Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges vagy a párodhoz?

Figyelt kérdés
vagyis lépnél már félre mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2017. dec. 7. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
62%
Veled lehetetlen normálisan kommunikálni, nem válaszolt a feltett kérdésekre csak mondod a magadét mintha valami gép lennél. Mindenki érti, hogy így érzed jól magad csak az nem tiszta, hogy tud-e róla a párod vagy nem. Ha tud róla és benne van akkor nincs ezzel baj. Ha viszont a háta mögött csinálod az tényleg undorító. Legyen akkor ennyi gerinced, hogy megmondod neki is ,hogy mehet amerre lát (már szex terén) és nem fogsz megharagudni vagy add meg neki az esélyt, hogy olyannal legyen boldog akinek ő a kizárólagos szexpartner ha ezt szeretné. Nagyon önzetlennek adod el magad de még mindig nem világos senkinek, hogy a párod tudja-e vagy nem. Már rég lezárhattátok volna a vitát ha képes vagy kommunikálni.
2017. dec. 9. 11:33
 52/85 anonim ***** válasza:
57%
Egy kérdés, a párodnak engednéd, hogy más f*rkát sz*pja?
2017. dec. 9. 12:03
 53/85 anonim ***** válasza:

Egy apró észrevétel ( úgy, hogy érten,a mit mondasz).

1. #23-as a lényeget írta le, nehéz ezt félreérteni, feketén fehéren ott áll a lényeg.

2. Miért hazudol magadnak? Önző vagy, és pont.

Az okokat már leírták előttem. A tény az, hogy te nem vagy monogám, ám erről nem beszélsz a párodnak, mert félsz, hogy elhagy. Nem adod meg neki a döntés lehetőségét, helyette önző módon érvényesíted a saját akaratod, a párod tudta és "belegyezése" nélkül.

3. Én megértem, hogy nem mindenki monogám, engem nem érint meg a dolog. De te magadnak is hazudsz. Miért nem fogadod el, hogy önző vagy? Valóban a lelkiismereted miatt igyekszel ilyen keményen belemagyarázni a mostanában felkapott divat kamu bullhsit elméleteket, hogy miért nem gond a megcsalás, stb. De ezt belül te is tudod, hogy csak bullshit. Én ha így döntök, akkor is tudni fogom magamról, hogy önzésből teszem, önzésből csalom a páromat. Legalább merj szembenézni magaddal, mert jelenleg magad előtt is maszkot viselsz. Elég rossz, amikor az ember még saját magának is hazudik..

4. A hűségről:

Valóban, nők és férfiak kb ugyanakkora arányban csalnak meg. De nincs exact statisztika a megcsalásról, mert ilyet nehéz is lenne kimutatni.

Ugyanis az ember mire eljut élete végéig, annál nagyobb eséllyel lépett már félre valamelyik kapcsolatában, legalább egyszer. Akkor van aki minden kapcsolatában, van aki csak egyszer lépett félre, mondjuk még fiatalon, de azóta hűséges.

Akkor mi alapján döntenéd el, ki hűséges, ki nem? Ezt nehéz kimutatni. Attól, hogy pl ha pl én egyszer félrementem volna valamikor, én még lehetek hűséges a mostani kapcsoaltomban... Érted?

Megjegyzés: valóban üti a magyarázkodásaidban egyik szavad a másikat, látszik, hogy megpróbálsz a megcsalásod mögé hamis ideológiákat gyártani. Hiba márpedig van benne, mert ütik a mondataid egymást.

(pl "az a fontos, h 2 hasonló gondolkodású ember találkozzon", majd közlöd, hogy te titokban csinálod, a másik tudta nélkül, mert ő nem úgy gondolkodik, mint te. De ez csak 1 a sok közül, mért vérzik a dolog, nem írom le én is még egyszer.)

Ez akárhogy nézem, csak a magad előtti kamu a saját világképedről, amit próbálsz most megmagyarázni, mert rosszul érzed magad. Ez is normális emberi reakció, sablonos metódus.

2017. dec. 9. 16:19
 54/85 anonim ***** válasza:

8 eve hazasok, es szeretom van.

35/N 48/F

2017. dec. 18. 22:47
 55/85 anonim ***** válasza:

Kérdező! Azt értsd meg, hogy 3 darab egyenes, tisztességes út van.

1. Mindkét fél monogàm a kapcsolatban, mert azok akarnak lenni, mert ők így érzik jól magukat, mert az érzéseik ezt diktàljàk.

2. Előre meg van beszélve egymás közt, hogy nyitott a kapcsolat, mindenki tud mindent, a férfi is, a nő is szexelhet màsokkal amennyit akar. Itt nem beszélhetünk hűtlenségről, mert mindketten tisztában vannak azzal, hogy ez nem monogàm kapcsolat, amibe mindketten szabad akaratukból egyeztek bele. Egyenlőség van.

Az ettől eltérő viselkedés, úgy mint titokban félredugni, az megcsalàs, és gerinctelenség.

