Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom! Hivatásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom! Hivatásos nővel! Ezek az együtletek szeretkezesek, vagy dugas! A nő érzelmeket is visz bele?

Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 13:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
0%

>Szeretkezés vagy dugás?

Egyik sem. Ez nem olyan szex mint egy kapcsolatban ahol kötődnek egymáshoz. Még a párkapcsolatban dugás, amikor hirtelen egymásnak esnek, előjáték stb. nélkül, az is más dolog. Ez egyszerűen egy más műfaj.

>A nő érzelmeket is visz bele?

Természetesen. Ahogy pl. egy fodrász is kedves az ügyféllel. A legrosszabb prostikat kivéve.

Amit itt többen írnak, hogy azért megy egy ember - nők is járnak - prostihoz, mert nem kapta meg otthon, az nem igaz. Lehet ez a motiváció, de nem hiszem, hogy ez a jellemző. Egy perverz nimfomán mellett is mehet valaki. Vagy nem, de akkor sem azért mert nincs kedve, hanem mert túl fáradt.

Két tanácsom van, amit sajnos a nők 90% érteni sem fog.

1. Ne vedd magadra. Ugyanúgy szerethet, kötődhet, vonzódhat hozzád prosti mellett is. Egyáltalán nem csökkenti az értéked, hogy prostihoz ment.

2. Ha javítani akarsz, akkor legalább gondolkozz el azon amit kér.

3. Ha nagyon jó nő akarsz lenni, és elég nyitott vagy, hogy bírjad is, akkor ajánld fel neki, hogy mehet prostihoz kéthavonta egyszer, de kérsz érte cserébe valamit.

2017. nov. 11. 22:06
 22/54 A kérdező kommentje:

Nagyon elgondolkodtato dolgokat irtok!Mas más szempontok alapjan.

Van aki azt irja,mi lenne ha vele tortenne ilyen (kivanom soha ne tortenjen meg) .Ez amit en is tudok,mit mondanák HA!De mikor bent vagy a sztoriban,mikor te vagy az egyik főszereplő,hidd el,csak a kerdőjelek amik a fejedben vannak!

Azt mondjatok,hogy eljatsza az erzelmeket a prosti.De az en parom pont nem tud kulombseget tenni a valosag es a realitas kozott.Neki ha egy nő kedves,mert mondjuk a pult tuloldalan van,ezt mar szemelyes vonzerejenek veszi.Nem tudok rola,(ami nem jelenti h nem volt) h volt kapcsolata massal is,de hogy nem realisan lassa a dolgokat,az tuti!Tehat ha vele kedves volt egy prosti,ő ezt sajat maganak tulajdonitotta.Nem tudtam,h nincs rendben a szexualis eletunk,heti 2-3szor 30 ev utan is osszebujunk,es nem ereztem,hogy baj lenne!Igen.Probalkozott az anal sexel,amit egy darabig engedtem is,de mielott megtortenet volna,mindig atiranyitottam az "uticelt"!

Ertem amit irtok,h mashol keresi amit itthon nem kap meg.De kerdem én,ha nekem szem elott kellene tartani az ő vagyait,akkor ő miert nem fogadja el hogy akkor nem!Miert kell mindenaron???

A kep ami elottem lebeg,bemegy,egymasnak esnek,es van minden,orrba szájba!Heves szeretkezes,amit aztan minden velem toltott aljalom kozben ujra él!Rá,rájuk gondol.

2017. nov. 12. 08:43
 23/54 anonim ***** válasza:
41%
A valóságtól teljesen elrugaszkodott az elképzelésed. A prosti alapesetben nem sokat játszik, egyszerűen kedves az ügyféllel, mint bármelyik eladó. Ezért mondtam a fodrászt példának. Nem játssza el, hogy szerelmes, még a barátnő feeling alatt sem az értik. Kicsit beszélgetnek, kicsit szexelnek, és kedvesen elköszönnek egymástól. Nem kevesebb, nem több. Pontosan ugyanaz mint egy fodrásznál, csak hajvágás helyett szex van. Ha 30 év után ez az első szexuális élménye rajtad kívül, akkor biztos eszébe fog jutni, de hogy minden alkalommal ezzel foglalkozna mikor szexeltek, egyszerre abszurd és egyszerre tipikus női elképzelés. Ha ezt nem tudod elengedni, akkor szakítanotok kell.
2017. nov. 12. 09:46
 24/54 A kérdező kommentje:

Soha nem fogom tudni elengedni.Adtammég egy eselyt.Nem neki.Magamnak!Hogy egyaltalan menni fog e!Szerelemmel szerettem.Most csak a konnyeim folynak.Mindent elrontott!Tenyleg ennyire fontos a ferfiaknak ez,hogy kepesek kockaztatni?Hogy kepesek megbantani a szerett nőt?!Hisz az nem kerdes szeret e.Nem kerdes velem kepzeli el a jovőt.Ami már lehet nincs!Öngyilkossagal fenyegetőzött,fenyegetőzik,ferfi de sír.Es nem tudom mi ebből a valós könny.Hisz szineszi módon vezetett eddig is meg!

Azt mondod megtortenik az aktus es ennyi?!Azt mondod nem valoszinű h gondol aztan rá?!Elmondasa szerint 3 ilyen nőnél volt.Azok a kerdőjelek annak a mondatom végen vannak ezzel kapcsolatban,h 3szor ?Vagy 3 kulonbozo nővel több alkalommal.????(koszonom a valaszokat)

2017. nov. 12. 10:00
 25/54 anonim válasza:
67%

Sajnálattal olvasom a storyt! De viszont a kommentelők válaszait is! El mesélek röviden egy történetet!

