Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem, hogy ő nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy ő nekem a nagy ő, de van barátnője! Szeretem és tudom hogy ő is engem, de anyagi okok miatt nem tudja még elhagyni. Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
A munkahelyen ismerkedtünk meg. Nekem is volt akkor még barátom. Elkezdtünk neten is beszélgetni, és telefonon nagyon sokat, mindenféléről, és már akkor (1 éve ) úgy éreztem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mindenről tudunk beszélgetni, megnevettet és sok mindenben egyezik a véleményünk. Olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást... Az első randink után én szakítottam az akkor barátommal (akivel előtte nagyon sokáig együtt voltunk , de kihűlt a kapcsolat). Tudom, hogy ő is szeret engem, ezt az ember érzi, de ő bizonyos anyagi és közös dolgok miatt (ezeket nem részletezte teljesen, kb 8 éve vannak együtt) nem tud szakítani olyan könnyen a nővel. De velem akar lenni, engem szeret igazán, azt mondja és tudom hogy tényleg így van. Nem tudom meddig várjak, mert úgy érzem rá érdemes, de eltelt 1 év már és semmi sem változott...Valaki volt már hasonló helyzetben?Nem tudom már hogy mit csináljak...meddig várjak? Arra is gondoltam már lehet az lenne legjobb ha a nő megtudná valahogy, de azt sem akarom hogy neki baja legyen belőle.... nem tudom

2017. jún. 30. 18:40
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Te is bevetted az egyik kedvenc kifogását a foglalt pasiknak.Lehet egyszer lelép a csajtól, de nem melléd, az fix.Majd próbálj meg kevésbbé meglepődni, ha így történik.

Mikor vetkőzik már le a nők ezt a barom naivitást?

2017. jún. 30. 19:33
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Már csak 12 évig fizetik a közös lakás hitelét, csak addig kell kibírnod, aztán máris a tiéd.

Kivéve, ha a rossz kapcsolatában ez alatt születik egy-két gyerek. Az természetesen csak úgy jöhet össze, hogy a nő átverte. (Azt mondta, hogy nem dugnak ma se, aztán mégis...)

Azzal az egy mondattal egyet tudok érteni, hogy ideje lenne, hogy a barátnője valahogy mindent megtudjon. Nem látja szerencsétlen, hogy egy hazug, kétszínű, hűtlen faxra pazarolt 8 évet? Hogy a pasi anyagilag kihasználja?

Aztán ha kiborult a bili, viheted ezt a főnyereményt.

2017. jún. 30. 19:41
 13/46 Költőnő? ***** válasza:
100%
#9 ez én voltam és szomorúan konstatálom, hogy mindennap alátámasztja vki.
2017. jún. 30. 20:20
 14/46 anonim ***** válasza:
Hehe #13-as: emlékszem :) Az jobban meglep, hogy te is, csak olyan egyszerű bon motnak tűnt akkor.
2017. jún. 30. 20:23
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Erre mást nem nagyon lehet írni,mint hogy üdvözlünk az országos hülyék klubjában!
2017. jún. 30. 23:02
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyet jól jegyezz meg: az ember azzal van, akit szeret. Ha a nőjével van, akkor őt szereti. Az anyagi marhaság meg kifogás. Sőt minden további az.
2017. júl. 1. 08:52
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

"Egyet jól jegyezz meg: az ember azzal van, akit szeret."

Helyesen, akit jobban kedvel...

A pasas valójában egyik csajt sem szereti, mert az egyiket gond nélkül csalja, a másikat pedig hülyíti, az egyik legősibb, legrégebbi kifogás dumával (a másik ilyen szöveg, a "még megvárom, hogy a gyerek iskolás legyen", és társai).

És annak ellenére, hogy két nőt csap be folyamatosan, még mindig ő a vágyak tárgya a kérdezőnél.

Kérdező: mellesleg nem kell aggódnod, ha el is hagyja a nőjét, és megkapod végre, akkor sem fog semmi változni. Te leszel abban a szerepben, mint a mostani barátnő, a munkahelyre meg jön egy fiatal, csinos gyakornok lány, és hát, elkezdenek neten beszélgetni, telefonon is nagyon sokat mindenféléről, nagyon egy hullámhosszon lesznek, mindent meg tudnak beszélni, megnevetteti...... VÁRJ! Hol is hallottam már ezt a sztorit.

2017. júl. 1. 09:06
 18/46 Költőnő? ***** válasza:
100%
#14 sajnos ez is kőegyszerű szitu, ahol mki látja a valóságot, csak az nem, akinek kéne.
2017. júl. 1. 09:19
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

"Egyet jól jegyezz meg: az ember azzal van, akit szeret. Ha a nőjével van, akkor őt szereti."

Marha nagy szeretet lehet, ha megcsalja suttyomban.

2017. júl. 1. 09:51
 20/46 anonim ***** válasza:
27%
Attól, hogy egy gerinctelen, aljas gazember, még érezhet szeretetet. Aki csaló, azt is megcsalja, akibe halálosan szerelmes. Az ember személyisége nem az érzésein múlik, épp csak ennyit tud adni egy kapcsolatba.
2017. júl. 1. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!