Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a nejemnek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szexkapcsolatban élek egy másik nővel. Egy céges rendezvényen ismerkedtünk össze, már akkor dugtunk. Jó vele, mert kizökkent a mindennapokból, a bajokból, ha vele vagyok, csak egymásra figyelünk, kizárjuk a külvilágot. Sajnos otthon szex terén sem úgy működnek a dolgok, mint kellene, muszáj új dolgokat kipróbálnom, megtapasztalnom, szükségem van az izgalmakra. Az is tény, hogy mindeközben harcolok magammal. Olykor elsírom magam szex után, néha közben, olyankor csak a vigasztalás marad, a tudat, hogy van, aki mellettem áll, aki támogat. Nem tudom, hogy mit kezdjek eme kettősséggel, függök a szextől, az izgalmaktól, az új dolgoktól, akarom a szexpartnerem, akarom, hogy kiegészítsük egymást, azonban otthon is rendezni kellene a dolgokat, mert nem bírom a nyomást, azt a légkört. Szenvedek a kettős érzelmektől.2017. nov. 17. 12:29
101/116 A kérdező kommentje:
Ha értelmezni is tudnád azt, amit olvasol, akkor rájönnél, hogy a megoldás gondolata rég foglalkoztatott. (A kérdés kifejtésének utolsó mondatai erről szólnak.) Most léptem meg, most határozódtam el. Nincs ebben semmi különös, de ha akarsz, felőlem mehetsz hányni.
2017. nov. 19. 12:23
103/116 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy már abból is lehet viccet csinálni, ha valaki férfi létére kimutatja az érzelmeit. Legyen így.
2017. nov. 19. 12:53
104/116 anonim válasza:
Azert azt a ferfi szot en a patkannyal helyettesitenem.
105/116 anonim válasza:
Jézusom valaki foglalja össze, hogy miért megy itt a vita már 11 oldalon kresztül. :O
106/116 A kérdező kommentje:
104-es. Azt tudom, gondolom, más szó nincs is a szótáradban.
2017. nov. 20. 11:40
107/116 A kérdező kommentje:
105-ös. Mert egyesek rajtam élik ki a frusztrációjukat. Élvezettel taposnak a földbe.
2017. nov. 20. 11:40
109/116 anonim válasza:
Hála az égnek, a volt feleséged is találhat magának egy értelmes, normális, igazi férfit, aki megbecsüli.
110/116 A kérdező kommentje:
Ámen.
2017. nov. 20. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!