Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelt kérdés
vagyis lépnél már félre mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2017. dec. 7. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: szerintem, és az összes kommentelő szerint, teljesen rosszul látod a dolgokat, tévúton jársz. Valószínű, hogy akkor nem bennünk van a hiba. Tudod, erre szokták azt mondani, hogy megy egy öreg az autópályán, és mindenki szembe megy vele. Az öreg nem érti, hogy lehet ennyire hülye mindenki, hogy rossz fele megy. Veled is ugyanez a helyzet.
2017. dec. 21. 08:39
 72/85 anonim ***** válasza:

A te értelmezésed szerinti monogámiát soha senki senkitől nem is várta el. A köztudatban az a monogámia ha az aktuális partnered nem csalod meg. Értem amit mondasz de nagyon úgy jön le, hogy véded azt aki félrelép. A félrelépéssel az a legnagyobb baj, hogy a másik nem tud róla és hülyének van nézve. Ha tudna róla igenis jobb lenne hisz akkor tudna lépni, nem érezné magát becsapva. Ha van egy kapcsolatod és kiderül róla, hogy félremegy néha az elég elbaxott egy érzés ha te szereted és kizárólagos nálad mert még megvan a lila köd de mégis jobb tudni a dolgot. Attól még, hogy nem tudsz valamiről de létezik attól még nem lesz más az igazság. Utálom azt a kifejezést, hogy "ha nem tud róla a másik az nem fáj neki" meg magát a tényt, hogy páran ezzel védekeznek, hogy a másiknak nem akar rosszat. Az igazság ki szokott derülni általában és úgy sokkal nagyobb sebet okozol a párodnak. Ez olyan mintha egy orvos nem mondaná el, hogy haldokolsz mert a tudat jobb neked, hogy egészséges vagy de te ettől még meg fogsz halni mindenképp. A kulcs az őszinteség és ,hogy tiszteled a másikat annyira ,hogy nem teszed ki sérülésnek se betegségeknek a tudta nélkül.

Ilyen szempontból házasodni is felesleges am.

2017. dec. 21. 11:05
 73/85 A kérdező kommentje:

úgy tűnik h védem? :O Pedig nem a megcsalás melett voksolok, nyilván az lenne mindienki álma h ne csalják meg.

Ennek ellenére a gyakorlat azt mutatja h a felek félrekacsingatnak akkor is ha netán együtt maradnak. Ez nem a szeretet hiányát jelenti, csak h szükség van másra. Szokták is mondani h "már 20 éve olyan mintha a saját feneke.em fogdosnám kell valami más" ezt nehezen lehet bármivel kezelni ha az ember az ujdonságra vágyik. Ezek csak testi szinten vannak igy persze van aki képes magára a többszerelműségre is (poliamoria) de ott is vannak feltételek. Pl mindenki tud mindenkiről

Vagy van akinek nem fontos egyáltalán a szexuálitás (aszexuálisok) hanem inkább a párkapcsolat kell mindenféle nemi dolog nélkül.

Mindenki más és más.

Mivel jeleztem h ez egy kérdés tehát nem rólam van szó igy a végére gondoltam kifejteni a véleményem de mivel sok az udvariatlanság megtartom magamnak :D Észrevettétek h saját véleményt a hűségről nem írtam, mégis mennyire támadtatok? Nagyon sajnálatos h mást ennyire bántjátok szóval.

A személyeskedést azért probálom kerülni mert előbbre fele nem visz a kérdés fele, és ezért fogok kiszálni mert ti már csak martok és nem a kérdésre válaszoltok, nem érveltek, vagy nem tudtok. Sajnálatos

Legyen az a végszó h legyen bármilyen az ember a cél a hozzá hasonló megtalálása

2017. dec. 21. 12:39
 74/85 A kérdező kommentje:

Sajnálom h nem tudjátok értelmezni a kérdést

Pl Számodra mi a hűség?

Mi a hűtlenség? (mi az ami már nem fér bele)

Tudod ez mindenkinél más, nem egy egységes dolog én erre vagyok kiváncsi azért mert valakinek belefér az h a Tin.deren pasit nézzen vagy nőt (hiszen csak képek) de attól aki megteszi nem kevesebb vagy hüleyébb mint az aki azt mondja h belefér h sz.exelj mással, mert én nem tudok nagyobb mellű lenni, vagy kisebb popsijú . Mert ezek egyéni vélemények.

