Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelt kérdés
vagyis lépnél már félre mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2017. dec. 7. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha jól veszem ki a szavaidból te megcsalod a párod és nem mondod el. Ezzel csak az a baj, hogy erről ő nem tud, nem tudja, hogy neked ez a felfogásod és ezért bukik az elméleted. Ezzel a furcsa felfogással a saját lelkiismeretednek jobb csak és nem neki. Egy ilyen dolog csak akkor tiszta ha mindkét fél tud róla, ez így nem más mint sumákolás és kimagyarázás.
2017. dec. 8. 10:33
 22/85 A kérdező kommentje:
mindenki tud mindenkiről opció
2017. dec. 8. 11:12
 23/85 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor kedves Kérdező tegyünk tisztába pár dolgot, mert az egyik mondatoddal ütöd a másikat.

"Alapvetően mindenki azzal foglalkozik h neki jó legyen ugy h azzal ne ártson a másiknak. Ha én találok egy jobbat felfigyelek rá, ugyanis a párom mindent meg tud adni és én is neki egyet kivéve a változatosságot, a sokszínűséget"

Ha találsz jobbat, akkor nem a párod az igazi. Azt írod, hogy mindent meg tud adni neked, aztán jön, hogy kivéve... vagyis nem tud megadni neked mindent. Beszéltél vele erről? Mert így könnyű, hogy elmész másnál keresni a változatosságot, lehet azt sem tudja, hogy te másra vágysz. Egyébként elárulom, ha megtalálod a magadhoz illő párt, akkor nem lesznek ilyen problémáid, mert vele a változatosságot is megélheted.

"De ha nem adja meg vagyis nem enged el máshoz akkor ez egy önző szerelem. Mert kisajátitjuk a másikat, és a szerelem nem arról szól h kisajátitanánk egymást ugye?"

Érdekes látásmód, csak hibás. Eszem ágában se lenne megtiltani, hogy máshoz menj. Ha őszinte lennél és elmondanád, hogy másra vágysz, mással szeretnél du*gni, akkor azt mondanám: menj nyugodtan, elengedlek, innentől kezdve végeztünk. Nem akarnálak kisajátítani. Ugye így már nem is olyan önző a dolog? Hisz hagyom, hogy menj.

"És ha választhatok aközött h elmondjam h mással voltam vagy ezt a lehetséges féltékenységet levegyem a válláról akkor leveszem mert szeretem és nem akarom megbántani."

Ez mellébeszélés. Te nem a válláról akarod levenni a terhet, hanem mivel tudod, hogy elhagyna, így inkább titkolod. Ebben a kapcsolatban te vagy az önző, hisz te nem akarod őt elengedni, nem engeded meg neki, hogy olyan párt találjon, akivel kölcsönösen tisztelik egymást.Szereted? Ha szeretnéd, akkor nem titkolnád, hanem erőt vennél magadon, elé állnál, hogy drágám, én másokkal is szeretnék du*gni, elfogadod-e ezt így vagy sem. Ezzel a lépéseddel megadnád neki a lehetőséget, hogy veled maradjon, vagy ha neki ez nem fér bele, akkor keressen egy azonos szemléletű párt, akivel boldog lehet. Viszont mivel tudod, hogy kidobna, ezért titkolod, önző módon csak saját magadra gondolsz. Te nem őt, hanem magadat szereted.

"Ez nem gerintelenség, ez sokszínűség! Te ilyen vagy, én olyan. a lényeg hogy 2 hasonló tipusu ember megtalálja egymást akik dolgokrol azonos elképzelésük van"

Ez gerinctelenség. Az, hogy aljas módos titokban a háta mögött kufircolsz, az gerinctelenség. Sokszínűség akkor lenne, ha a tudtára adnád, hogy te ilyen vagy, neked ez kell, de te aljas módos sunyiban csinálod. Igen, valóban az a fontos, hogy két azonos típusú ember megtalálja egymást, akiknek azonos elképzelésük van a dolgokról. Azonban itt kur*vára nincs azonos elképzelésetek a dolgokról, mert azért titkolod a megcsalást, mivel tudod, hogy a párod kidobna. Ergo, neki nem fér bele az ilyen szintű látásmód, vagyis rohadtul nem azonos a látásmódotok.

