Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiölni magamból a szerelmet, a lányok iránti vonzódást, érzelmeket?
Eddigi életem során csak kellemetlenséget okozott nekem az, ha valakibe belezúgtam, érzelmeim kezdtek kialakulni valaki iránt. Az egész szerelem, szex dolog nem nekem való.
Arra lennék kíváncsi, hogy tudnám ezeket kiölni magamból. Nem pusztán elnyomni, hanem örökké kiírtani belőlem.
Kiölni? Nem tudom hogy erre van-e pontos recept, de ha van is, ezt az állapotot csak a legerősebb önuralommal rendelkező zen férfiak képesek elérni.
Talán kezd el a prioritási listádon hátra szorítani a lányokat.
Vedd elő a legkedvesebb hobbijaidat, és minden szabadidődet tölts azok művelésével (illetve ha a hobbik közt van olyan, hogy csajozás, azt dobd ki a fenébe).
Fektess több energiát a munkádba, fejlődj benne.
Röviden: Tégy meg mindent annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb időt tölts a "csábítás" társaságában, és ha erős vagy, talán elveszíti feletted a hatalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!