Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem, hogy ő nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy ő nekem a nagy ő, de van barátnője! Szeretem és tudom hogy ő is engem, de anyagi okok miatt nem tudja még elhagyni. Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
A munkahelyen ismerkedtünk meg. Nekem is volt akkor még barátom. Elkezdtünk neten is beszélgetni, és telefonon nagyon sokat, mindenféléről, és már akkor (1 éve ) úgy éreztem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mindenről tudunk beszélgetni, megnevettet és sok mindenben egyezik a véleményünk. Olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást... Az első randink után én szakítottam az akkor barátommal (akivel előtte nagyon sokáig együtt voltunk , de kihűlt a kapcsolat). Tudom, hogy ő is szeret engem, ezt az ember érzi, de ő bizonyos anyagi és közös dolgok miatt (ezeket nem részletezte teljesen, kb 8 éve vannak együtt) nem tud szakítani olyan könnyen a nővel. De velem akar lenni, engem szeret igazán, azt mondja és tudom hogy tényleg így van. Nem tudom meddig várjak, mert úgy érzem rá érdemes, de eltelt 1 év már és semmi sem változott...Valaki volt már hasonló helyzetben?Nem tudom már hogy mit csináljak...meddig várjak? Arra is gondoltam már lehet az lenne legjobb ha a nő megtudná valahogy, de azt sem akarom hogy neki baja legyen belőle.... nem tudom

2017. jún. 30. 18:40
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
20-as, ilyen személyiségű ember nem képes igazi érzésekre.Csak saját magát szereti és arra törekszik az ő igényei mindig és mindenkor, mindenhol ki legyenek elégítve.A másik sosem lesz több számára biztos pontnál.
2017. júl. 1. 10:04
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
21-nél a pont. Az ilyen ember magát szereti, és gond nélkül átlép mind a párján, mind a szeretőjén.
2017. júl. 1. 10:37
 23/46 anonim ***** válasza:
12%
Jól van, ti vagytok az okosak. Az emberek ilyen kétbites, ki-bekapcsolható lények.
2017. júl. 1. 10:45
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most komolyan bevetted ezt az ócska szöveget? Ez csak arra jó, hogy húzza az időt, amíg elhiszed, addig nem cse..geted a választással, és gond nélkül elvan mindkettőtökkel. Azt hiszed szeret téged, pontosítok, szeret téged d.gni. Ennyi. Ha valóban veled akarna lenni, már tett volna érte.

Belinkelek egy kérdést, hasonló a szitu, ott a másik hathatós szövegel rukkolt elő a megcsaló, mégpedig a gyerekekkel. Aztán mikor lebukott, gond nélkül hajította kifelé a szeretőt....

Olvasd el, tanulságos történet, aztán gondolkodj el, hogy neked mennyire is érdemes várni egy ilyen gerinctelen féregre....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2017. júl. 1. 12:37
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőhöz hasonló nőtípusból az a kedvencem, aki még meg is győzi magát menet közben arról, hogy a férfi az áldozat. Mert a feleség gonosz, mert a feleség függésben tartja, mert a feleség családja megölné.

Tehát nem elég, hogy kihasználják, még azt is elhiteti magával, hogy ezért mindeni bűnös, csak a pasas nem.

2017. júl. 1. 12:52
 26/46 A kérdező kommentje:
Eddig bevettem ezt a szöveget, igen, mert amikor teheti felhív, de ezt nem tudom elmagyarázni, nem értheti aki nincs benne. Amúgy volt már, hogy majdnem lebukott és azt mondta elege van már az egészből, és lehet az lenne a legjobb ha kiderülne és akkor együtt lehetnénk...Rá lehet fogni tényleg az anyagiakra, de ismerem az egész történetét, mindent elmondott már és elhiszem hogy nem könnyű ezeket rendezni. Nem vagyok hülye! Tudom , hogy tettekkel is kellene bizonyítani amiket mond...úgysem sokáig várok már.
2017. júl. 1. 14:55
 27/46 A kérdező kommentje:
És biztos, hogy nem csak d.gni akar, mert nem arról szól ez a kapcsolat!
2017. júl. 1. 14:57
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

"de ezt nem tudom elmagyarázni, nem értheti aki nincs benne"

Óóó, de igen!

Hidd el, pont az értheti aki nincs benne. Egy idő után majd Te is rá fogsz jönni, de amíg benne vagy, addig nem látod a fától az erdőt.

Hidd el, a történeted nem valami különleges, mondhatni már-már annyira hétköznapi, hogy csoda, hogy te nem látod

2017. júl. 1. 15:02
 29/46 A kérdező kommentje:
Én még sosem voltam ilyen helyzetben és korábban nem is gondoltam hogy valaha ilyenbe belemegyek, de így alakult. Tudom lehetne keseregni, hogy nem kellett volna belekezdeni egyáltalán...De már mindegy. Ha véget vetek ennek, akkor ha tényleg szeret és velem akar lenni akkor lép valamit. Ha meg nem akkor igazolódik, amit itt mindenki ír, hogy csak hülyít...
2017. júl. 1. 15:10
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, végighallgattad.Azt, amit ő elmondott.A párját is végigkéne hallgatni, na úgy lenne a hiteles.

Tudod kérdező, nincs rosszabb a magát sajnáltató, ígérgetésben jeles foglalt, hűtlen pasinál.Jól nézd meg, amit most művel, mert rád is ez vár, ha egyszer a párja helyére kerülsz.Bár ehhez túlságosan töketlennek néz ki ez a pasi.Azt csak akkor használja, amikor mindkettőtöket dug.Mestere a kifogásokat keresésnek, te meg nagyon -nagyon buta alany vagy, aki képtelen a rózsaszín ködön túllátni.Ezt ő nagyonis tudatosan kihasználja benned.Nagy kár, hogy hagyod magad Ennyire hülyének nézni.

2017. júl. 1. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!