Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem megcsalt, hazudozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferisz kérdése:

A feleségem megcsalt, hazudozott és titkolózott. Most úgy akar tenni, mint ha semmi nem történt volna. Elhinné ezt valaki?

Figyelt kérdés

A feleségem (van két kis gyermek 3 és 5) a kollégájával flangált kézen fogva. Nagyjából két hónapig kereste az izgalmat a házasságán kívül. Valóban nem voltunk a toppon érzelmileg, de egyszer leültem vele, hogy valamit sejtek. Ennek ellenére sem hagyta abba, sőt. Állítólag sex nem volt. De ez mindegy is.Most azt várja, hogy onnan folytassuk, ahol abbahagytuk és az egészet felejtsük el. Az a baj, hogy nem bízom a szavaiban, mivel folyton hazudott és hazudott. Amikor rákérdeztem, hogy ő mit tenne az én helyemben, akkor azt mondta, hogy őt már sokszor megcsalták a kapcsolataiban. Szerintem ez nem válasz. És, hogy nem akart tőlem külön menni, nem gondolta, hogy le fog bukni és hogy milyen szép család lehetünk még.

Az a baj, hogy szeretem, de bízni nem tudok benne. Minden porcikám azt mondja, hogy hagyjam az egészet és egye meg amit főzött, de ott a két gyerkőc.

Voltatok már hasonló helyzetben? hogy végződött? Rövid vagy hosszútávon?

2018. febr. 22. 12:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Szerintem döntsd el hogy képes lennél-e belenyugodni hogy mással van. Mert valljuk be ha egyszer megtörtént valószínűleg meg is fog megint, főleg hogy látja hogy kb semmi következménye.

Ez a mentegetőzés elég tipikus.

Nem volt semmi, nem is vele voltam, nem vele beszéltem csak még egy próba és jó lesz...

Ja addig ameddig hisz neki az ember, addig jó ha nem akkor egyből minden kiderül.

2018. febr. 22. 16:52
 32/44 A kérdező kommentje:
Erre egy határozott nem a válaszom. És ő nem is érti,h miért akarom befejezni az egészet.
2018. febr. 22. 17:59
 33/44 anonim ***** válasza:
33%

Én a feleségem egyszeri fellángolását( egy szex) megbocsátottam,azóta született két gyönyörű gyermekünk is.

Most úgy vélekedik az esetről,hogy amíg nem volt gyerek,addig máshogy ált a dolgokhoz,de most már nem tudna olyat tenni a gyerekek miatt sem.

Szerintem aki két kisgyerek mellett megcsalja a férjét egy kis izgalom kedvéért vagy mert ismét nőnek akarja érezni magát,az a gyermekét sem szereti,mert igenis egy felnőtt embernek tudnia kell,hogy a kufircolásával el fogja választani a gyermekeit az édesapjuktól!

Szerintem ezért az ilyen anyának sem jó,mert pár orgazmus többet jelent számára,mint az ,hogy a gyermekei teljes családban nőjének fel.Természetesen ezen dolgozni kell,nem csak várni,hogy majd valaki elhozza nekünk a boldogságot.

Nekem is van két pici gyermekem,én nem tudnék nélkülük élni,ha valaki elválasztana tőlük,azt tuti nem lne sokáig.

Sajnos a mai magyar jog egy atombombát tett a feleségek kezébe,mert szinte mindig az asszonynak ítélik a gyerekeket,ezzel sokan vissza is élnek sajnos.

Én tudom,hogy a bizalom az elszáll,én se tudok megbízni senkiben sem az esetem óta ,pedig azóta tökéletes a házasságunk.

Mérlegrlj!

2018. febr. 22. 22:35
 34/44 anonim ***** válasza:
79%
Ha már kézenfogva sétálnak ki a munkahelyről, felvállalva, hogy együtt vannak, ott a szex is megvolt már egy ideje. A bizalmat nem lehet helyreállítani, maximum megbocsájtasz, átlépsz a dolgokon. Ezzel végül azt is üzened felé, hogy Veled ezt is meg lehet tenni.
2018. febr. 23. 09:02
 35/44 anonim ***** válasza:
41%

1#, Te takarodjál innen.

Az elfelejtésben hol a változás, fejlődés?

2018. febr. 23. 10:15
 36/44 anonim ***** válasza:
61%
ha fontos lenne neki a házasságotok akkor leült volna veled beszélni .Ez olyan teszem a szépet nekem kicsit nagyon àlszent teszi a minta feleséget de közben meg mással kufircol .
2018. febr. 23. 22:52
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
nézd ha jó munkád van és tudsz jó körülmények között élni válás után, akkor simán látogathatod a gyerekeidet és viszont. De az hogy úgy éltek egymás mellett, hogy érezni a feszültséget később a keserűséget, az a gyerekeknek sem jó. Tudom ebben éltem és gyerekként azt kértem karácsonyra a jézuskától, hogy váljanak már el a szüleim.
2018. febr. 24. 14:11
 38/44 anonim ***** válasza:
Mi a szitu azóta?
2018. febr. 24. 23:05
 39/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok!azert irok,mert vegre van mit. A szituacio tobb mint fura. Nyomul es egyre inkabb ugy erzem,h szerinte annyi eleg ha ketszer megsimogatja a fejem es ad ket puszit. Persze ennel sokkal tobb is tortent ;) olyan is ami elotte elkepzelhetetlen volt kb. En is ugy gondoltam,h igen ezt rendbe kell hozni, mivel az erzelmeim nem multal el es itt a ket kisgyerek. De olyannak tunt tobbszor,h en futok az eredmenyek utan. Viszont ra kellett jonnom, h valami elmult,valami eltunt. Es azt az erzest mar nem fogja visszaadni semmi. Raadasul az utobbi idoben a karrieremmel is gond volt, tudta es ahelyett hogy mellem allt volna meg bele is lokott a szaladekba gerinctelen modon.

Egy szo mint szaz, barmit is erzek, es o is. Nekem a hazassagom veget ert. Persze nem tudom,h mi lesz ezutan.

Nagyon szepen koszonom az eddigi hozzaszolasotokat. Meg jelentkezem.

2018. febr. 28. 06:02
 40/44 anonim ***** válasza:
Koszonjuk a valaszod kerdező. Akkor kiderült a sex is? Gondolom igen..
2018. márc. 2. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!