Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem megcsalt, hazudozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferisz kérdése:

A feleségem megcsalt, hazudozott és titkolózott. Most úgy akar tenni, mint ha semmi nem történt volna. Elhinné ezt valaki?

Figyelt kérdés

A feleségem (van két kis gyermek 3 és 5) a kollégájával flangált kézen fogva. Nagyjából két hónapig kereste az izgalmat a házasságán kívül. Valóban nem voltunk a toppon érzelmileg, de egyszer leültem vele, hogy valamit sejtek. Ennek ellenére sem hagyta abba, sőt. Állítólag sex nem volt. De ez mindegy is.Most azt várja, hogy onnan folytassuk, ahol abbahagytuk és az egészet felejtsük el. Az a baj, hogy nem bízom a szavaiban, mivel folyton hazudott és hazudott. Amikor rákérdeztem, hogy ő mit tenne az én helyemben, akkor azt mondta, hogy őt már sokszor megcsalták a kapcsolataiban. Szerintem ez nem válasz. És, hogy nem akart tőlem külön menni, nem gondolta, hogy le fog bukni és hogy milyen szép család lehetünk még.

Az a baj, hogy szeretem, de bízni nem tudok benne. Minden porcikám azt mondja, hogy hagyjam az egészet és egye meg amit főzött, de ott a két gyerkőc.

Voltatok már hasonló helyzetben? hogy végződött? Rövid vagy hosszútávon?

2018. febr. 22. 12:27
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
A múlt héten úgy voltam,h megbocsájtok és beleadok mindent,h újrakezdjük. Aztán hívtam, foglalt volt. Újrahívtam és hazudott valamit,h kivel beszélt. Mint kiderítetten a faszi hívta. De ezt is percekig tagadta es kamuzott. Na itt durrant el az agyam.
2018. febr. 22. 14:48
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Mint már írtuk, ennek vége...

A kérdés az, hogy felismered-e, és van-e annyi tartásod, hogy lépsz is.

2018. febr. 22. 14:53
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Én, hogy ha a párom hónapokig csal akkor szóba sem állnék vele. hányinger kerülget a gondolattól, hogy azt a szájat csókoljam amibe előttem egy forma beletöltötte a gec*jét. Okádok az ilyen nőktől!
2018. febr. 22. 15:04
 24/44 anonim ***** válasza:
71%

Én feleségem is hasonlóan tolta.

Ez az újra felmelegített kedveskedés tart egy pár hónapig aztán lecseng, hogy utána mi lesz, azt senki se tudja.

Azóta mást gondolok róla is, meg a nőkről úgy általában, ennyire nem lehet elengedni a kezüket mint ahogy én csináltam. Sajnos ez van. Amúgy együtt vagyunk, magát az esetet el is felejtettem.

2018. febr. 22. 15:17
 25/44 A kérdező kommentje:
Akkor most fenntartjatok a laccatot, ugy tesztek mint ha jo lenne. De bizol benne?
2018. febr. 22. 15:45
 26/44 anonim ***** válasza:
56%

#24: Hány éve csinálod?

Én 10 évig bírtam így, de így is válás lett a vége.

2018. febr. 22. 15:46
 27/44 anonim ***** válasza:
54%
Nem tartunk fenn látszatot, együtt vagyunk. Igazából senkiben sem bízom már, benne se, másokban sem.
2018. febr. 22. 15:48
 28/44 anonim ***** válasza:
54%

2 éve kb.

Nem tudom mi lesz még ebből, bármi lesz nagyon nem veszem a szívemre.

2018. febr. 22. 15:51
 29/44 A kérdező kommentje:
Erre voltam kíváncsi,h lett-e a megbocsájtásokból valami. Én nem szeretném ezt húzni, mintahogy a feleségem sem tette. Döntött, lépett.
2018. febr. 22. 16:11
 30/44 anonim ***** válasza:
38%
Lett belőle persze, hisz együtt maradtunk.
2018. febr. 22. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!