Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy ő nekem a nagy ő, de van barátnője! Szeretem és tudom hogy ő is engem, de anyagi okok miatt nem tudja még elhagyni. Voltatok már hasonló helyzetben?
"Bár ehhez túlságosan töketlennek néz ki ez a pasi"
Dehogy néz ki... a tipikus dörzsölt pasi, aki mindig azt mondja az összes nőnek, amit azok hallani akarnak.
Van egy ilyen ismerősöm komoly sikerei vannak a nőknél, de ennek ellenére nem irigylem
Hát te naivabb vagy mint gondoltam. Olvastad a linkelt kérdést? Ott is az volt hogy esténként állandóan beszéltek, meg ment a mézesmadzag hogy huu ilyen szerelmes még nem volt, nem engedte hogy a csaj szakítson vele, elsírta magát meg minden, de amikor sarokba szorult mégis egyből tudta meneszteni és már csak a felesége érdekelte.
Meg most azt írod elmesélt mindent, korábban meg azt hogy nem tudod a pontos részleteket mwrt az anyagiakról nem beszél annyira. Pedig hát elvben pont az az ok ami miatt nem tud lépni...
Továbbá érzek némi paradoxont, mert hogy mikor makdnem lebukott azt állította hogy már nem is bánná legalább vége lenne. Akkor meg miért is nem lépi meg? Rajta múlik a dolog.
A közös anyagi ügyekről meg eszbe jutott 2 munkatársam akik összejöttek. A nőnek akkor vőlegénye volt, a saját házukban éltek amire közösen vettek fel hitelt, mégis mikor így alakult a helyzet náluk, rövid úton zárta is a régi kapcsolatát, az anyagiakat is sikerült lerendezni. Ez az amikor tényleg szerelmesek vagyunk, és tenni is akarunk érte. Nem az hogy kifogásokat keresünk, és évelig báratjuk a másikat.
És nem az a baj hogy bele mentél ebbe a kapcsolatba. Mert végül is bármikor megeshet hogy 2 ember egymásba szeret attól függetlenül hpgy éppen mással van. Veled is ez volt, te ki is léptél belőle. Az a probléma, hogy ezt a gerincességet nem vártad el tőle is, inkább eltűröd hogy ilyen hosszú ideig hülyítsen.
Én töketlennek tartom az ilyen típusú lényeket.Tökös ember nem művel ilyeneket, bár annak gerince is van.Jelen esetben ez a tulajdonság is hiánycikk...Viszont a tényeken nem változtat, hogy a kérdező bedől a szép szavaknak és a látszat szenvedésnek.
"de ismerem az egész történetét, mindent elmondott már és elhiszem hogy nem könnyű ezeket rendezni. "
Ok, és fél év múlva könnyebb lesz? Vagy még1-2 év múlva? Vagy mitől függ ez? Mégis hogy gondolta, meddig várjál még?
Persze nem könnyű, de attól még meg kell tenni. Hacsak nem kényelmes szitu az, hogy felváltva k*félget titeket.
Én a helyedben már tényleg döntéshelyzetbe állítanám. Mond meg neki, hogy van kereken 1 hónapja, hogy rendezze a sorait, amíg van a másik nő is, te már nem találkozol vele privátban, ne is hívogasson,csak akkor ha már lezárta a kapcsolatát. Erre egy hónapot még vársz, többet nem, ha addig nem történik semmi, te tovább lépsz. Ennyi.
Aztán kiderül, hogy tényleg érsz-e neki annyit. Ha igen meglépi, ha nem, akkor meg örülj hogy nem vártál tovább.
"nem vagyok agyalágyult azt hangsúlyoznám, csak beleszerettem valakibe akibe nem kellett volna. Tény: ha szeretne már lépnie kellett volna, mert akkor nem kéne érdekeljék az anyagiak! Tudom! "
Nem, szerintem sem vagy agyalágyult. És igen, beleszerettél valakibe, aki ezt kihasználva az orrod előtt megtehet bármit. Könnyebb lesz kiszeretni belőle, ha elkezded végiggondolni, hogy valójában mit is tesz veled, hogy mennyire vagy neki fontos. Ne mentegesd magad előtt, legalább magaddal légy őszinte. Amíg mindig találsz te neki kifogást, addig neki nem is kell igazán ezen görcsölni.
"nemsokára jön a válaszút elé állítás..."
Tudod, hogy melyik nap a leggyakoribb ilyen kapcsolatban a válaszút elé állításra? A __HOLNAP__.
Majd holnap válaszút elé állítod, majd máskor, csak nem ma. Nem tudom mennyi idős vagy, gyanítom elég fiatal, de hidd el, 1db átkozott életünk van csak, ne pazarold olyan emberre aki nem érdemli meg. Biztos van valaki a környezetedben aki figyelne is Rád, akinek tényleg te kellesz, nem csak a szórakozás, amit nyújtasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!