Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tippeket, hogyan lehetne a barátnőmet kicsit "megszoritani"?
Van egy jó hírem, ha koppintasz ha nem, újra meg fog csalni.
Valami hiányzott neki a kapcsolatból, hiányozni fog továbbra is.
Nem tudom, ha a párom meg csalna én nem bocsájtanék meg!
Nem véletlenül csalt meg a barátnőd, valami nagyon hiányozhat a kapcsolatotokból amit tőled nem kapott meg. Na meg én ezt gyerekesnek tartom hogy meg szeretnéd szorítani a barátnődet!Felnőtt emberek nem csinálnak ilyeneket
Ennek az oda-vissza csalom dolognak semmi értelme, az eddigi fos kapcsolatotok még fosabb lesz.
Ez kell neked? Hajrá!
Ez a hozzáállás csak ront a helyzeten, nem javít semmin.
Nem azzal foglalkozol, hogy mi lehetett a probléma, mi hiányzott a kapcsolatból, miért nem láttad az előjeleit a megcsalásnak, hanem kicsinyes, gyerekes bosszút tervezgetsz. Ráadásul a barátnőd bizalmatlanságát is csak tovább erősítenéd ezzel.
Feltételezem, hogy azért bocsátottál meg neki, mert fenn akarod tartani a kapcsolatotokat. Ha tényleg ez a helyzet, akkor:
- el kéne felejtened a bosszúállást;
- meg kéne erősítened a barátnődet, hogy ne féltékenykedjen;
- együtt ki kéne derítenetek, hogy mi vezetett a megcsaláshoz;
- ez alapján kitalálni, hogy mit kéne máshogy csinálnotok, hogy elkerüljétek ugyanazt a hibát.
Sajnos nagyon sokszor félre kell tenned a saját egódat, amikor a kapcsolatról van szó. Ha tényleg szeretnél a lánnyal maradni, akkor tedd félre az egód, és dolgozz a bajok megoldásán inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!