Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom! Hivatásos nővel! Ezek az együtletek szeretkezesek, vagy dugas! A nő érzelmeket is visz bele?
Igen, néha undort szokott belevinni, ha nagyon nem tetszik neki a delikvens.
Amúgy részemről ez megcsalás lenne, érzelmek nélkül is, de egyébként ez nem az érzelmekről szól, ez csak a test buja vágyainak kielégítése, amit az ember a párjától (már) vagy nem kap meg.
Részvétem.
Felesleges ezen gondolkodnod, de amúgy ja, van "barátnő-feeling". Érzelmeket nem visz bele, maximum megjátssza, hiszen a hivatásos nem érez vonzalmat a kuncsaftjai iránt.
Viszont megcsalt téged, de még csak nem is egy értelmes nővel, ez pedig nagyon undorító dolog volt. Ha nem dobod ki a pasast, akkor egy nagyon buta ember vagy.
Azt
hiszem
ez
Összetörték a szívem a férfiak! nevű felhasználó
kérdés!
;(
Az ilyen alkalmak nem az érzelmekről szólnak.
Szerintem egyik fél részéről sem.
A párodnak hiánya volt valamiből, amit ily módon szerzett meg.
#7: el tudom kepzelni, hogy a oasi milyen torodo a felesegevel. Hagyjuk mar ezt a szerencsetlen dumat, hogy a no felelos, mert a pasi megcsalta.
Csalja meg o is, es akkor az a ferj hibajaesz.
"#7: el tudom kepzelni, hogy a oasi milyen torodo a felesegevel. Hagyjuk mar ezt a szerencsetlen dumat, hogy a no felelos, mert a pasi megcsalta.
Csalja meg o is, es akkor az a ferj hibajaesz."
Mondtam én egy szóval is hogy a nő a hibás?
Ez már csak egy következmény következményének a következménye...
Nyilván megvan az oka annak hogy a ffi otthon nem kapja meg a testiséget. Valamit a nő sem kapott meg, csalódott, nem tud rá férfiként tekinteni, bármi... Aminek az okát megint csak lehetne kutatni. De ezt nem nekünk kell megoldani, lehet még a pár sem tudja visszafejteni, csak pszichológus, család / kapcsolatterapeuta segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!