Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van esélyem egy 26 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy 26 éves lánynál? 17 évesen. Lányok, Ti benne lennétek akár egy estében egy jóképű fiatalabb sráccal?

Figyelt kérdés
Jóképűnek mondott 17 éves srác vagyok, és a nővérem egyik barátnője nálunk fog aludni a következő hétvégén. Erkölcsi szempontból lehet nem helyes, mert van pasija, de nagyon kívánom, és ha mondjuk iszogatunk, stb....esetleg hátha...a kérdésem inkább az idősebb nők felé szól, hogy titeket izgatna egy jóképű fiatalabb sráccal a szex? Korotokat is kérlek szépen írjátok ki.

2018. jan. 6. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
kerdezko korodbeli lany ink. 25 f
2018. jan. 6. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne párom, simán megrontanék egy ilyen korú jóképű fiúkát, de nem lenne szép/illendő egy párkapcsolatban élő nőre rámenni.
2018. jan. 6. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Én 21 vagyok, de szexre még 26 évesen is el tudnék képzelni egy 17 évest. Viszont ne menj rá egy párkapcsolatos nőre, főleg ne részegen.
2018. jan. 6. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Vannak ilyen nők, szóval esély van.
2018. jan. 6. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
nincs !
2018. jan. 6. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Sok ribizli van, ugyhogy bármi lehet.
2018. jan. 8. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Szóval le akarod itatni csatak részegre,hogy utána megdugd? Legyen gerinced ember. Amúgy is kisfiúnak tartja a korosztályod,lehetsz akármennyire jóképű.

25/f

2018. jan. 8. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egyetértek a 4.-es hozzászólóval teljesen! Ugyanezeket tudnám leírni,hogy simán el tudnám képzelni egy ilyen korú fiúval! 33/N

2018. márc. 24. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!