Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy 26 éves lánynál? 17 évesen. Lányok, Ti benne lennétek akár egy estében egy jóképű fiatalabb sráccal?
Figyelt kérdés
Jóképűnek mondott 17 éves srác vagyok, és a nővérem egyik barátnője nálunk fog aludni a következő hétvégén. Erkölcsi szempontból lehet nem helyes, mert van pasija, de nagyon kívánom, és ha mondjuk iszogatunk, stb....esetleg hátha...a kérdésem inkább az idősebb nők felé szól, hogy titeket izgatna egy jóképű fiatalabb sráccal a szex? Korotokat is kérlek szépen írjátok ki.2018. jan. 6. 00:48
1/18 anonim válasza:
A szemében kisfiú vagy még. Amúgy is az vagy. A barátnőm öccse meg 30 éves korában is kisöcsi kategória lesz. Ahogy a páromat se fogom megcsalni egy kisfiúval.
2/18 anonim válasza:
a sátán nyelvével előbb dugna egy 26 éves mint veled üljlepofon!
3/18 anonim válasza:
Én nem mennék bele, még kiskorú az illető.
4/18 anonim válasza:
16 folott mar nem buntetik a szexet tudomasom szerint. Engem izgatna vele a szex,sot meg akar baratsag extrakkal ( szexelessel)rendszeres talalkozokba is belemennek egy 17 eves fiuval.
N/33
6/18 anonim válasza:
Alapból nem kezdenék ilyen fiatal sráccal, a páromat meg főként nem csalnám meg. 24N
7/18 anonim válasza:
Egyik este hívd fel a szobádba és kérd meg hogy olvasson fel neked a kámaszútrából ;)
8/18 anonim válasza:
Nagyon nem! Akkor max egy helyes kisfiut latok benne de semmikepp nem egy olyan pasit aki “lefegyverez”. Nekem egy ferfi kora is szexepil/imponal.
Xarok ra ha ez valakinek nem tetszik, mem tehetek errol. Es passz!
9/18 anonim válasza:
Ha a lány kapcsolatban van, akkor aligha lesz köztetek bármi. Akkor lenne, ha tényleg nagyon jó, férfias tested van a lány meg szexet akar. Nem hiszem, hogy akarna, mert kapcsolatban van.
10/18 anonim válasza:
Álmodozz csak kisöcsi.
Aki még 33 évesen is ott tart, hogy 17 éves fiúval d.gna, ott gondok vannak a fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!