"különbség van aközött h nem mondok el valamit azért mert szeretem és nem akarom bántani inkább nekem legyen rossz és nem szólok semmit, minthogy könnyitsek magamon és elmondjam az igazságot. Az kinek jó? leginkább nekem!És én a másikra figyelek"

Hangsúlyozom mégegyszer, te nem azért nem mondod el neki, mert szereted, hanem azért, mert nem akarod, hogy kidobjon. Te nem másra figyelsz, csakis saját magadra.

Remélem érthető volt, hogy mi a probléma a gondolkodásodban. Összességében elmondható, hogy te csak saját magaddal foglalkozol, a párod nem érdekel. Ha érdekelne a párod, akkor őszintén elmondanád neki, hogy te nem monogám vagy, és megadnád neki a lehetőséget, hogy ő ennek tudatában döntsön, veled akar-e maradni vagy sem. Ezzel megadnád neki a lehetőséget, hogy boldog legyen vagy melletted, vagy nélküled. Ehelyett, csakis az érdekel téged,hogy veled mi fog történni. Ennyi.

2017. dec. 8. 11:16
 24/85 A kérdező kommentje:

ez nem az én lelkiismeretemnek jobb csak.

az ember egy életen át nem lehet teljessen hűséges. Ha pedig már nem lehet akkor a lehető legkevesebb bántással történjen meg

nem az a lényeg szerintem h monogámia legyen, hanem hogy ugy gondolkodjon a párom mint én .

Hasonlóak legyünk.

de ha mással van a párom csak örülök mert jól érzi magát, és ez a kapcsolat alapja h boldog legyek én és a másik is.

jelenleg magyarországon ami jellemző hogy van egy nő egy férfi és mind a nőnek vagy a férfinak alkalmanként van más is. Abszolút nem elfogadott, de ez a jellemző,

2017. dec. 8. 11:20
 25/85 anonim ***** válasza:
100%

"ez nem az én lelkiismeretemnek jobb csak."

De, ez pontosan csak a te lelkiismeretednek jobb. Jössz a sok mellébeszéléssel, saját magadat csapod be.

"az ember egy életen át nem lehet teljessen hűséges. Ha pedig már nem lehet akkor a lehető legkevesebb bántással történjen meg"

De lehet teljesen hűséges, hidd el. Attól még, hogy neked ez elképzelhetetlen, attól még lehetséges. Számomra elképzelhetetlen, hogy valaha is lesz egy 30 milliós mercim. Akkor már nem is létezik az autó?

"nem az a lényeg szerintem h monogámia legyen, hanem hogy ugy gondolkodjon a párom"

Igen, de nem gondolkodik ugyan úgy, különben nem a háta mögött du*gnál félre. Ne akard már ennyire megmagyarázni a hülyeséget.

"de ha mással van a párom csak örülök mert jól érzi magát, és ez a kapcsolat alapja h boldog legyek én és a másik is."

Hát beszarok komolyan mondom. Te tényleg jössz mindenféle hülye magyarázattal, hogy a lelkiismeretednek jobb legyen. Ha ilyen elven gondolkozol, akkor vallj be neki mindent, és hagyd, hogy boldog legyen veled, vagy nélküled.

"jelenleg magyarországon ami jellemző hogy van egy nő egy férfi és mind a nőnek vagy a férfinak alkalmanként van más is. Abszolút nem elfogadott, de ez a jellemző,"

Ezt meg mégis honnan veszed? Talán felméréseket végeztél? Kész röhej a magyarázkodásod. Még ha így is lenne, hogy ez a jellemző, az még nem jelenti azt, hogy ez a normális. Ennyi erővel a megerőszakolás is teljesen normális, mert mostanában elég jellemző a társadalomra.

2017. dec. 8. 11:30
 26/85 A kérdező kommentje:

nem érted amit mondok. Én értem azt amiről te beszélsz de nincs hibás gondolkodás. Nincs az h én rosszul gondolkodok, hibásan, gerinctelenül, te pedig vagy akárki más jól. Egyedül gondolkodásmód van. És ha a férfi és a nő gondolkodásmodja egyezik akkor egy hosszú kapcsolat alapja lehet. Első mi a hűség? Ez mindenkinek más -és más.

