Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a nejemnek?
Sajnállak...ja nem
Előbb otthon kellett volna megoldani a dolgokat, aztán ha nem megy, elválni és utána keresni mást.
Gerinctelen vagy és gyáva.
Jaj csak ezt ne mondtad volna, h vedeni akarod. Ovis modszer de mindg bevalik: kepzeld bele magad a feleseged helyebe, de ugy igazan, hosszu ideig gondolkodj el ezen. Ket not nem tarthatsz meg, mert tudom h nehanyan nem hiszik el, de az elsopro tobbsegunk nem szeret osztozkodni. Idovel a szeretod is szeretne egyetlen no lenni, ezt most nem art ha tudatositod magadban. O sem fogja hagyni h massal kalandozz.
Gyerek van? Kerlek legalabb azt tedd meg, h nem csinalsz gyereket a felesegednek, hogy majd ugy kelljen uj eletet kezdenie. Ha becsuletesen vegiggondolod ak te is belathatod, h tonkretenned ezzel. Ha vedeni akarod elengeded.
"De egyébként az senkit nem érdekel, hogy ebben a nejem is hibás? Miért mindig a férfi a rossz? Hibás vagyok, mert kerestem a gyönyört? Miért vonjam meg magamtól a jót?"
Nem mindig a férfi a hibás, hanem általánosságban elmondható, hogy a megcsaló fél a szemét.
Tudod a helyes megoldás az, hogy ha valami (pl. a szex) nem oké a párkapcsolatban:
1. Leülteted a feleséged és megbeszéled vele, hogy mi nem jó, min lehetne javítani.
2. Mind a ketten megpróbáltok tenni a pozitív változásért.
3. Ha nem tudjátok megoldani, akkor nem az a megoldás, hogy félrekúrsz, hanem az, hogy elhagyod a feleséged és majd UTÁNA keresel magadnak szexpajtit.
Senki se mondja, hogy vond meg magadtól az élvezetet. Csak ne a feleséged mellett, a háta mögött, aljas, gusztustalan szemét módon csináld, hanem tisztán.
Válj el, vagy legalább mondd meg neki, hogy tovább nem szeretnél vele lenni és keress mást. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!