Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt, hazudozott és titkolózott. Most úgy akar tenni, mint ha semmi nem történt volna. Elhinné ezt valaki?
A feleségem (van két kis gyermek 3 és 5) a kollégájával flangált kézen fogva. Nagyjából két hónapig kereste az izgalmat a házasságán kívül. Valóban nem voltunk a toppon érzelmileg, de egyszer leültem vele, hogy valamit sejtek. Ennek ellenére sem hagyta abba, sőt. Állítólag sex nem volt. De ez mindegy is.Most azt várja, hogy onnan folytassuk, ahol abbahagytuk és az egészet felejtsük el. Az a baj, hogy nem bízom a szavaiban, mivel folyton hazudott és hazudott. Amikor rákérdeztem, hogy ő mit tenne az én helyemben, akkor azt mondta, hogy őt már sokszor megcsalták a kapcsolataiban. Szerintem ez nem válasz. És, hogy nem akart tőlem külön menni, nem gondolta, hogy le fog bukni és hogy milyen szép család lehetünk még.
Az a baj, hogy szeretem, de bízni nem tudok benne. Minden porcikám azt mondja, hogy hagyjam az egészet és egye meg amit főzött, de ott a két gyerkőc.
Voltatok már hasonló helyzetben? hogy végződött? Rövid vagy hosszútávon?
Válással végződött, ahogy az ilyen kapcsolatoknál szokott.
Lehet mondani, hogy egy gyermek, két gyermek, három gyermek, kicsi gyermek, nagy gyermek, összekötött teljes vagyon, lakás...
Minden ilyen eset válással végződik, ha nem most akkor 10 év múlva.
Megbocsátani meg lehet, elfelejteni soha!
Nem az a kérdés, hogy vége van-e, hanem az, hogy mikor ismeri el a megbántott fél.
Ne hagyd, hogy ennyivel lerázzon. Az nem érvelés, hogy őt is sokan megcsalták. Azt hiszi, hogy emiatt innentől elfogadható és indokolt az, hogy ő megcsal? Nyilván nem.
Az aggasztó, hogy a legjobban azt bánja, hogy lebukott.
Azt kéne valahogy kideríteni, hogy ő egyáltalán rendbe akarja-e hozni a dolgokat, hajlandó-e dolgozni a kapcsolaton, hogy működjön. Ha mindketten akarjátok, akkor van rá esély, de ha őt nem érdekli, akkor tutira nincs.
Ha szex nem volt akkor probald meg azt javaslom.
Lehet vmi tenyleg nem mukodott kozottetek. Megpróbálhatnatok hogy oszinten mindketten elmondjatok mi az ami zavart eddig es mi az ami hiányzik.
En nem adnám fel ha még szeretem.
Ha megtudjatok beszelni es mindketten azon vagytok hogy jobban figyeltek es szeretitek egymast nyert ugy.
Hasonlo helyzetbe voltam, tapasztalat.
"Állítólag sex nem volt." - ja, persze, hónapok alatt egyszer sem... Ha a kezedben lenne egy kép, amin a fazon épp dugja a nejed, akkor meg az lenne a mentség, hogy "de én nem is élveztem". Ha videó lenne az esetről, hogy a nő éppen elélvez, akkor meg jönne az, hogy "de utána azonnal megbántam.
Mentség meg kifogás mindig, mindenre lesz. Főleg, ha hagyod és engeded neki. A maradék tisztelet is elszáll, amit még esetleg irántad érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!