Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudom feledtetni illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudom feledtetni illetve pòtolni a szerelmet párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mèg sosem volt komoly pàrkapcsolatom de vagy 200 fiù kikosarazott.Persze ez a 200 fiù,3-4 év termése.Neten ismerkedtem.1 fiùval volt randim csak.Vele 2-szer.Csak visszament az exèhez.Ő itt lakik ahol èn.

Nagyon megszenvedtem minden csalòdàst.Nem tudtam se tanulni,se dolgozni se semmi...Hàtràltat a szerelem.Szerintetek mivel pòtolhatnàm a szerelmet,pàrkapcsolatot az èletemben? Pl. önkèntessèg stb.

22/N

2017. máj. 14. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Pia.
2017. máj. 14. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:

1. gondolkozz el azon, hogy vajon miért ez történik veled, ami megtörténik folyamatosan?

2. miért nem tanulsz a hibáidból?

3. megfogalmaztad valaha is, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező pasit szeretnél magadnak?

4. lehet, hogy túl nagyok az igényeid?

5. foglalkozz önismerettel

6. járj el sportolni

7. a szerelmet semmivel se lehet pótolni!

2017. máj. 14. 13:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Van elkèpzelèsem.Nem vàgyok se sportos,se gazdag emberre.Csak az a vàgyam hogy szeressen ès ne csak szexet akarjon.
2017. máj. 14. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
valamit nagyon rosszul csinálsz, ha ennyien kikosaraztak. Fordított helyzetben még érthető lenne, de egy nőnek elég ritka, hogy ennyire ne legyen sikere a pasiknál. Lehet valamit nagyon nem mutatsz ki magadból, vagy valami más dolgot kiemelsz, amit nagyon nem kéne. Aránylag elégedett vagy a külsőddel? Nincsenek valami adottságaid miatt szorongásaid, amikor erőteljesen kivetítesz?
2017. máj. 14. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:

"Van elkèpzelèsem.Nem vàgyok se sportos,se gazdag emberre.Csak az a vàgyam hogy szeressen ès ne csak szexet akarjon."

váááóóó.. hűűű... ne szakadj meg a nagy elképzelésben. amiket leírtál, az SEMMI!! csak a nagy általánosság.

akkor ezek szerint üthet, dohányozhat, lehet önző egoista, hisztis, nagyképű, lusta egészségtelen életmódot folytató egyén, pluszba akár sokat is járhat a haverokkal bulizni?

Na látod, ezért nincs neked senkid, mert nem határoztad meg nagyon pontosan, hogy kit szeretnél magad mellé!

Megfogalmaztál két általánosságot, ami nagyon sok emberre jellemző!

2017. máj. 14. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
aha, kamu..
2017. máj. 14. 14:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Mi a kamu?
2017. máj. 14. 14:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Plusz szűz is vagyok...
2017. máj. 14. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok csokival meg nasival ,cicával meg vibrivel.Ekkora f@pinát eszemfaxom megáll!
2017. máj. 14. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Neten kikosarazott 200 fiú és egy élőben. Tehát eddig egész életedben ért egy szerelmi csalódás. Amiatt az egy csalódás miatt egyedül fogod leélni az életedet. Taps taps taps...

Most elmondom neked, hogy hogy ismerkednek a neten az emberek. Adott egyszerre mondjuk 10 lány. Mivel tíz csajjal nehéz egyszerre beszélni, ezért szelektál az ember. Az első olyan dolognál, ami nem tetszik, fogom magam és otthagyom a csajt. Mivel a csajok is így csinálják, ezért lesz, aki engem is kiszór. A végére marad 1-2 ember, akikkel jobban elméjülök a beszélgetésben és megismerjük egymást, randizunk. Ha a favoritokkal sem illünk össze, akkor előröl kezdem a folyamatot. Most, ha mindenki úgy reagálná le a dolgot, mint ahogy te, akkor mindenki örök magányt fogadna, aki a neten próbált meg ismerkedni.

2017. máj. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!