Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a nejemnek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szexkapcsolatban élek egy másik nővel. Egy céges rendezvényen ismerkedtünk össze, már akkor dugtunk. Jó vele, mert kizökkent a mindennapokból, a bajokból, ha vele vagyok, csak egymásra figyelünk, kizárjuk a külvilágot. Sajnos otthon szex terén sem úgy működnek a dolgok, mint kellene, muszáj új dolgokat kipróbálnom, megtapasztalnom, szükségem van az izgalmakra. Az is tény, hogy mindeközben harcolok magammal. Olykor elsírom magam szex után, néha közben, olyankor csak a vigasztalás marad, a tudat, hogy van, aki mellettem áll, aki támogat. Nem tudom, hogy mit kezdjek eme kettősséggel, függök a szextől, az izgalmaktól, az új dolgoktól, akarom a szexpartnerem, akarom, hogy kiegészítsük egymást, azonban otthon is rendezni kellene a dolgokat, mert nem bírom a nyomást, azt a légkört. Szenvedek a kettős érzelmektől.2017. nov. 17. 12:29
81/116 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. nov. 18. 12:36
82/116 A kérdező kommentje:
80-as. Még csak annyit, hogy kicsit azért ideszúrtál az utolsó hozzászólásoddal, de ezen én csak mosolygok. Imádok mosolyogni. Csáó!
2017. nov. 18. 12:40
83/116 anonim válasza:
76-os vagyok. Szerinted miután megtudtam még hozzáértem? :D Nem mindenki bukik a házasságtörőkre ;)
84/116 anonim válasza:
Kérdező ez nem szúrás volt, bármennyire is annak gondolod. :)Csak felvázoltam a jövőben lehetségesből egy kicsit ;)Nem kívánok neked rosszat, nem is ismerlek.Én is élvezem a szabadságomat, csak kicsit másképpen, mint te. :)
85/116 A kérdező kommentje:
Van az a helyzet, hidd el...
2017. nov. 18. 13:06
86/116 A kérdező kommentje:
84-es. Örülök, hogy te is tudsz élvezni. ;)
2017. nov. 18. 13:07
87/116 anonim válasza:
Én meg imádok az olyan kreténeken röhögni, mint Te :D köszönöm a csodálatos sztorit, bearanyoztad a napom :D, fantasztikus az életem, de tényleg.
88/116 A kérdező kommentje:
Nincs mit! Örülök neki, hogy én kellettem a te bearanyozott napodhoz.
2017. nov. 18. 13:55
89/116 anonim válasza:
Hogy vergődik a patkány kérdező... :D
90/116 A kérdező kommentje:
Itt csak egyesek vergődnek (nem vagyok köztük), próbálnak minél jobban lejáratni, mindennek elhordani. Lepattan rólam az ilyesmi.
2017. nov. 18. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!