Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelt kérdés
vagyis lépnél már félre mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2017. dec. 7. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:

ahogy fentebb irtam már ezeket tanulmányozom , nekem ilyen jellegű problémám nincs.

Viszont tény h felütötte a fülem h szerinted gázabb dolog ha nem mondja el mintha maga a megcsalás. Érdekes életszemlélet. nálad ott a lényeg h a másik fél őszinte e vagy sem - ha jól veszem ki a szavaidból. A megcsalás attól nem lesz kisebb, ezért vet fel ujabb kiváncsiságot nálam

2017. dec. 8. 12:18
 42/85 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis egy olyan dolgon vitatkozunk, ami nem is valós. De ráérsz :D. Igen, nálam az őszinteség alap dolog.

Nem az a baj, hogy megcsal. Hanem az, hogy nem őszinte, ami minden kapcsolat alapja.

Ha az egyik fél titokban csalja a párját, ott nincs őszinteség és a kapcsolatban sem egyenlőek a felek. Egy jó kapcsolat az egyenlőségről is szól.

2017. dec. 8. 12:41
 43/85 A kérdező kommentje:

mert ha nyiltan csalná miben változna a dolog?

Mi az ami téged felbosszantott?

2017. dec. 8. 12:57
 44/85 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem érted?

Ha a kapcsolatuk elején tisztázzák, hogy nyitott kapcsolatban szeretnének élni, akkor mind a két fél ugyanúgy áll a kapcsolathoz, egyenlőek, mind a két fél ugyanazt várja el egymástól.

Ha az egyik fél viszont a párja háta mögött félre megy, akkor azért a háta mögött teszi mindezt, mert nagyon is jól tudja, hogy a párjának ez nem fér bele, a párja máshogy vélekedik erről. És itt már vissza is tértünk az alap problémához, hogy nem passzolnak, ugyanis teljesen más a hozzáállásuk a kapcsolathoz. Sőt... azért tartom aljas dolognak ezt titokban csinálni, mert ha én monogám vagyok, akkor elvárom, hogy a párom is az legyen. Csak annyit várok el, amennyit én is adok. Ha viszont a párom képtelen a monogámiára, akkor legyen benne annyi tartás, hogy közli, mivel nagyon is jól ismeri a hozzáállásomat a kapcsolathoz és tudja, nekem az nem fér bele. Legyen őszinte, közölje velem, így mind a ketten tudunk keresni egy olyan embert magunk mellé, aki ugyanúgy gondolkodik. Annak semmi értelme, hogy kapcsolatban vagyunk, de úgy, hogy rám és rá nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak, nem vagyunk egyenlőek. Remélem így már érthető.

2017. dec. 8. 13:17
 45/85 anonim ***** válasza:
100%
En a magam 49 evevel vszinu kakukktojas leszek itt,mert nem csaltam meg a ferjem,pedig o volt az elso.Mar nem is fogom...30 eves hazadok vagyunk amugy.
2017. dec. 8. 16:38
 46/85 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Egy ember lehet egy életen àt hűséges. Miért ne lehetne? Ne magadból indulj ki!!!
2017. dec. 8. 19:07
 47/85 anonim ***** válasza:
szerintem csak trollkodik.
2017. dec. 8. 20:31
 48/85 A kérdező kommentje:

nem arról van szó hogy nem érteném a nézetet, értem csak feszegetem, és szeretem ha ki van mondva, ezért nem idegesnek kell lenni konkretizálni kell, nem arról van szó h trollkodnék csak feszegetem a nézőpontokat. Azt szabad nem? És probálom megérteni. nincs rossz nézőpont. Nem baj ha valaki megcsalja a párját, nem baj ha valaki soha nem csalja meg a párját ezek nézőpontok

Nem arról beszélek h én monogám lennék e vagy sem mert az mindegy most

Ha megcsalnám a párom én nem feltétlen mondanám el azért mert ha félremennék annak az oka hogy vágyom az újra de alapjában a régivel nincs bajom, semmit nem akarok megváltoztatni a kapcsolaton,nem megyek ki belőle, nem kezdek más kapcsolatba, ha elmondom egy alapvetően monogám szemléletű embernek hasonló hirtelen reakciója lehet mint a hozzászólónak, holott semmi nem fog változni a kapcsolatba gondolok arra h őszinteségi rohamot kapok nem feltétlen lesz eredménye, de a másik élete végéig érezni fogja h kevés pedig nem az.

Lehet a kapcsolat elején kell elmondani h mi az ami beleszámit mint megcsalásba, ezt az emberek nem teszik meg. Vannak akik egy sima bad..oozást vagy más oldalon való böngészlst megalázónak tartanak mert párkapcsolat melett csajokat néznek szerintem nem gáz nyugodtan. Minden embernek más a határa.

2017. dec. 8. 23:29
 49/85 anonim ***** válasza:
Többet nem tehetek érted. Fentebb világosan leírtam, hogy miért gerinctelenség titokban félre menni. Ha ezt te nem akarod megérteni, akkor ez van, sajnálom.
2017. dec. 9. 09:07
 50/85 A kérdező kommentje:

én első pillanattól kezdve értem amit leirsz, azt nem értem h másfajta nézetet miért nem akarsz beengedni, és miért csak a monogámia a jó út. Vagy a megcsalás+őszinteség kombó.stb

Úgy vélem a kapcsolat alapja többek között h a másiknak a legjobbat akarjuk. Hát akkor miért ne probálja ki másokkal? hogy több élménye legyen, a több élményt egy partner nem tudja megadni Miért korlátoznám le én őt? vagy forditva?

miért probléma az ha 2 vagy 3 másik ember van a páromon kívűl? vagy ha neki van más?

gerinctelenség, csúnya dolog....de ha én igy vagyok boldog. És ha ő ugy boldog h sok más emberrel is van?

szerintem egy kapcsolatba pont ezzel adom a legtöbbet mert szabadjára engedem, legyen mással is ha akar, és legyen ott ahol a legjobban érzi magát, és én is .

2017. dec. 9. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!