Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalják meg az emberek a másikat? 😅
Mert a biztos pont mellett néha jól esik nekik a változatosság is és miért kellene feladniuk a biztos pontot az életükben néhány alkalmi kicsapongásért amit, ha jól kezel akkor ugyanúgy folyik tovább minden mint azelőtt.
Ez az egyik magyarázat, a másik meg szerintem az, hogy elsősorban azt nézzük, hogy nekünk mi a jó, teljesen mindegy mennyire szeretjük a másikat.
Az sem kizárt, jól esik nekik, ha éppen másoknak is bejönnek és megnézik jobb lenne vele vagy sem.
Nem csináltam még hasonlót, de lehetséges, hogy nem is állnék ellen a kísértésnek sem. Egyszer él az ember. Maximum előtte mérlegelnék, hogy érdemes megkockáztatni a dolgot vagy sem.
Kapcsolatok konkrét megcsalás nélkül is tönkre mennek, házasságok mennek szét, stbstb. Ma már egy ilyen világot élünk, kinyíltak a kapuk és bár elsőre úgy tűnhet, könnyebb az ismerkedés, valójában közel sem az, de a látszat mégis megvan. Régen is ugyanúgy volt jó sok megcsalás csak ott nem erre éleződött ki az egész.
Az ember nem lesz fiatal és, ha valahányszor felrúg egy több éves kapcsolatot (miután lement a rózsaszín köd) csak azért, hogy 1-2 éjszakára lefeküdjön valaki máással majd újból kezdje az egész kapcsolatkeresősdit ami ismét évekig is elnyúlhat, kb azon kapja magát, hogy 60 éves.
(csak úgy mellékesen hozzáteszem, pont a mai állapotok miatt jóval több lányt ismerek aki csalta már meg a barátját pont azért mert tudja, hogy könnyen talál mást így kisebb a vesztenivalója)
unalmas de egyszerű tudom...
Ha szereti nem csalja meg. puff.
Hazassag kozos gyerek
Mar az elejetol gond volt a szexel
Az elmult 3 evben osszesen 3 aktus
Minden egyebb teren osszeillunk soha nem volt vita veszekedes, csak ebben nem!
Igy szeretom van, lehet tudja lehet nem lehet sejti lehet nem
De en egy egeszseges no vagyok akinek vannak szexualis vagyai es nem colibatusban akarom leelni az eletem csak mert a paromnak nincs igenye a szexre
Nem nem fogok kilepni a kapcsolatbol mert alapvetoen szeretjuk egymast es jo mukodunk egyutt.
El lehet itelni miatta hogy 41 evesen igy elek
De nekem es a paromnak is igy kerek
Ami a szeretot illeti tudja h csak mint szextars van jelen az eletemben pont ugy ahogy en is neki. Nem igergettem nyilt lapokat kapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!