Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt, hazudozott és titkolózott. Most úgy akar tenni, mint ha semmi nem történt volna. Elhinné ezt valaki?
A feleségem (van két kis gyermek 3 és 5) a kollégájával flangált kézen fogva. Nagyjából két hónapig kereste az izgalmat a házasságán kívül. Valóban nem voltunk a toppon érzelmileg, de egyszer leültem vele, hogy valamit sejtek. Ennek ellenére sem hagyta abba, sőt. Állítólag sex nem volt. De ez mindegy is.Most azt várja, hogy onnan folytassuk, ahol abbahagytuk és az egészet felejtsük el. Az a baj, hogy nem bízom a szavaiban, mivel folyton hazudott és hazudott. Amikor rákérdeztem, hogy ő mit tenne az én helyemben, akkor azt mondta, hogy őt már sokszor megcsalták a kapcsolataiban. Szerintem ez nem válasz. És, hogy nem akart tőlem külön menni, nem gondolta, hogy le fog bukni és hogy milyen szép család lehetünk még.
Az a baj, hogy szeretem, de bízni nem tudok benne. Minden porcikám azt mondja, hogy hagyjam az egészet és egye meg amit főzött, de ott a két gyerkőc.
Voltatok már hasonló helyzetben? hogy végződött? Rövid vagy hosszútávon?
Baxd ki, mint macskát xarni. :)
Én is megszabadultam az exemtől, amikor kiderült, hogy egy hazudós, legalja szemét. 39F
Nem voltam ilyen helyzetben (szerencsére), de ha engem megcsalna a párom az első dolgo az lenne, hogy szakítanék. Attól még, hogy van 2 gyerek úgy is teljesértékű apa tudsz lenni, hogy külön éltek. Ez után nem tudnék megbízni benne és egyértelmű, hogy a feleséged már nem szeret téged. Gyerekeknek is az a legjobb, ha harmónikus családban nőhetnek fel...de úgy nem lesz az, hogy a feleség csalja a másikat.
22/L
Semmi megbánás? Ezen sajna gondolkodni sem érdemes. "joga van hozzá"
A gyerekek miatt nehéz, de komolyan elgondolkodnék a válláson.
31/f
#3 és #4
Nincs az a bíróság, amely egy 3 és 5 éves gyereket az apának ítél. Ha az asszony bekeményít, a kérdező két hetente egyszer láthatja majd a gyerekeit. Hogy a fenébe lehetne teljes értékű apa? Ráadásul nem vehet igénybe családi adókedvezményt, sem pótszabadságot, és minden hónapban leadhatja a fizetése közel felét a nőnek.
Sokkal inkabb erzem azt, hogy faj neki,h lebukott mint azt hogy megbanta. Most probalja tenni a szepet es azt mondja,h mindent megtesz,h rendbehozza amit elrontott. Tettekben ez annyi,h tobbet er hozzam, mondja h mennyire szeret...stb
Biztos,h fontos neki a csalad, de miert nem vekem ult le megbeszelni??? 5 ev utan ment vissza dolgozni, sikeres lett es ugy erzem azt gondolta barmit megtehet
Tipikus mai "emancipált" nő. Ő nem tisztel téged, és ha most ezt következmények nélkül hagyod, akkor csak megerősíted benne, hogy mindent jól csinál. Meg fogja tenni újra.
Dobd ki és ne felejtsd el érzékeltetni, hogy minderről csakis ő tehet, és nem lehettek már szép család, mert ő elárult. Nincs miről beszélni.
Őt sokszor megcsalták és veled van... Itt a válasz.
Amúgy csak teszi a szépet és a jót aztán ha nem gyanakszol megint átver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!