Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők ugyanugy eltudják különiteni az érzelmeket mint a férfiak a szextől egy megcsalás esetén?
Van, aki igen, van, aki nem.
Ez nem csak megcsalás esetén érvényes.
Igen.
Azért a nők messze nem olyan érzelgősek, mint ahogy előadják magukat.
A szextől el tudom különíteni az érzelmeket lehet jó egy hancúrozás csak szimpátia esetén is, de persze a szeretett férfival csodásabb.
A megcsalás esetét nem tudom értelmezni,nálam ez nem játszott eddig,ha szeretek valakit nem kell más. Ha meg nem szeretem, nem vagyok vele.
Én nem tudom, nekem az érzelmek fontosabbak a szex során, mint bármi más.
Bírom azt, mikor a férfiak annyira mondják, hogy ők el tudják különíteni a szexet az érzelmektől, és hogy nekik az a nő nem jelent semmit. Egy éjszakás kalandnél még oké, de ha valakinek hosszabb távon van viszonya valakivel, csak kialakulnak érzelmek.
Az exem is ilyen volt, hajtogatta hogy neki a szex nem jelent semmit, teljesen külön dolog, aztán kiderült hogy egy fél éve viszonya van egy másik nővel... aki szintén nem jelent semmit neki, csak szex volt semmi más... egészen addig, amíg szakítania kéne vele, akkor jön a sírás-rívás, hogy de nem, meg nem akarja megbántani, meg olyan aranyos lány... na mindegy, ki lett rakva a szűre, hiába próbál még 3.5 év után is visszacsábítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!