Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt, hazudozott és titkolózott. Most úgy akar tenni, mint ha semmi nem történt volna. Elhinné ezt valaki?
A feleségem (van két kis gyermek 3 és 5) a kollégájával flangált kézen fogva. Nagyjából két hónapig kereste az izgalmat a házasságán kívül. Valóban nem voltunk a toppon érzelmileg, de egyszer leültem vele, hogy valamit sejtek. Ennek ellenére sem hagyta abba, sőt. Állítólag sex nem volt. De ez mindegy is.Most azt várja, hogy onnan folytassuk, ahol abbahagytuk és az egészet felejtsük el. Az a baj, hogy nem bízom a szavaiban, mivel folyton hazudott és hazudott. Amikor rákérdeztem, hogy ő mit tenne az én helyemben, akkor azt mondta, hogy őt már sokszor megcsalták a kapcsolataiban. Szerintem ez nem válasz. És, hogy nem akart tőlem külön menni, nem gondolta, hogy le fog bukni és hogy milyen szép család lehetünk még.
Az a baj, hogy szeretem, de bízni nem tudok benne. Minden porcikám azt mondja, hogy hagyjam az egészet és egye meg amit főzött, de ott a két gyerkőc.
Voltatok már hasonló helyzetben? hogy végződött? Rövid vagy hosszútávon?
Szomorú hogyha szorul a hurok akkor mindenre képesek a nők addig meg tényleg szarnak az egészbe bele...
Múltkor írt ki valaki egy olyan kérdést hogy mi legyen mert a barátnője bulizik (csak férfiakkal jön ki így velük) aztán hogy jajj fáradtak voltak és ott aludt 5 pasival...
Aztán még valami nő elkezdte itt mondani hogy az ő szabadságát senki se korlátozza hogy védje a másik nőt:D
Rohadt gáz hogy milyen emberek vannak:D
Ezt olvastam én is...borzasztó. Nem akarok általánosítani, mert biztos van még egy-két kivétel, de számítóak és spekulálnak állandóan.
Még annyit az enyémről, hogy 5 év (gyerekek miatt) otthon lét után ment vissza dolgozni és tulajdonképpen az első faszi bájolgására igent mondott 3 hónap után. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!