Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom! Hivatásos nővel! Ezek az együtletek szeretkezesek, vagy dugas! A nő érzelmeket is visz bele?
39, 40: felesleges ez a hisztizés. Amit 25-ös leírt egy nagyon rossz élményét. Egy ilyen közös - mégegyszer mondom közös! - szexuális élmény elsülhetett volna nagyon jól is. Van olyan pár akinél ugyanez mindkét félnek élmény ami megerősíti a kapcsolatukat. Az egyik exem ilyen volt, ráadásul ő volt a nő.
25-ösnek nem sikerült, nyilván utólag látja, hogy miért nem. A leírásából kapásból feltűnik, hogy közben nem kommunikáltak. Nem mondta ki hogy ő most egyedül érzi magát. Hogy ez ennyire félrement azért ő ugyanolyan felelős mint a párja, aki nagyon figyelmetlen volt. De 25-ös most a saját döntéséért és a saját viselkedéséért is a párját és a harmadikat okolja. Amivel - ha még menthető a kapcsolat - valójában csak magának árt. Legközelebb más területen de ugyanilyen hülyeséget fog csinálni. Ugyanúgy nem méri fel a saját magát és utána ugyanúgy nem fog kommunikálni egy akár teljesen másféle, de éles helyzetben.
Ááá..ez kizart dolog!!
Tudod mi a dolgo pikanteriája?!Hogy ő még attól is kiborul,ha a kolléga hozzámér mikor elmegy mellettem.Azaz,h hozzám ér e!!!
Örjöng,es a haját tépi,h úristen..biztos hozzádér!!Beszéltek?Talalkoztok?Szemeztek?5 perccel később jöttél,biztos vele beszéltél.Miközben ő miket tett meg!
Én erre nem lennék képes amit te csinaltál!Tiszteletem.De nem!Ennek nem szabadna megtortennie.Mennyivel fontosabb az ő vágya,igénye mint az,h ő tiszteletbe tarsa az enyém.Viszont az utolsó mondatod elgondolkodtató!
46: ha a párja ugyanilyen önzetlen vele, mint ő a párjával, akkor nemhogy nem borult semmi, hanem itt az ideális kapcsolat! Amiben csak kölcsönös szeretet, kötődés vonzalom van. Mindenféle hátsó szándék, pl birtoklás nélkül.
Nekem is meredek volt amikor az illető exem olyanokról kezdett beszélni ami teljesen ütközött a "normáimmal". Nem is tetszett. Nem bíztam benne. Csak aztán volt egy pillanatom amikor megvilágosodtam: miért is vagyok vele? Mert szeretem. Ha szeretem, akkor azt akarom, hogy jól érezze magát. Szeretném, hogy bensőséges viszonyunk legyen? Nagyon! Akkor az kell hogy lehessen őszinte. Mondja csak el a vágyait, akkor is ha nem "normális". Ha úgy érzi magát jól, hogy félévente egyszer hármasban vagyunk? Összedől ettől a világ? Nem. Akkor hajrá.
Ettől a pillanattól kezdve érzem, hogy igazán tudok szeretni valamit. És az a vágyam, hogy a barátnőm ugyanígy szeressen engem. Ha találok egyszer ilyet mint 43, akkor szerintem mellette eszembe se fog jutni más kapcsolatot keresni ha jönnek is kisebb nagyobb problémák.
Ő megcsal, te meg elkapod a nemi betegséget, örülhetsz ha nem halsz bele.
Gondolj bele kikkel feküdt le a hivatásos csaj.
Szóval saját magad védelme érdekében, keress egy monogám férfit.
Amúgy nem számít hogy kivel csalt meg, a megcsalás mással dugást jelent, és ez megvalósult.
Mindenki magából indul ki ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!