Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom! Hivatásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom! Hivatásos nővel! Ezek az együtletek szeretkezesek, vagy dugas! A nő érzelmeket is visz bele?

Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 13:19
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
88%
Ha érdekelnek korrekt válaszok, írj rám privát beszélgetésben. Ilyen területen dolgozom.
2017. nov. 14. 12:04
 42/54 anonim ***** válasza:
36%

39, 40: felesleges ez a hisztizés. Amit 25-ös leírt egy nagyon rossz élményét. Egy ilyen közös - mégegyszer mondom közös! - szexuális élmény elsülhetett volna nagyon jól is. Van olyan pár akinél ugyanez mindkét félnek élmény ami megerősíti a kapcsolatukat. Az egyik exem ilyen volt, ráadásul ő volt a nő.

25-ösnek nem sikerült, nyilván utólag látja, hogy miért nem. A leírásából kapásból feltűnik, hogy közben nem kommunikáltak. Nem mondta ki hogy ő most egyedül érzi magát. Hogy ez ennyire félrement azért ő ugyanolyan felelős mint a párja, aki nagyon figyelmetlen volt. De 25-ös most a saját döntéséért és a saját viselkedéséért is a párját és a harmadikat okolja. Amivel - ha még menthető a kapcsolat - valójában csak magának árt. Legközelebb más területen de ugyanilyen hülyeséget fog csinálni. Ugyanúgy nem méri fel a saját magát és utána ugyanúgy nem fog kommunikálni egy akár teljesen másféle, de éles helyzetben.

2017. nov. 14. 12:17
 43/54 anonim ***** válasza:
23%
27 éves házasságban vagyok, az én férjem is az anált szerette volna kipróbálni, én nem tudtam magam rávenni, minden mást már kipróbáltunk ami tök jó is volt. Ő ezt évekig előhozta, hogy kipróbálná, nagyon szeretné. Gondoltam egyet és mondtam neki, ha nem akar úgy meghalni hogy nem próbálta ki, akkor arra nem én vagyok a tökéletes alany, menjen el olyan nőhöz aki ezzel foglalkozik, de semmiképpen sem útszéli nő. Együtt kineztünk egyet, megbeszéltem vele, hogy kipróbálja aztán annyi, engem szeret, bízom benne, minta apa, minta férj, én nem akarom birtokolni, hanem kölcsönösen szeretni akarom. Megtette, elmesélte, megbeszéltük, annyira mint várta nem is volt jó, ennek már pár éve, azóta nem is erőltetni az anált, ugyanolyan jó a szexuális életünk mint minden más is, én sem értem mint néhány előttem író, hogyan várhatjuk el egy férfitól hogy huszon vagy harminc évig csak velem foglalkozzon, csak velem szexelen, a férfiak agya más, külön kell kezelni az érzelmeket és a fizikai kielégülést.
2017. nov. 15. 07:53
 44/54 A kérdező kommentje:

Ááá..ez kizart dolog!!

Tudod mi a dolgo pikanteriája?!Hogy ő még attól is kiborul,ha a kolléga hozzámér mikor elmegy mellettem.Azaz,h hozzám ér e!!!

Örjöng,es a haját tépi,h úristen..biztos hozzádér!!Beszéltek?Talalkoztok?Szemeztek?5 perccel később jöttél,biztos vele beszéltél.Miközben ő miket tett meg!

Én erre nem lennék képes amit te csinaltál!Tiszteletem.De nem!Ennek nem szabadna megtortennie.Mennyivel fontosabb az ő vágya,igénye mint az,h ő tiszteletbe tarsa az enyém.Viszont az utolsó mondatod elgondolkodtató!

2017. nov. 15. 08:11
 45/54 anonim ***** válasza:
43: az emberek kilencven százaléka a birtoklás és a szeretet közül inkább a birtoklást választja. Ahogy kérdező férje is. Ritka az olyan jó nő mint te! Biztos hogy nagyon kötődtök egymáshoz.
2017. nov. 15. 09:56
 46/54 A kérdező kommentje:
Jó nő ettől lesz valaki??!Soha nem akarok jó nő lenni!Lehet h ő önzetlen volt,de a párja önző!!Máris borult az egyensúly!!!!
2017. nov. 15. 10:34
 47/54 anonim ***** válasza:
48%

46: ha a párja ugyanilyen önzetlen vele, mint ő a párjával, akkor nemhogy nem borult semmi, hanem itt az ideális kapcsolat! Amiben csak kölcsönös szeretet, kötődés vonzalom van. Mindenféle hátsó szándék, pl birtoklás nélkül.

Nekem is meredek volt amikor az illető exem olyanokról kezdett beszélni ami teljesen ütközött a "normáimmal". Nem is tetszett. Nem bíztam benne. Csak aztán volt egy pillanatom amikor megvilágosodtam: miért is vagyok vele? Mert szeretem. Ha szeretem, akkor azt akarom, hogy jól érezze magát. Szeretném, hogy bensőséges viszonyunk legyen? Nagyon! Akkor az kell hogy lehessen őszinte. Mondja csak el a vágyait, akkor is ha nem "normális". Ha úgy érzi magát jól, hogy félévente egyszer hármasban vagyunk? Összedől ettől a világ? Nem. Akkor hajrá.

Ettől a pillanattól kezdve érzem, hogy igazán tudok szeretni valamit. És az a vágyam, hogy a barátnőm ugyanígy szeressen engem. Ha találok egyszer ilyet mint 43, akkor szerintem mellette eszembe se fog jutni más kapcsolatot keresni ha jönnek is kisebb nagyobb problémák.

2017. nov. 15. 11:33
 48/54 Nemes Zoltán ***** válasza:
59%

Ő megcsal, te meg elkapod a nemi betegséget, örülhetsz ha nem halsz bele.

Gondolj bele kikkel feküdt le a hivatásos csaj.

Szóval saját magad védelme érdekében, keress egy monogám férfit.

Amúgy nem számít hogy kivel csalt meg, a megcsalás mással dugást jelent, és ez megvalósult.

2017. nov. 22. 17:25
 49/54 anonim ***** válasza:
31%
48: a rendszeresen prostizó férfiak ha elkapnak valamit, azt nem a prostiktól szokták, hanem új "rendes" barátnőtől, aki életében nem volt még STD szűrésen. Egy csomó szexuálisan is terjedő baktérium meg gomba a beleinkben meg a bőrünkön van. Akkor is el lehet kapni, ha 30 éve ugyanazzal szexelsz. Vagy ha nem szexelsz senkivel. Csak van ugye akinél észreveszik és kikezelik.
2017. nov. 22. 23:18
 50/54 anonim ***** válasza:

Mindenki magából indul ki ugyebár.

2017. nov. 23. 05:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!