Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a nejemnek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szexkapcsolatban élek egy másik nővel. Egy céges rendezvényen ismerkedtünk össze, már akkor dugtunk. Jó vele, mert kizökkent a mindennapokból, a bajokból, ha vele vagyok, csak egymásra figyelünk, kizárjuk a külvilágot. Sajnos otthon szex terén sem úgy működnek a dolgok, mint kellene, muszáj új dolgokat kipróbálnom, megtapasztalnom, szükségem van az izgalmakra. Az is tény, hogy mindeközben harcolok magammal. Olykor elsírom magam szex után, néha közben, olyankor csak a vigasztalás marad, a tudat, hogy van, aki mellettem áll, aki támogat. Nem tudom, hogy mit kezdjek eme kettősséggel, függök a szextől, az izgalmaktól, az új dolgoktól, akarom a szexpartnerem, akarom, hogy kiegészítsük egymást, azonban otthon is rendezni kellene a dolgokat, mert nem bírom a nyomást, azt a légkört. Szenvedek a kettős érzelmektől.
mond el őszintén,te mikre vágysz,vágynál és hogy ezek nélkül neked nem megy tovább igy.addig lépj le ha kell mig nincs gyerek.
2017. nov. 17. 12:35
2/116 anonim válasza:
Ne haragudj, de mit vársz tölünk?
Saját magad megválaszoltad a kérdésed. Rendezni kellene a dolgokat otthon.
Viszont! Ha nem érzed magad jól a házasságodban, akkor válj el!
1 az, hogy szegény feleséged úgy fekszik le melléd hogy van egy férje,aki nem csalja, szereti.
2 ha egyszer félrekuffantottál akkor nem gondolod, hogy megtörténthet újra?
2017. nov. 17. 12:38
3/116 anonim válasza:
"Olykor elsírom magam szex után, néha közben,"
Menjél el egy pszichoógushoz. Itt nem a kapcsolattal van baj, vagy nem csak a kapcsolattal van baj. Nincs ollyan párkapcsolat, ami ezt indokolná, ez belőled jön.
Ha még mincs gyerek szakítsál. Nem szabad a megcsalást elmondani csak a többit, mert bár úgy könnyebb a szakítás, azonban az emberek jelents része szó szerint belebetegszik, ezt meg nem akarhatod a párodnak. Egyhamar biztos nem leszel alkalmas kiegyensúlyozott jó hangulatú párkapcsolatra.
2017. nov. 17. 12:41
4/116 A kérdező kommentje:
Mire leírtam a kérdésemet, elhatározódtam. Igaz, senki nem fogja ezt megoldani helyettem. Azt hiszem, szembe kell néznem az érzelmekkel. Egyébként ez nem sima félrekuffantás, ez gyönyör.
2017. nov. 17. 12:43
5/116 anonim válasza:
Gyenge jellemed van.
2017. nov. 17. 12:45
6/116 A kérdező kommentje:
3-as. Éppen ezért gyönyörű a szexkapcsolatom, mert ott elsírhatom magam. Kitörnek az érzelmek belőlem, nincs ezzel semmi gond. Ez nemcsak a szexről szól, kiegészítjük, meghallgatjuk egymást. Különleges ez a kötődés.
2017. nov. 17. 12:47
7/116 anonim válasza:
De akkor ahelyett, hogy undorító, aljas, gusztustalan, szemét módon átvered a nejed, miért nem hagyod el? Miért nem adsz neki egy esélyt, hogy boldog legyen mással, egy olyan emberrel, aki tiszteli és vele éli meg a gyönyört?
2017. nov. 17. 12:48
8/116 anonim válasza:
Köpj egyet, aztán állj alá, majd vegyél egy ásót, és ásd meg a gödrödet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!