Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi nagyobb megcsalás. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nagyobb megcsalás. Egy éjszakás szex vagy otthon álmodozni a kolléganőről és uzeneteket írni neki?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nagyobb bűn? Ha halálos fenyegetéseket küldesz valakinek és kitalálod hogy ölnéd meg vagy ha csak simán megölöd?
2017. márc. 20. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csaljanak meg téged, na majd akkor tedd fel a kérdést, hogy neked melyik esne rosszabbul. :p
2017. márc. 20. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Én egyiket sem tolerálom.

Innentől meg mindegy hogy melyik a nagyobb súlyú.

2017. márc. 20. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan sulyu a szememben mindketto. Mindkettoert szakitas jarna.
2017. márc. 20. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
A gondolataiért, érzéseiért senki nem felel. A tetteiért viszont igen. (Az üzenetek esetében például kérdés, hogy meddig megy el az illető, ha csak "baráti csevegés" szint, abban nem látok semmi elítélendőt.)
2017. márc. 20. 12:49
 6/10 Bence_ ***** válasza:
100%
Mind két esetben egy rossz kapcsolatban élsz. Hozd rendbe, zárd le, éljétek nyitott kapcsolatban. Változtass!
2017. márc. 20. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 az érzéseit ugyan senki nem tudja irányítani, de ha már másról ábrándozol, akkor igenis te vagy a felelős azért, hogy szakíts azzal, akivel már csak kényelemből vagy együtt.
2017. márc. 20. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:

# 7: Ezzel nem értek egyet. Egy sokéves kapcsolatban már előfordult, hogy még ha jó is a kapcsolat, a kezdeti lángolás után más is megbirizálja az agyunk (átmenetileg). Ezek a rövid kis fellángolások általában hamar el szoktak múlni és gyakran még fel is rázzák a meglévő kapcsolatot.

Velem legalábbis már többször előfordult és az összes barátommal is, akikkel vagyok olyan kapcsolatban, hogy ilyesmit megosztanak velem. Naivitás azt feltételezni, hogy egyetlen személy évtizedeken keresztül minden létező igényünket ki tudja elégíteni. Még akkor is, ha egyébként egy harmonikus kapcsolatról van szó, amiben mindkét fél tesz azért, hogy fenntartsa a tüzet.

2017. márc. 20. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 ez tény, de megcsalásig nem szabadna jutni, az én szótáramban a megcsaláshoz tartozik a chatelgetés, képküldözgetés stb. is, ergo minden, amit titokban, a párod háta mögött csinálsz egy harmadik személlyel(és nyilván nem baráti szándékkal).
2017. márc. 20. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
# 9: De hát ezt írtam én is! Hogy a baráti, hétköznapi üzenetküldés (ami azért kollégák, ismerősök, barátok között simán előfordul) még nem gond, de ha már egyértelmű flörtölgetés, ami a megcsalás felé mutat, az már TETT.
2017. márc. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!