Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A Nők ugyanugy eltudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők ugyanugy eltudják különiteni az érzelmeket mint a férfiak a szextől egy megcsalás esetén?

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Van, aki igen, van, aki nem.

Ez nem csak megcsalás esetén érvényes.

2017. márc. 21. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Azért a nők messze nem olyan érzelgősek, mint ahogy előadják magukat.

2017. márc. 21. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem.

21/N

2017. márc. 21. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Van aki igen és van aki nem. Vannak, akiknek jó szeretkezéshez, minden kép kellenek az érzelmek. Na és volt jó pár férjes asszony, aki kijelentette, nehogy azt hidd, érzek irántad bármit is, csak kell a szeretkezés és ennyi. Na és ismerek olyan elvált nőket, akiknek lenne igényük a szeretkezésre. Próbálták is szimpátia alapján, de nem jó nekik. Ők csak is akkor tudnak jót szeretkezni, ha mögötte mély érzések is vannak.
2017. márc. 21. 08:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Én simán.
2017. márc. 21. 16:10
 6/8 icu75 ***** válasza:

A szextől el tudom különíteni az érzelmeket lehet jó egy hancúrozás csak szimpátia esetén is, de persze a szeretett férfival csodásabb.

A megcsalás esetét nem tudom értelmezni,nálam ez nem játszott eddig,ha szeretek valakit nem kell más. Ha meg nem szeretem, nem vagyok vele.

2017. márc. 21. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, de elég nehéz, pláne ha egy viszony alakul ki.
2017. márc. 22. 12:55
 8/8 pörölycápa ***** válasza:

Én nem tudom, nekem az érzelmek fontosabbak a szex során, mint bármi más.

Bírom azt, mikor a férfiak annyira mondják, hogy ők el tudják különíteni a szexet az érzelmektől, és hogy nekik az a nő nem jelent semmit. Egy éjszakás kalandnél még oké, de ha valakinek hosszabb távon van viszonya valakivel, csak kialakulnak érzelmek.

Az exem is ilyen volt, hajtogatta hogy neki a szex nem jelent semmit, teljesen külön dolog, aztán kiderült hogy egy fél éve viszonya van egy másik nővel... aki szintén nem jelent semmit neki, csak szex volt semmi más... egészen addig, amíg szakítania kéne vele, akkor jön a sírás-rívás, hogy de nem, meg nem akarja megbántani, meg olyan aranyos lány... na mindegy, ki lett rakva a szűre, hiába próbál még 3.5 év után is visszacsábítani...

2017. márc. 28. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!