Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom! Hivatásos nővel! Ezek az együtletek
szeretkezesek, vagy dugas! A nő érzelmeket is visz bele?
25 os ez szornyu...
En mar 50 korulo no vagyok,biztos maradi.De ez a" harmas" felallas szornyu...
Tul.keppen engedelyezett megcsalas...regota vagyhatott a baratnodre.
Umdorito,h elotted tettek meg.Megalazo.
Nem tudnek egyikkel se szoba allni ezekutan.
2017. nov. 12. 20:49
#30 az anál azért nem elemi igénye, már bocsánat, és itt azt hiszem több nő nevében mondom....
Viszont visszatérve az eredeti témára, a megcsalást is meg lehet bocsájtani, ezt is. De ezt mindenkinek magában kell elrendeznie, és persze nem mindenkinek sikerül. Szerintem sokkal kevésbé gáz egy hivatalos nő, mint egy szerető... Persze ezt könnyű mondani, viszont sokkal nehezebb megtenni...
2017. nov. 12. 20:49
Még mindig megy ez a kérdés?
Szerintem már minden el lett mondva.
2017. nov. 12. 22:40
34/54 A kérdező kommentje:
#25 sajnalom!!! :( végig nézni????!fel lehet dolgizni?
35/54 anonim válasza:
#25 ös vagyok! Se feldolgozni, se elfelejteni nem lehet! Ha csak hozzám ér, az az este jár az eszemben ahogy vele bánt, s vele csinálta! Engem persze hanyagolva!
2017. nov. 13. 09:37
36/54 A kérdező kommentje:
#25 $35
A "barátnőd" azóta is a közeletekben van??
Mert akkor még rosszabb!Hát nem én vagyok aki hasznos tanácsot tud adni neked,mert ha nem velem tortenik az ami velem tortent,akkor azt tanacsolom,vissza se nézz!Most meg??!Nyalogatom a sebeim,pedig valami vegervenyesen megvaltozott.Lehet ez mar csak az eset feldolgozasi fazisa,aztan mikor ez megtortenik,vege mindennek.Az en esetem Marcius 23.an derult ki!De belehalok!
37/54 anonim válasza:
Velünk lakott, de szóvá tettem neki hogy örülnék ha menne! Igy vissza költözött a szüleihez! Esetem elsőnek is Januárban kezdődött mikor első babánk el vesztettük! Majd február végén történt a hármas.
2017. nov. 13. 11:29
38/54 A kérdező kommentje:
Ne haragudj hogy ezt kerdezem,de ha veled is epp uvy banim,akkor es azota is mi t akkor ott vele,akkor nem zavarna a dolog??
Komolyan mondom ennyi szolgalelku not meg nem lattam... Nem talaltok magatoknak masik faxt h az ilyen mocskokal maradtok? Komolyan kepesek vagytok gyereket szulni ilyen embereknek? Nem szamit az se ha megalaznak... A masik.. elotted kurja a csajt te meg vegig nezed? Tudod mit az ilyen meg is erdemli h a foldbe tapossak... Aki meg azt irja h a fefi ilyen meg olyan gondolom o is pont ilyen gerinctelen, ennyi erovel a nok is csalhatjak a pasit mit szamit csak sex... Gusztustalan a ti fajtatok, de eljetek a szarba csak a gyereket sajnálom majd o is ezt a peldat koveti hogy senkit nem fog tisztelni... Miert nem hagyod el? Anyagilag fuggsz tole fogadjunk..
2017. nov. 13. 12:16
40/54 anonim válasza:
A csók is megcsalásnak számít emberek... Basszus értem én, hogy sokaknak a XXI. Század a lazaságról, a nyitottságról szól de gondolkozzatok már. Hármasban??? Végig nézed és vele vagy??? És te kedves kérdező úgy gondolod, hogyha nem volt érzelem a szexben akkor nem bűn? Ha terhes lesz a prosti az érzelemmentes szextől az sem baj? A szex az egyik alappillére a kapcsolatnak... Persze van sok más alappillér is de nem véletlen hívják párkapcsolatnak a szerelmünkkel egyesített létezést. A kapcsolatban ketten kell lenni. Egymást kell kiegészíteni, ha kell terelgetni, mellette lenni, boldoggá tenni, őszintének, hűségesnek lenni!!! Legyen már eszetek elvált szülő gyereke vagyok tudom miről beszélek!!!
2017. nov. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések: