Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom! Hivatásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom! Hivatásos nővel! Ezek az együtletek szeretkezesek, vagy dugas! A nő érzelmeket is visz bele?

Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 13:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
16%
sajnálom, hogy így alakult. Megértem, hogy szarúl vagy, és elkeseredett. De most ettől függetlenűl, az még rendben van, hogy csoportosban nem veszel részt, de azt az anált, miért nem próbálod ki? Legfeljebb nem fog tetszeni.
2017. nov. 9. 23:49
 12/54 anonim ***** válasza:

Aha aha...mert egy prostival kielégítette a csoportos szex iránti vágyát...el is hiszem. Az anál még reális is.

Én dobnám.

2017. nov. 10. 04:59
 13/54 anonim ***** válasza:
15%

Ja, hogy már 3 évtizede gyűritek egymást?! Az elég nagy idő monogámiában.

Ennyi idő alatt egyrészt már megismerhetted volna a vágyait (talán még közösek is lettek volna), másrészt pedig még - szerintem - Te is botladoztál az életedben.

2017. nov. 10. 07:09
 14/54 anonim válasza:
7%
Ha volt orális rész akkor azt biztos örömmel tette. Azt nem lehet meg játszani. Minden férfi néha elmegy ilyen helyre. Amelyik tagadja az is. Ki akarna 10-20-30 évig ugyanazt enni mindennap gondolj csak bele. Aki azt mondja az ő férje biztos nem az gondolkodjon el az előző mondaton. Olyan álszent dolog ez mint amikor arról van szó”nem a pénz miatt vagyok veled” a faj fent tartás miatt nyilván az erősebb bikához húz a nő is nincs ezzel gond. Szóval végszóként nincs baj a kapcsolatba csak ügyetlen volt a úr lebukott. Majd máskor jobban figyel.
2017. nov. 10. 07:18
 15/54 anonim ***** válasza:
73%
Ha jó pasi,és tetszett a nőnek,akkor simán csókolózás is lehetett,amit ugye nem nagyon vállalnak.De az is tény,hogy aki egyszer megteszi,megteszi másodjára is,ennek fényében dönts.Ez mindig ott lebeg majd a fejetek felett,mert itt elveszett a bizalom.
2017. nov. 10. 07:32
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

"Minden férfi néha elmegy ilyen helyre. Amelyik tagadja az is."

Ó... tényleg? Ezt eddig nem is tudtam magamról.

Kösz hogy szólsz.

41f

2017. nov. 10. 10:20
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, én vagyok túl érzéken, de nekem már csók is megcsalásnak számít.

A nő nem tehet róla, ő szolgáltatást nyújtott, fizettek érte.

Dobjad kifelé párodat, ha nem tudsz neki megbocsátani, tanuljon csak belőle.

2017. nov. 10. 14:17
 18/54 anonim ***** válasza:
4%
ha te adtad rá a pénzt akkor nem megcsalás :D
2017. nov. 11. 05:22
 19/54 anonim ***** válasza:
el tudnak játszani érzelmeket is érzelmek nélkül a ku rvák is. csókhoz nem kell érzelem max feláras extra. kérdezd meg mit szeretne amit másnál keresett
2017. nov. 11. 05:26
 20/54 anonim válasza:
67%

Teljesen mindegy,hogy mit jelentett az az eggyüttlét,egyik sem mentesíti az ebből kialakult helyzet alól.Általában meg ma amúgy is nagy divat azt mondani,hogy ez azért történt ,mert a pali biztos nem kapta meg otthon ami neki jár.Hát basszus a nőknek is vannak vágyaik és nrm mindegy ,hogy a férfi mellett a nő nőnek érezheti magát.Valószínű te sem kaptad meg a kellő figyelmet.

Nagy fájdalmat okozott ezzel.

Lehet megmagyarázni mindenféle pszihológiai magyarázattal,hogy neked ebben a helyzetben mi a felelősséged bla bla blaaaa.....

Nem vàllalta a felelősséget azért amit tesz.Ha vállalta volna ,akkor eléd áll ,hogy heves vágyai nem kerülnek kielégülésre vagy nem teszi meg.A te lelkületeden múlik,hogy van e gyomrod ezt feldolgozni és folytatni.Ezután már mindkettőtök fejében ott lesznek ezek a képek.

No meg ugye majd ha megemészti a saját lelkiismeretfurdalását már túllépett egy határt és legközelebb már bátrabb lesz.

Értem én ,hogy pasi meg a természet de ha ezzel mindíg felmentjük a pasikat,a jövőben már ez lesz a normális,hogy mindenki lelkiismererfurdalás nélkül félrekefélhet.Szerintem ezt mindenki hozza magával erre a világra,hogy mennyir bír el a lelke.

Kitartás!!!!!

2017. nov. 11. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!