Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már hasonló helyzetben? (egy 3. férfi a képben)
3,5 éves kapcsolatom van. Valahogy az én részemről már nem olyan a kapcsolat, mint volt, viszont a srác nagyon ragaszkodik és szeret engem.
Még sosem fordult elő, hogy megcsaljam, a hétvégén mégis akkora hatással volt rám egy fiú, hogy a csókig elmentünk. Flörtöltünk, ölelkeztünk, később csókolóztunk.
Hatalmas bűntudatom van, mert a párom nem ezt érdemli, viszont, ami történt nagyon jól esett, az az érdekes. Azóta is csak rá gondolok....
Mi ez az egész? Teljesen tanácstalan vagyok :((
jah és 3. ff?
hogy még homárok is vagytok,nah bakker....
Igen, ez igaz.
Vállalnom kell a felelősséget.
En csak akkor mondanam el, ha akarsz ettol a pasitol valamit, egyebkent csak egy lenyegtelen csok volt, es nem er meg annyit h bizalmatlansagot szuljon, de ezt neked kell erezned.
Ha pedig a srac irant erzel valami (a csokolozos srac) akkor erdemesebb a jelenlegit otthagyni, mielott belevagsz az ujba:-))
De ha a csok temyleg nem jelentetg semmit, akkor felesleges elmondani, vegulis csak egy csok volt. Ez a nagy mindig mindent mondjuk mel mert joga van tudni oszinteseg nem minden esetben szukseges, vannak dolgok amikrol nem erdemes beszamolni, csak next time ne csinalj ilyet:-)
Köszönöm. Végre, egy értelmes válasz :)
Az a gond, hogy jelentett valamit az a csók, meg nemcsak a csók, az azt megelőző apróságok is... T
Azóta is rendszeresen írogatunk, és ami a legrosszabb, hogy alig várom, hogy írjunk és beszélhessünk....
Igazad van!
Az idő majd megoldja, rendberakja az érzéseimet, és az alapján fogok dönteni.
Tehát ha a barátod elkezd lelkesen levelezni egy lánnyal, fülig belezúg, titokban találkozgatnak, és csók is elcsattant, akkor te azt nem fogod megcsalásnak érezni?
Érdekes...
Most csak a saját lelkiismereted próbálod nyugtatni, hogy semmi se történt, hát nem a francokat!!
Ráadásul ez a leggerinctelenebb dolog, hogy a mostani langyos víz kapcsolatban kényelmesen elvagy, és kivárod, hogy mi lesz a új fa.szival. Tudod, mint a majmok: akkor engeded el az előző ágat, ha a következőt már biztosan megmarkoltad.
Amennyiben nem érzed magad majomnak, mert mondjuk az egyedfejlődés során sikerült továbbjutni, akkor mondd már meg ennek a szerencsétlennek, hogy bocs, de részedről elmúlt a szerelem, kihűlt a kapcsolat, és így nem tudod folytatni. Vége.
Attól a pillanattól boldogan levelezgethetsz és találkozgathatsz a másik sráccal, ha már ennyire nedvesedik tőle a bugyid.
De addig igenis megcsalásról van szó, amíg párhuzamosan futtatod a két srácot! Legalább saját magad ne áltasd.
Az kimaradt, pedig érdekes kérdés, hogy a hétvégén hol és mikor találkoztál ezzel a sráccal. Véletlenül összefutottatok egy buliban, esetleg már előtte is beszélgettetek, és megvolt beszélve a randi...
Egyébként pont ezért nem tudom támogatni, hogy a párok külön járjanak el szórakozni. Miért nem lehet együtt menni? Ja, hát mert már nem olyan a kapcsolat! Kell egy nyitott ajtó, amin az új pasi besétál.
Hagyjuk a süketelést, én ehhez már túl öreg vagyok. Ne áltasd se magad, se a pasidat, önts tiszta vizet a pohárba, és vess véget a kapcsolatnak.
Aztán lehet, hogy pár hét múlva, mikor a másik pasi csak kihasznál, (főleg ha ő tudja, hogy most van párod, de nem zavarja), akkor rájössz, mekkora hibát követtél el. Már nincs is más dolgod, mint visszakapni ezt a szerencsétlen kis papucsot, és megbecsülni, hogy van aki szeret és ragaszkodik hozzád.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!