én arról beszélek h egy jól működő kapcsolatba a változatosságot nem tudják megadni, h mindig más legyen.

és az pedig önzőség h igen megcsalás esetén a válasz az h oké szevasz. ez nem választható opció. Ez nem arról szól hogy a páromnak jó legyen, és főleg nem tud az ember örülni ha mással van, csak azért mert épp nem vele van (önzőség =de miért nem velem foglalkozik, én,én én)

akkor a véleményed szerint a hűtlenség addig rossz amig nem mondom el? ha már tudja akkor javul a helyzet?

a párom miből gondolod h monogám? Örülök ha ő boldog, és sok impulzus éri

2017. dec. 8. 11:34
 27/85 anonim ***** válasza:
100%

"én arról beszélek h egy jól működő kapcsolatba a változatosságot nem tudják megadni, h mindig más legyen."

Képzeld, megtudják adni!

"és az pedig önzőség h igen megcsalás esetén a válasz az h oké szevasz. ez nem választható opció. Ez nem arról szól hogy a páromnak jó legyen, és főleg nem tud az ember örülni ha mással van, csak azért mert épp nem vele van (önzőség =de miért nem velem foglalkozik, én,én én)"

Mégis miért ne lehetne választható opció, hogy a megcsalás miatt szakít veled a párod? Ha neki ez nem fér bele, akkor miért maradjon veled? Kötelező neki, vagy miért? Azt írod, hogy nem tud az ember örülni, ha mással van. Fentebb még azt írtad, hogy ha ő így lenne boldog, akkor örülnél neki. Most akkor mivan?

"akkor a véleményed szerint a hűtlenség addig rossz amig nem mondom el? ha már tudja akkor javul a helyzet?"

Nekem nem a hűtlenséggel van bajom, hanem azzal, ha ezt valaki gerinctelen módon a másik tudta nélkül csinálja. Te komolyan ennyire nem érted amit írok? Ha a háta mögött titokban lépsz félre, az igenis azt jelenti, hogy önző vagy. Ha ennyire azonos a gondolkodás módotok, akkor miért nem mondod el neki? Hisz ő is biztos azon az állásponton lesz, amin te, akkor meg semmi probléma.

Figyelj, egyszerű a képlet. Amíg a háta mögött csinálod ezeket, addig nem vagy más, mint egy sunyi, gerinctelen alak. Ahogy leülsz vele erről beszélgetni és elmondod neki, hogy szükséged van a változatosságra, szeretnél másokkal is du*gni, megadod neki azt az esélyt, hogy ő azt a képet látja a kapcsolatotokról, amit te.

Ez így baromira nem fair, hogy ő azt sem tudja, te fűvel fával du*gsz, ő meg abban a hitben van, hogy ezt nem teheti meg, ezért ő monogám. Érted?????

2017. dec. 8. 11:44
 28/85 A kérdező kommentje:

ezek statisztikák. Érdekes mód a női hűtlenségek szinte megegyeznek a férfi hűtlenség arányával, engem meglepett picit.

Az ember nem lehet hűséges egy életen át, ezt nem én mondom, tanulmányok vannak rá. Lehet egy ember melett leélni az életet de teljes hűségben nem. Mert az ember nem hűséges, mert ez egy választott forma.

Abban az esetben pedig ha mindenki tud mindenkiről teljessen korrekt életforma függetlenül attól h társadalmilag jelenleg el van e fogadva vagy sem

2017. dec. 8. 11:44
 29/85 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a helyzet: ha ennyire csak azt tudod hajtogatni, hogy neked az ő boldogsága a fontos, akkor valld be neki az egészet, hisz lehet, hogy akkor ő is du*gna mindenkivel és ez tenné boldoggá.
2017. dec. 8. 11:46
 30/85 anonim ***** válasza:
100%

"Abban az esetben pedig ha mindenki tud mindenkiről teljessen korrekt életforma függetlenül attól h társadalmilag jelenleg el van e fogadva vagy sem"

Igen, korrekt, ha tud mindenki mindenkiről. Akkor zárjuk le a vitát, de előtte válaszolj nekem: Tud a párod arról, hogy neked ő nem elég és többször félredu*gsz?

2017. dec. 8. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!