3. Ha pl az egyik fél x év kapcsolat utàn szeretne monogàmból nyitott kapcsolatba váltani, akkor bàrmilyen màsik személlyel létesített szexuàlis kapcsolat ELŐTT, beszélje meg a pàrjàval, hogy ez neki megfelel- e. Nincs megcsalàs, senki nem aláz meg senkit, és az adott fél eldönti akarja- e a nyitott kapcsolatot, vagy keres màst. Ennyi. Nem bonyolult.

2017. dec. 19. 14:53
 56/85 anonim ***** válasza:

"8 eve hazasok, es szeretom van. "

Őszintén sajnálom a párod, hogy egy olyan emberrel van együtt, aki nem tiszteli, nem becsüli és nem szereti őt.

2017. dec. 19. 22:26
 57/85 A kérdező kommentje:

Abban egyetértek h a kapcsolatban tisztázni kell h kinek mi fér bele. Ez alap.

Egyetértek h ha valakinek szerető tipusu kapcsolata van jelezze a párja felé. De nem azért mert nem korrekt. Ezzel nem értek egyet.

Azért jelezze mert nem jó a kapcsolat valamiért.

Amiről én beszélek az más és itt a nézeteltérés oka:

egy 1szeri félrelépésről beszélek, amikor a személy tudja h többet nem fog előfordulni, megbánta. Megteheti h elmondja és akkor korrekt lesz a párjával mert eldöntheti h vele akar e maradni vagy sem.

Vagy kitudakolhatja cselessen.

Mert ha nem mennek szét, együttmaradnak életük végéig ott lesz a nyoma a tüske a fájdalom. Az egyszeri ballépésnek. Ezt a fájdalmat lehet enyhiteni. Mert ugy végigmenni az életen h hűtlen voltál egyszer .

Melyik a jobb? Vállalni a felelőséget? bevallani őszintén ?

vagy

Hallgatni annak ellenére h elmondanád mert szereted a másikat, de ezzel megbántanád?

Erre vagyok kiváncsi

Ebben a beszélgetésben nincs értelme lealacsonyitó megjegyzéseknek mint amit 85 szazalékos. Mert nincsen olyan h neki van igaza. Vélemények vannak csak. De az nem lesz sose tény.

véleményem szerint vannak élethelyzetek amikor az őszinteséggel többet ártunk.

Azért mert kínozná magát az ember, és meg tudjuk kímélni, én ezt választanám.

azt az embert is megszóltátok aki hűtlen az utolsót. Sokszor a másik fél is tehet róla, mert kiálhatatlan stb 100 ok lehet. Egyszerű rámutatni h félremetn de ott vana kérdés is h miért? mert oka is biztos van

2017. dec. 20. 13:12
 58/85 anonim ***** válasza:

"azt az embert is megszóltátok aki hűtlen az utolsót. Sokszor a másik fél is tehet róla, mert kiálhatatlan stb 100 ok lehet. "

Már ne is haragudj, de tipikusan a gyáva emberek mondják azt, hogy a másik is tehet róla, hogy megcsaltam. Nem, nem tehet róla. Azok az emberek mondják ezt, akik nem akarják felvállalni a felelősséget. A kapcsolat megromlásáért a másik fél is tehet, de nehogy már ő legyen a hibás, hogy megcsalták. Oké, megromlik a kapcsolat. Utána ezer más megoldás lenne a megcsaláson kívül, csak az mind nehezebb út. A megcsalás a legkönnyebb út és a gyenge, gyáva emberek azt választják.

2017. dec. 20. 15:48
 59/85 A kérdező kommentje:

igen igy jobb a kifejezés a kapcsolat megromlásáért felelős a másik fél. De szerintem az a nem helyes hozzáálás h akit megcsaltak az az áldozat a másik fél meg a szemét. Mindketten hunyók. Ha valaki 2 évig nem él házas életet, annak ellenére se h lett jelezve a következmény, ha félremegy a párja, igenis vessen magára. És akkor igenis az ő hibája. Nehogymár a másiknak mondjuk h jajj de sajnáljuk őt, ki tudja h a hűtlen pasi aki válaszolt nála mi van semmit nem írt, szóval egyenlőre ne sajnáljunk senkit szerintem

De természetes h a férfiak félremennek mert poligámok a monogámia választott életforma, de az ösztön mást mond.

A nők a biztonságot keresik és azt pedig az 1 kapcsolat. Általába

2017. dec. 20. 16:15
 60/85 anonim ***** válasza:

"De természetes h a férfiak félremennek mert poligámok a monogámia választott életforma, de az ösztön mást mond."

Mégis, honnan veszed ezt, hogy a férfiak poligámok? Olvastál egy kutatást, aztán már az úgy is van? Honnan szeded te ezeket az okosságokat? Az ösztön mást mond? Azért különbözünk az állatoktól, hogy minket ne csak az ösztönök hajtsanak. Az az ember, aki ész nélkül csak ösztönből cselekszik, inkább mondanám állatnak, mint embernek.

Egyébként kár beléd, totális tévúton jársz, egyáltalán nem érted, és nem is akarod megérteni, amiket írunk. Felesleges időt pazarolni rád.

2017. dec. 20. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!