Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséges vagy a párodhoz?
Igaz, nekem már most ex, de végig hűségesek voltunk egymáshoz az 5 évünk alatt.
23N
Hűségesek vagyunk mindketten, és nem is gondolom, hogy bármikor is megoldás lehet, hogy ne legyek az.
4 éve vagyunk együtt, 20 és 21 évesek.
Sok ideig az voltam de mivel a parom szexualis igenye a 0 fele tendal igy valtoztatnom kellet.
Szoval vagy szakitas vagy probal gyakrabban vagy nyitott kapcsolat a valasztas rajta allt.
Szakitani nem akart mert szeret
Gyakrabban nem megy neki (a gyakran az neki havi 1)
Igy maradt a nyitott kapcsolat
Diszkreten intezem haza nem viszek senkit tudja de nincs a kepebe tolva.
Igy mukodunk mar vagy 3 eve
"a hűtlenség normális jelenség lett. A kapcsolat akármilyen hihetetlen nem magától működik, nem automatikus. Vigyázni kell rá"
Miaz, hogy a hűtlenség normális? Tényleg már itt tartunk? A hűtlenség nem normális. És hidd el, ha valóban azzal vagy együtt, akivel összeillesz, akkor a kapcsolat működik magától. Tenni kell érte, de észre sem veszed, hogy teszel érte, mert minden jön magától. Aki megcsalja a párját, az az ember számomra egy gyenge, jellemtelen, gerinctelen alak, aki gyáva szakítani és inkább csücsül a szarban, minthogy kilépne belőle. Sajnos egyre több van az ilyen "emberből", megdöbbenve látom, hogy rossz felé halad a társadalmunk.
" Aki megcsalja a párját, az az ember számomra egy gyenge, jellemtelen, gerinctelen alak, aki gyáva szakítani és inkább csücsül a szarban, minthogy kilépne belőle. "
Miért?
Mi az, hogy miért? Ezt komolyan magyarázni kell?
Azért mert egy sunyi dolog. Azért csalod meg a párod, mert nem kapsz meg tőle valamit, nem vagy boldog a kapcsolatodban és ahelyett, hogy megbeszélnéd vele, inkább lapítasz, majd félrelépsz. Nem fontos neked, őt ezzel semmibe veszed, nem érdekel, hogy vajon hogyan is esne ez neki, csak saját magadat nézed, hogy te kielégülj, neked jó legyen. Ez nem szerelem. Olyan is van, hogy próbálod vele megbeszélni, de nem jársz sikerrel. Olyankor el kell hagyni és keresni egy olyat, akivel boldog lehetsz. Gerinctelen dolognak tartom, ugyanis titokban csinálod, mert tudod, hogy a párodnak ez nem fér bele. Ha én nem csalom meg a párom, akkor ezt elvárom tőle is. Ha mind a két félnek ez bele fér, és nyitott kapcsolatban élnek, előtte megbeszélték, hogy mind a ketten félredu*gnak, akkor legyen, azzal nincs semmi bajom, mivel egyik fél sincs becsapva. De aki úgy lép félre, hogy titkolódzik, az egy aljas dolog.
értem a nézőpontodat. Alapvetően mindenki azzal foglalkozik h neki jó legyen ugy h azzal ne ártson a másiknak. Ha én találok egy jobbat felfigyelek rá, ugyanis a párom mindent meg tud adni és én is neki egyet kivéve a változatosságot, a sokszínűséget
De ha nem adja meg vagyis nem enged el máshoz akkor ez egy önző szerelem. Mert kisajátitjuk a másikat, és a szerelem nem arról szól h kisajátitanánk egymást ugye?
És ha választhatok aközött h elmondjam h mással voltam vagy ezt a lehetséges féltékenységet levegyem a válláról akkor leveszem mert szeretem és nem akarom megbántani.
De en sem tudom neki megadni azt h változatos legyen, mert csak 1 van belőlem.
Ez nem gerintelenség, ez sokszínűség! Te ilyen vagy, én olyan. a lényeg hogy 2 hasonló tipusu ember megtalálja egymást akik dolgokrol azonos elképzelésük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!