Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséges vagy a párodhoz?
Ha én tudok kúlturáltan kedves lenni, megkérlek erre téged is, mert én is tudok udvariatlan lenni
Az h az ember poligán az tény. mivel nem ösztönből cselekszünk (mint az állatok) tudatossan monogám életformát választottunk és kitartunk a párunk melett egy életen át (ideális esetben) de ettől függetlenül ha van jobb azt választjuk azon az áron is ha elhagyjuk érte a párunkat,és pont ezért poligán. De tudatossan elnyomják a poligán énjüket.
Ha mongámok lennénk választanánk egy párt és egy egész életet élnénk vele - ÉS NEM CSAK EGY ÉVIG VAGY 20 ÉVIG és utána ujra valaki mással lennénk monogámok, az nem monogámia.
másrészt én végig tiszteletben tartottam a ti vélemenyeteket, függetlenül h egyetértettem e vagy sem, t az enyémet nem, szóval itt az ideje kinyitni az elméteket, hogy amit mondok az csak vélemény, de semmi esetben nem tény. Amit én mondok az viszont rengeteg kutatással alá is tudom támasztani.
Ha az ember monogám akkor miért írták felettem h hűtlenek?
Ez jellemző az emberre, h nem elég neki egy ember mert nyitott az újra a jobbra
Ha van jobb parti aki kedvesebb, figylmesebb, stb elmennek vele az emberek, mert olyat ad amit a párja nem tud megadni. És ez nem jellemző a monogámiára
Csak hajtogatjátok azokat a nézeteket amiket belétek neveltek
"szóval itt az ideje kinyitni az elméteket, hogy amit mondok az csak vélemény, de semmi esetben nem tény. Amit én mondok az viszont rengeteg kutatással alá is tudom támasztani. "
EZ jóóóó:) Amit mi mondunk azok csak vélemények, és nem ér semmit sem, amit meg te mondasz, az pedig helyes, mert kutatásokkal tudod alátámasztani:) Vicc vagy ember. Vedd már észre, hogy pont te vagy az, aki győzködi a jó népet, hogy rajtad kívül mindenki rosszul gondolja. Nem lehet, hogy ha ennyi ember mást mond, akkor nem a nép a hülye? Áhh neeem, az lehetetlen, mert te állítólag kutatásokkal tudod alátámasztani. Akkor mutasd meg a kutatásodat. De tessék én is tudom azt csinálni amit te: én is kutatásokkal tudom alátámasztani, hogy nincs igazad. Na most mi lesz? Felőlem aztán kutathatsz egész életedben, arra ba*szod el az idődet amire akarod. Felőlem aztán azt is kikutathatod, hogy 1+1=3, de az attól még 2 lesz :D
Kár a felesleges energia beléd, vicc vagy.
nem lehet monogámia az h van életembe 3 párkapcsolat
az egyik tart:
17-25 éves koromig
26-32 éves korig
33-haláliig
és mind a 3-al hűséges voltam külön külön.
Monogámiánál választok magamnak egy párt és kitartok melette minden esetbe, akkor is ha nekem jó akkor is ha nekem rossz,
De ami jellemző h ha rossz keresek mást. Akkor hol a fe.ne nagy életen át tartó együttlét? Vagyis nincs monogámia az embernél.
Aztán másnál lehetek hűséges
vagy lehet több emberrel is viszony. Szeretők stb
Ami logikus: Meg tud adni mindent a párkapcsolat kivéve egyet azt h változatos legyen. Vagy van itt valaki aki meg tudja adni a párjának h mindig más testen adjon? :D
Azt pedig h kinek mennyire fér bele a megcsalás egyéni.
Van akinek már a virtuális társkereső oldalak se férnek bele
van akinél az érzelem nélküli sz.e.x. már belefér
A lényeg h tisztázva legyen az elején, ehhez pedig kérdezni kell
kapcsolatokkal foglalkozni sosem időrablás, sőt több lesz tőle az életed. Hiszen javulhat tőle a kapcsolatod, ezzel miért b.asz.nád el az időt? Ahelyett h engem oktatsz fordits energiát h magadat fejlesztd
Amit mond a tömeg az nem jelent garanciát h ugyis van. Az csak vélemény.