Nem jobb a másik azért mert nála semmi nem fér bele. Nem tisztább erkölcsű mert ez csupán nézőpont. Van olyan aki egyszerre több partnert szeret magának, azzal ő nem kevesebb értékű mert 2 pasival van és szereti mindegyiket. Csak meg kell érteni az okokat. És nem itélkezni.

Azért mert valaki félrelép nem gerinctelen féreg, van egy út amit bejárt előtte meg kell ismerni és az alapján lehet véleményt alkotni. De az nem lehetséges h ha megcsalod a párod sz.arházi vagy ha nem csalod akkor f.asz.a ember. Ezek egyszerűen nézőpontok amiben a tudatot kitágitjuk. Vannak akik homokosok és elég érdekes a sze.x.uális életük tudnék mesélni...de jobban tudnak szeretni mint gondolná az emebr...hiszen annyi és annyi kiközösités után milyen jó érzés szeretve lenni,

EZEK ELFOGADÁS - más ember véleményének elfogadása, legyen az bármilyen, legyen az olyan h tőlem messze áll

Lehet véleményt alkotni és érvelni h nem értessz egyet és alátámasztani de egy primitiv műfajnak tartom ha ezeknek az eszközökből kifogysz akkor jön az h a személyemet támadod. A személyeskedés arról szól h téged bántalak mint emebr. A vita arról h a te nézeted támadom . És a személyeskedést nem fogadom el , mert nem ismerjük egymást, és ti ebbe utaztok

Viszont nekem meg azt kell megértenem h vannak emebrek akik ezt nem értik, akik szeretik bántani a másikat mint ti. És nekem ezt kell elfogadnom. Aki másnak a személyét bántja ahelyett h érveket rakna alá Hogy vannak olyan nézetek ami szerint valami csak fekete vagy fehér (megcsalás vagy hűség), pedig vannak más színek is de ttól h te nem látod létezik, és lehet jó, csak nyitni kell

2017. dec. 21. 13:00
 75/85 anonim ***** válasza:

"A személyeskedést azért probálom kerülni mert előbbre fele nem visz a kérdés fele, és ezért fogok kiszálni mert ti már csak martok és nem a kérdésre válaszoltok, nem érveltek, vagy nem tudtok. Sajnálatos "

Válaszoltam, 2 oldalon keresztül taglaltam, hogy mi a baj a hűtlenséggel. Te képtelen voltál megérteni. Akkor ennyi. Maradj meg magadnak a kis világodban, bye.

2017. dec. 21. 13:42
 76/85 A kérdező kommentje:

Én elfogadom az emebreket, legyen az bármilyen (hűtlen vagy sem) Ti nem tudjátok. Ti azt gondoljátok egy igazság létezik a hűség, pedig van más is

Ha megcsalja valaki a párját akkor sem tartom rossz embernek

Ha több partnere van akkor sem tartom rossz embernek

Ha hűséges akkor sem tartom rossz embernek

ha meleg akkor sem

Ha valaki bánt másokat azt nem szeretem ti ezt teszitek

Ha azt jelenti h a világomba vagyok h nem ha nem itélkezek mert valaki hűtlen, hanem megkeresem h mi vitte oda, és mindent elkövetek h meglássam a nézőpontját annak ellenére is h egyetértek e vagy sem, akkor legyen rossz ember. Minden emberben van egy út amit meg lehet érteni.

És hozzáteszem azt h számomra mi a megcsalás és elfogadható eddig szó sem volt

2017. dec. 21. 14:04
 77/85 anonim ***** válasza:
Menthetetlen vagy!
2017. dec. 21. 14:55
 78/85 A kérdező kommentje:
ugyanezt gondolom rólad, nem is értem h maradtál életbe
2017. dec. 21. 15:36
 79/85 A kérdező kommentje:

akkor felveszem a stilustod, akkora gyökér vagy h még érdeklődni se tudsz

csak a primitiv világodba vagy aztán a kis párod jobbra baélra megy és még eszrevenni se tudod, megérteni se.

2017. dec. 21. 15:38
 80/85 anonim ***** válasza:
Az én párom aztán nem megy jobbra-balra, mert akkor nem lenne a párom, te érzelmi analfabéta. Köszönöm, a kapcsolatunk tökéletes, nem csaljuk egymást, nagyon jól megvagyunk:) Csak sajnálni tudlak, idióta vagy:)
2017. dec. 21. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!