Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy ő nekem a nagy ő, de van barátnője! Szeretem és tudom hogy ő is engem, de anyagi okok miatt nem tudja még elhagyni. Voltatok már hasonló helyzetben?
Te is bevetted az egyik kedvenc kifogását a foglalt pasiknak.Lehet egyszer lelép a csajtól, de nem melléd, az fix.Majd próbálj meg kevésbbé meglepődni, ha így történik.
Mikor vetkőzik már le a nők ezt a barom naivitást?
Már csak 12 évig fizetik a közös lakás hitelét, csak addig kell kibírnod, aztán máris a tiéd.
Kivéve, ha a rossz kapcsolatában ez alatt születik egy-két gyerek. Az természetesen csak úgy jöhet össze, hogy a nő átverte. (Azt mondta, hogy nem dugnak ma se, aztán mégis...)
Azzal az egy mondattal egyet tudok érteni, hogy ideje lenne, hogy a barátnője valahogy mindent megtudjon. Nem látja szerencsétlen, hogy egy hazug, kétszínű, hűtlen faxra pazarolt 8 évet? Hogy a pasi anyagilag kihasználja?
Aztán ha kiborult a bili, viheted ezt a főnyereményt.
"Egyet jól jegyezz meg: az ember azzal van, akit szeret."
Helyesen, akit jobban kedvel...
A pasas valójában egyik csajt sem szereti, mert az egyiket gond nélkül csalja, a másikat pedig hülyíti, az egyik legősibb, legrégebbi kifogás dumával (a másik ilyen szöveg, a "még megvárom, hogy a gyerek iskolás legyen", és társai).
És annak ellenére, hogy két nőt csap be folyamatosan, még mindig ő a vágyak tárgya a kérdezőnél.
Kérdező: mellesleg nem kell aggódnod, ha el is hagyja a nőjét, és megkapod végre, akkor sem fog semmi változni. Te leszel abban a szerepben, mint a mostani barátnő, a munkahelyre meg jön egy fiatal, csinos gyakornok lány, és hát, elkezdenek neten beszélgetni, telefonon is nagyon sokat mindenféléről, nagyon egy hullámhosszon lesznek, mindent meg tudnak beszélni, megnevetteti...... VÁRJ! Hol is hallottam már ezt a sztorit.
"Egyet jól jegyezz meg: az ember azzal van, akit szeret. Ha a nőjével van, akkor őt szereti."
Marha nagy szeretet lehet, ha megcsalja suttyomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!