Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt egymással az emberek? Miért csalják meg a másikat?
Hol van ilyenkor a lelkiismeret?
Vagy az,hogy én ezt az embert szerettem,akkor ,hogy tehetek vele ilyet?
Mert gyávák.
Gyávák megbeszélni a másikkal a problémát, és/vagy gyávák szakítani. Ennyi a magyarázat.
Többnyire hirtelen felindulásból csinálnak ilyet, és remélik, hogy úgyse derül ki soha az életben.
Aztán ezt bukják el.
Ilyenkor jön az önmentegetés, amit itt is unásig ismételnek egyesek.
Hogy nézzen mindenki magába, miért csalták meg, az a kapcsolat már nem ér semmit, ahová befér egy harmadik, boldogtalan volt azért keresett másnál vigasztalást, már ellaposodott a kapcsolat, kellett egy kis izgalom, blablabla.
Azt soha, senki nem mondta még félrelépés után, hogy "utolsó sza.r alak vagyok, aki képes volt megtenni ezt veled, én voltam a barom, megbántam, tudom, hogy nincs bocsánat".
# 7 Mit kéne megoldanom a házasságban? Mind kettőnk szerint rendben van. Nagyon ritkán pici viták, amik meg vannak beszélve. Erős érzelmek is vannak egymás iránt.
Az, ha össze futok egy nővel, akit szorít a bugyi, az kimondottan csak szórakozás. Minden érzelem kizárva.
Ismét csak azt tudom mondani, hogy aki iránt erős érzelmeim vannak, annak nem hazudok bele az arcába. Hányingerem van az ilyenektől, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!