodat leled, akkor kérdezd meg finoman, mégis határozottan tőle, hogy ezt miért csinálja, mert neked ez nagyon rosszul esik, és nem nagyon érted mi volt ez az egész. Ha erre normálisan, nyitottan, egy bocsánatkéréssel válaszol, akkor se omolj a karjaiba, inkább légy elővigyázatos vele, és vázold fel a helyzetet, hogy mi lehet a megoldás szerinted.
Viszont, ha gorombán, flegmán válaszol, akkor, bármennyire fájni fog, sajnos ki kell mondanod, hogy ez így nem nagyon fog működni. És hagyd ott. Neked is rossz lesz, de hidd el neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!