4éve vagyok a párommal, úton a baba stb! Ez év februárjában iszogattunk Ő,a barátnőm, és én. Egy este! Én elég spicces voltam, hála neki(k)! Majd a párom ki találta hogy legyen 3as, vegyem rá a bnőm! Én mint "minta" barátnő nagy nehezen rá vettem! De mint át gondoltam a dolgokat, csak kérette magát! Ragaszkodtam hozzá h a csaj velem zuhizzon, mert nem akarok semmit elkapni, hisz nálam rendbe van minden oda lent! Majd a szobába érve pároma villanyt le kapcsolta s úgy neki esett a nőnek ahogy nekem még soha! Engem vamiért nem nyal ki, de a csajban nyakig benne volt! (megvolt a mensie a csajnak) mire sztam volna, nyelve a méhét csíkolta! Majd a gumit felhúzta, s nekem szolt hogy segítsek mert nem érzi gumiban a lyukat! Mire oda értem, mert én ezt végig néztem, addigra le húzta a gumit s már lökte is ahogy kell! (hozzá teszem velem nem bánik igy pedig szeretném) ! Próbáltam be kapcsolódni, de én csak felesleges személy voltam! Végig kellett néznem azt, ahogy az a férfi kit imádok a bnőm kurja! Undorodom tőlük, nem akarom a szexet a párommal úgy mint ez előtt!!! Nem nedvesedek be már attól h ha megcsókol! Ez lebeg a szemem előtt, mikor együtt vagyunk! Ahogy vele bánt! De viszont ha akkor ezt megtette, akkor bármikor megteheti! Nem egyszer kaptam már rajta más nőkkel h e-mailezett , camozott, stb! Hazudott! De az ien hazudni is fog! Ő is mondta meg mondja h soha többet de próbálkozik! Orál van ahogy akarja,anál is, bár most a terhességem miatt picit hanyagoljuk! Megtettem ami kellett! Ha nincs gyerek dobd ki, él a világod, ha van, akkor pedig üljetek le s beszéljétek meg! S NE magad hibáztatsd! Nem te vagy az, aki miatt ezt kellett tennie. Nem te vagy a hibás!!!! Ő viszont, továbbra is megfogja tenni, ha nem, akkot csak próbálkozik, s hazudik majd!

2017. nov. 12. 10:08
 26/54 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem tudod elengedni a témát akkor annyi a kapcsolatotoknak. Sokáig beszélgettem egyszer itt egy fiatal nővel. Nagyon sajnáltam, mert ő tényleg minden erejével próbálta elengedni, de hiába. Mindig ilyen hülyeségek jártak a fejében mint neked, hogy szerelmesen andalog a prosti meg az ügyfél az éjszakában. Bocs, de ezen még így is röhögök. Az ráadásul még abszurdabb volt, mert a férje tökrészeg volt, fel se állt neki, úgyhogy gyakorlatilag semmi nem is történt. Van aki nem tudja elfogadni, nincs mit tenni, ilyenkor garantáltan tönkremegy a kapcsolat.

De, gondol rá, mint ahogy te is gondolsz arra, ha valami érdekes eseményen vettél részt. Ennyi és nem több.

Van aki ugyanahhoz a prostihoz megy sokáig, van aki mindig máshoz. Amíg nem támad fel a vágy, hogy párkapcsolatban legyen a prostival, addig mindegy. Ha feltámad, akkor nem mehet oda többet. Ez se az ügyfélnek, se a prostinak nem jó. Mivel emberek vagyunk előfordulhat ilyesmi, pontosan ahogy egy fodrásznál is. Jó, annál azért veszélyesebb helyzet, de ne képzelj bele ebbe se semmi csodát.

Az öngyilkosággal fenyegetőzés szemét dolog. Ez a szememben sokkal rosszabb mint a prostihoz járás.

2017. nov. 12. 10:28
 27/54 A kérdező kommentje:

Hidd el,próbálnám én is elengedni,ha nem így lenne,már rég kihajítottam volna.

Szerinted ebből "kilehet gyógyulni"???

Vagy csak amíg elcsitulnak a kedélyek addig nem hiányzik neki,de aztán újra előtör a vágy!Azt hiszem ez a másik rémálmom.Hogy vele maradok,és ismét megcsinálja,mert ő ilyen,és kész!

2017. nov. 12. 12:03
 28/54 anonim ***** válasza:
15%
A prostizást meg lehet unni, vagyis "ki lehet belőle gyógyulni", igen. De szerintem az alapvető probléma ott van, hogy 30 év monogámia az nehéz. A férfiak jó része, nem tudom van-e egyáltalán kivétel, csak a nője kedvéért csinálja. Vagyis ha a párod abbahagyja a prostizást, akkor valószínű normál nőkre vágyik majd. Nem kapcsolatra, csak valami új élményre. Nem feltétlen fogja meg is lépni, attól függ milyen lehetőségei lesznek és mennyire elkötelezett. De ott lesz a fejében, abban biztos vagyok.
2017. nov. 12. 12:30
 29/54 A kérdező kommentje:
nagyon jól látod a dolgokat.A leg reálisabban !!!
2017. nov. 12. 12:42
 30/54 anonim ***** válasza:
18%
Hát ha 30 éves házasok vagytok, akkor persze, hogy a házon kívüli bármi izgalmasabb, mint az otthoni. Ahogy irod, elemi igényeit (anal) nemcsak, hogy nem elégítesz ki, de undorral is kezelsz. Vannak-e Neked igényeid? nincsenek? talán ez a föbaj. A legjobban teszed, ha megegyezel a férjeddel, hogy csinál, amit akar, de ne tudjál róla. Megy ez megegyezés nélkül is, nem fogsz tudni róla - de csinálja.
2017. nov. 12. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!