Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a nejemnek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szexkapcsolatban élek egy másik nővel. Egy céges rendezvényen ismerkedtünk össze, már akkor dugtunk. Jó vele, mert kizökkent a mindennapokból, a bajokból, ha vele vagyok, csak egymásra figyelünk, kizárjuk a külvilágot. Sajnos otthon szex terén sem úgy működnek a dolgok, mint kellene, muszáj új dolgokat kipróbálnom, megtapasztalnom, szükségem van az izgalmakra. Az is tény, hogy mindeközben harcolok magammal. Olykor elsírom magam szex után, néha közben, olyankor csak a vigasztalás marad, a tudat, hogy van, aki mellettem áll, aki támogat. Nem tudom, hogy mit kezdjek eme kettősséggel, függök a szextől, az izgalmaktól, az új dolgoktól, akarom a szexpartnerem, akarom, hogy kiegészítsük egymást, azonban otthon is rendezni kellene a dolgokat, mert nem bírom a nyomást, azt a légkört. Szenvedek a kettős érzelmektől.2017. nov. 17. 12:29
51/116 anonim válasza:
Állj a párod elé, higgadtan s mond el neki hogy mi is a szitu! Magyarázd el hogy miért is lépted meg ezt ! Jobb ha tőled hallja!
52/116 A kérdező kommentje:
Az lesz.
2017. nov. 17. 13:51
53/116 A kérdező kommentje:
50-es. Azért szidnak még, mert ki akarják élni a frusztrációjukat.
2017. nov. 17. 13:52
54/116 anonim válasza:
Én nem csak a kérdezőt szidtam hogy féreg stb.. hanem az összes ilyen gerinctelen embert.
Mostanában sajnos sokat veszekszem a barátommal én is, sokszor annyira haragszom rá.. de képtelen lennék megcsalni legyen az egy kockás hasú szexisten, sőt egy szájra puszitol is elsirnam magamat.. de hal isten nem vagyunk egyformák, És azer nagyon remelem hogy az embereknek TÖBB mint a fele hűséges..
Itt max olyan véd téged aki szinten képes lenne megcsalni a párját vagy már meg is tette.
55/116 A kérdező kommentje:
Nem kerültél még olyan helyzetbe. Amelyik szinten én mozgok, itt vannak olyan dolgok, hogy forgatókönyvet is lehetne róluk írni. Csalás, szex, férj, feleség, munka stb.
2017. nov. 17. 13:56
57/116 anonim válasza:
Te más szót amúgy nem ismersz a frusztrácion kívül ?
Igen, miattad lettünk frusztráltak max, hogy egy újabb gerinctelen emberrel kellett szembesülni, csalódtunk egy újabb emberben.
De én már többet nem is írok neked nincs szíved, rajtad nem lehet segíteni
58/116 anonim válasza:
#55 ne átlagosítsunk! Voltam megcsalva, nem is egyszer! 4,5éve vagyunk együtt! Volt h megpróbáltam neki vissza adni, de mikor találkoztam volna a sráccal, a párommal jelentem meg! Nem tudtam megtenni! Az mikor már kis ideje együtt vagytok, együtt éltek, ott már kell az őszinteség! Nem azért védem személyszerint a kérdezőt, mert énnmegcsaltam a párom v megakarom! Hanem tudom azt h egy őszinte beszélgetés jót tesz ebben a helyzetben is
59/116 anonim válasza:
mondjuk én azt se tudom megérteni, akinek a szex a legfontosabb egy kapcsolatban.
60/116 anonim válasza:
Nem a szex, a GYÖNYÖR, mert egy Júlia regényben élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!