Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el a nejemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a nejemnek?

Figyelt kérdés
Hónapok óta szexkapcsolatban élek egy másik nővel. Egy céges rendezvényen ismerkedtünk össze, már akkor dugtunk. Jó vele, mert kizökkent a mindennapokból, a bajokból, ha vele vagyok, csak egymásra figyelünk, kizárjuk a külvilágot. Sajnos otthon szex terén sem úgy működnek a dolgok, mint kellene, muszáj új dolgokat kipróbálnom, megtapasztalnom, szükségem van az izgalmakra. Az is tény, hogy mindeközben harcolok magammal. Olykor elsírom magam szex után, néha közben, olyankor csak a vigasztalás marad, a tudat, hogy van, aki mellettem áll, aki támogat. Nem tudom, hogy mit kezdjek eme kettősséggel, függök a szextől, az izgalmaktól, az új dolgoktól, akarom a szexpartnerem, akarom, hogy kiegészítsük egymást, azonban otthon is rendezni kellene a dolgokat, mert nem bírom a nyomást, azt a légkört. Szenvedek a kettős érzelmektől.

2017. nov. 17. 12:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az összes választ.

Ugye gyerek nincs??

2017. nov. 18. 19:23
 92/116 A kérdező kommentje:
Nincs.
2017. nov. 18. 19:24
 93/116 anonim ***** válasza:
87%
Pszichopata patkányokról minden lepattan... Ha magukra vennék a valóságot, már nem lennének pszichopaták. S talán akkor patkányságot sem csinálnának.
2017. nov. 18. 19:27
 94/116 anonim ***** válasza:
100%

Hála istennek, hogy nincs gyerek!

Legalább az exed is nyugodtan kezdhet új életet mindenféle hátráltató tényező nélkül.

2017. nov. 18. 19:36
 95/116 A kérdező kommentje:
94-es. Örülök neki, hogy megnyugodtál.
2017. nov. 18. 19:51
 96/116 A kérdező kommentje:
93-as. Most már te is megnyugodhatsz. :)
2017. nov. 18. 19:52
 97/116 anonim ***** válasza:
Úgy hogy kisírod magad? :D
2017. nov. 18. 23:37
 98/116 anonim ***** válasza:
75%
Te egy igazi görény vagy aki menekül a problémák elől!Ezt normálisnak tartod és még bűntudatos is van azért sírsz?A francokat,cseszheted magad,mert gerinctelen vsgy!Van egy feleséged,aki őszinteséget érdemel nem pedig azt hogy hátba szúrják!Uncsi otthon a szex,akkor lehet fel kéne dobni,nem pedig a munkatársakat dugdosni!Ha még egyszer fordult volna elő és utána sírsz azt mondanám hogy igen megbántad mert van lelkiismereted,de mivel folyamatosan csalod a nejed mit vàrsz az emberektől mit mondjanak!Mond el otthon a feleségednek,mert megérdemli hogy megtudja hogy milyen ember a férje,aztán pedig majd elválik a hogyan tovább.Szereted is a munkatársad vagy csak a szex miatt kell?Bár tök mind1,mert így is úgy is hibás vagy!
2017. nov. 19. 08:12
 99/116 Lifeishard ***** válasza:
71%

Kérdező!

Én a részemről örülök neki, hogy bevallottad a nejednek, és elváltak az útjaitok. Neked is, neki is jobb így.

Ettől függetlenül, piedesztálra azért ne emeld magad, mert nem volt szép, amit tettél.

Mellesleg, ha már olyan bátor kijelentéseket mersz tenni, hogy a halálos ágyadon mit fogsz gondolni és mit fogsz mondani, azért azt is tedd majd hozzá akkor, hogy egyetlen dolog kimaradt az életedből: a hűség, az adott szó betartása.

Lehet, ez fajsúlyosabb lesz majd, és ez fog előjönni, nem az, hogy ezt is megdugtam, meg azt is megdugtam...

Mindenesetre minden jót kívánok neked, élvezd az életet, szívemből mondom, hogy kefélj minél többet, de ne csapjál be ezért senkit.

2017. nov. 19. 10:40
 100/116 anonim ***** válasza:
76%

Azt ne mondd már öregem, hogy hónapok óts félremész, és most hirtelen a mi fikázásunkra szakítottál a feleségeddel...

Hazug phatkány. Pfejj. Megyek hányni, valaki fogja meg a hajam... :)

2017. nov. 19. 12:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!