Semmilyen olyan alátámasztás nincs h monogámok vagyunnk, ez a te dühös megnyilvánulásod, hazugságod. A hazudós embert pedig hogy vegyem komolyan? Ismered amondás a hazug emberről? Hamarabb utol érik mint a sánta kutyát
Ami eszembe jutott :Edison konkrétan sajnálták is mert mindenki szerint hülyeséget magyarázott. Aztán a többit meg már tudjuk...Ennyit arrólh amit a tömeg mond az nem feltétlen a valóság
Én érveket várok és nem pedig személyeskedéseket.
Az érvek lehetnek érdekesek vihetnek előre mindekit, a személyeskedés viszont leginkább a buta emberekre jellemző, szóval olyat várok ami vélemény érv a témához kapcsolodva (kaptam is és hasznosak is voltak)
ami számomra érdekes h megcsalásban inkább felháboritja a tény h valaki nem korrekt és elárulta, mint maga a történés(szerintetek). Tehát nem az igazi fájdalom az h mást puszilgat ölelget stb, hanem h nem volt korrekt, nem szólt hogy elmegyek mást ölelgetni .
Hiszen ezt írtátok h a megcslásában a legnagyobb baj h nem korrekt, és nem kap teljeskorű tájékoztatást h mással fog k.e.félni
tehát a baj h én erről nem tudok, és nem pedig az h megtörténik.Ez zavar titeket
Amugy lehet kritizálni de legbelül tudjátok h igazam van, és azt is tudjátok h akapcsolatokról nem tanultatok semmit. csak amit a szülők átadtak. Nem fejlesztitek a kapcsolati tudásotokat, nem modernizáljátok igy egy idő után elavult lesz.
És most nem csak arra kell gondolni h megcsalás.
Nem olvastam el az összes válaszodat, mert valószínű, élből hülyeség.
"Amugy lehet kritizálni de legbelül tudjátok h igazam van, és azt is tudjátok h akapcsolatokról nem tanultatok semmit. "
Nem, szerintem nincs igazad. Jobb lenne elfogadnod, hogy lehetséges, te tudod rosszul a dolgokat. Ha te ezektől jobban alszol, akkor gondolj azt amit akarsz, de egy biztos. Nem vagy normális, ezt kutatások bizonyítják :D
"tehát a baj h én erről nem tudok, és nem pedig az h megtörténik.Ez zavar titeket "
Ami engem illet, nekem az is baj lenne, ha tudnék róla, és úgy csalna meg. Hogy miért? Azért, mert én is hűséges vagyok, akkor elvárom a páromtól is ezt. Ennyi ilyen egyszerű. Ha megcsal, akkor keresek mást, aki jobban tisztel.
utolsó teljesen jogos, talán azzal egészítenem ki hogy az legyen megnevezve kimondva h kinek mi fér bele.
Hiszen ez változó
Van akinek már a internetes társkeresés se fér bele, másnak pedig a s.ex. is belefér náhány kikötéssel
Illetve aki szeretne a kérdésre tud válaszolni mint az utolsó válaszadó is de a személyeskedést továbbra sem szeretném csak azért mert más a véleményed.
"Illetve aki szeretne a kérdésre tud válaszolni mint az utolsó válaszadó is de a személyeskedést továbbra sem szeretném csak azért mert más a véleményed."
Az utolsó válaszadó vagyok, egyben ugyan az, aki személyeskedett is. Miért ne személyeskedhetnék? Már ne is haragudj, de nem személyeskedéssel kezdtem. 2 oldalon keresztül taglaltam, hogy miért gerinctelenség a megcsalás, de te egy szót sem értettél meg belőle jöttél az idióta kutatásaiddal. Egy idő után elfogy az ember türelme és a kedve, hogy egy szemellenzős embert próbáljon meggyőzni ész érvekkel és logikával. Ahhoz képest, hogy kutató vagy, vagy mi a tököm, elég nehéz a felfogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!