Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy ő nekem a nagy ő, de van barátnője!
Szeretem és tudom hogy ő is engem, de anyagi okok miatt
nem tudja még elhagyni. Voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
A munkahelyen ismerkedtünk meg. Nekem is volt akkor még barátom. Elkezdtünk neten is beszélgetni, és telefonon nagyon sokat, mindenféléről, és már akkor (1 éve ) úgy éreztem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mindenről tudunk beszélgetni, megnevettet és sok mindenben egyezik a véleményünk. Olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást... Az első randink után én szakítottam az akkor barátommal (akivel előtte nagyon sokáig együtt voltunk , de kihűlt a kapcsolat). Tudom, hogy ő is szeret engem, ezt az ember érzi, de ő bizonyos anyagi és közös dolgok miatt (ezeket nem részletezte teljesen, kb 8 éve vannak együtt) nem tud szakítani olyan könnyen a nővel. De velem akar lenni, engem szeret igazán, azt mondja és tudom hogy tényleg így van. Nem tudom meddig várjak, mert úgy érzem rá érdemes, de eltelt 1 év már és semmi sem változott...Valaki volt már hasonló helyzetben?Nem tudom már hogy mit csináljak...meddig várjak? Arra is gondoltam már lehet az lenne legjobb ha a nő megtudná valahogy, de azt sem akarom hogy neki baja legyen belőle.... nem tudom
Nem vagy agyalágyult, ezt nem is állítottuk (bár nem olvastam el minden hsz-t teljesen), csak nagyon naív, akit elvakít a szerelem. Az a baj, hogy el is akarod hinni a magyarázatait, hiszen számodra az kedvezőbb, mint az az eshetőség, hogy csak áltat. Bár már Te is kezded belátni hogy némileg vetít.
De gondolom szoktatok erről beszélni, ő mit mond, kb. még meddig nem tudja őket rendezni?
2017. júl. 1. 23:45
42/46 anonim válasza:
Az anyagilag összeköt dolog az csak duma (persze lehetnek speckó esetek, közös vállalkozás). Ha boldog akarna lenni, akkor leszarná azt is, hogy ha vajas kenyéren élne jó ideig és újra kellene építenie mindent. Aki akar az lép egy táska cuccal is. A többi kifogás.
2017. júl. 4. 09:50
43/46 anonim válasza:
Az még hihető hogy vannak közös pénzügyeik. Ezek lehetnek befektetés, megtakarítás, közös cég, hitel. De ezek hosszú távú dolgok, pár hónap vagy egy év leforgása nem oszt-szoroz az ügyben. Ezekből jól csak akkor kerülhetne ki ha mindig azzal a nővel marad, vagy legalábbis még jó ideig. Innentől kezdve megint ott lyukadunk ki, hogy csak a kifogás. Te meg hagyod,ert neked is jól esik elhinni, te is ebben látod a reményt. De ideje lenne felébredni, és neked lépni, mert ő nem fog, azt várhatod.
És ne húzd te is az időt, hogy hamarosan meg majd holnap, meg a jövő héten...
Határozd el magad, és tedd meg. Azért te sem vagy már annyira fiatal, hogy fölöslegesen vesztegesd az időd üres ígéretek miatt.
2017. júl. 4. 13:22
44/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Felnyitotta a szemem és segített objektívebben szemlélni a dolgokat! Bár némelyik nyers volt és talán túl szélsőséges, de a lényege mindegyiknek ugyanaz!
2017. júl. 4. 18:15
45/46 anonim válasza:
Sok sikert kérdező, remélem innentől egy boldog irányt vesz az életed, bárhogy is legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!