Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi viszony, mit akar tőlem? Csak szórakozik velem?
Nekem is kell egy szexualis targy. Ha jol nezel ki,kuldj privit.
N
Ha valóban úgy érezné, hogy te mindent viszel, és a régi már kaki, akkor már rég kilépett volna a kapcsolatából és nem dilemmázna, hanem 100%-osan veled lenne.
Szerintem engedd el, nem fog kilépni érted, de ha kilép, akkor se gondolom hosszútávúnak a kettőtök dolgát.
Én ebben azt nem értem, hogy ugye ők még nem élnek együtt. Így tényleg szakítania kéne, ha odavan érted.
A többit mind értem, mert voltam ilyen helyzetben. Csak nekünk volt közös ház, közös élet, közös gyerek. Vannak érzési irántad, talán még szerelmet is érez, TALÁN. És doppingolja őt az, amit tőled kap. Csak fél a bizonytalanságtól. Nem tud nélküled meglenni,azért beszél veled ennyit, szereti a társaságod, ez nem megjátszás.
Szar ügy. Nálunk az lett a vége a sztorinak, hogy én szakítottam, aztán vissza akartam volna csinálni, de a férfi már addigra észhez tért, és nem engedte, hogy többé játékszernek használjam (én ezt nem akartam), úgy volt vele, hogy ha elválok, akkor szóljak, de ezt így nem.
Valami ilyesmi. A viszonyom a férfival egy évig tartott.
Nagy eséllyel mindenki le fog pontozni...
Benne van a csaj egy rossz kapcsolatban, amiből hiányoznak neki, azok a dolgok, amiket Te adsz meg neki.
Fél lépni, mert van egy kényelmes komfortzónája, egy ilyet senki sem ad fel egykönnyen.
Ahogy írtad is, kihasználjátok egymást, ám valójában nekem úgy jön le, Ő kicsivel jobban kihasznál Téged, mint fordítva. Te pedig hagyod!
Ha folytatódni fog, Te járod meg! Te otthagytad a kapcsolatod, miután ráébredtél egy-két dologra.
Legyen bármilyen fájdalmas, hagyd a fenébe a csajt. Ha Ő is úgy állna hozzá, ahogy előadja neked, már rég lépett volna. Nem tette... Ezután sem fog.
Keress olyan NŐT(!), aki megérdemel és boldog lehetsz mellette.
Voltam ilyen kapcsolatban, s bizony a fentebb leírtak szerint cselekedtem. Rossz volt, kicsit fájdalmas, viszont találtam egy olyan Nőt, akivel boldog vagyok!
29/f
Leírom én is a sztorimat Neked, hátha segít.
Volt egy 5 éves kapcsolatom, aminek az utolsó két éve már csak szenvedés volt, semmi értelme nem volt, mégse tudtuk elengedni egymást. Ekkor valahogy megérezték a férfiak, hogy a végét rúgjuk, és lassan szabad leszek - pedig kifelé nem mutattuk - és nem tudom, de tényleg rengetegen ki akartak táncoltatni. Ez nagyon imponált nekem, hagytam, hogy kicsit udvaroljanak, de megcsalni nem csaltam meg az exet, csak az egómat legyezgettem. Volt, aki könyörgött, hogy lépjek ki, hónapokon keresztül udvarolt szegény, szimpatikus is volt, de mégsem tudtam kilépni a kapcsolatomból. Aztán egy nap teljesen véletlenül találkoztam Vele, és bumm. Villámcsapás, ex-szel szakítottam, ő pedig a férjem lett immár 5 éve, 3 év udvarlás után és van már két gyermekünk :)
Szóval ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy a lánynak valószínűleg te olyan vagy, mint nekem azok, akiket hagytam kicsit udvarolni, de nem vagy olyan, mint a férjem volt nekem.
Az utolsó előtti válaszolónak: egyértelműen én is olyan emberrel szeretnék "kavarni", akinek nincs senkije. Sőt, tisztában vagyok azzal is, hogy talán ezt az egészet magamnak köszönhetem, a titkos dolog az valóban izgató, inkább mint gyönyörű... mert nem az.
Utolsó hozzászóló: érdekesnek találom amit írsz, de te azoknak akiknek hagytad, hogy udvaroljanak itt mit értesz ez alatt? Csak mert a hölgy a hagyta, hogy udvaroljanak az egy nagyon elsimítottan megfogalmazott része annak amit eddig csináltunk illetőlegesen ez a folyamatos keresés... talán az lesz a legjobb, ha megpróbálok csak barátként rá tekinteni aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!