Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló kinézetű emberhez hasonló kinézetű jár?
25 éves fiú vagyok, és nem a sportos, jóképű srác.
Szűz vagyok, egy bnőm volt, de abból se lett semmi.
Felregisztráltam már egy ideje tinderre, de akikkel összedob a rendszer, hogy egyezés van, azok a nem szép lányok ( kövérek, nem a szépség kategória ) , de ha mégis összedob a rendszer szép lánnyal, akkor nem válaszol nekem. ( ilyenkor valószínű, hogy a lány minden fiúra rányom, aztán az egyezésekből szelektál )
Nem tartom magam szépnek, más se, elméletem szerint hasonló "kategóriájú" ember hasonló "kategóriájú" ember vonz.
Tehát nem vagyok szép, mert nem szépek érdeklődnek utánam.
Ja hát én is úgy csajozok, hogy nézem a magasságát, köbgyököt vonok, kijön egy szám, az csípőméret negyedével megszorzom, és rangsorolok. 3,4-3,8-ig válogatok.
Emellett kérek még születési anyakönyvi kivonatot, nyelvvizsga bizonyítványt, diplomát, egyetemi felvételi pontszámot, ezek nagyon fontosak. Kérek még adóbevallást, és vagyonnyilatkozatot. Listát arról, hogy egy hónapban mennyit költ magára, van-e ingatlana, és milyen értékű, keresete mennyi, és esélyes-e Nobel díjra. Ha nem, akkor sajnos nem illünk össze, mert én párkapcsolati tanácsadó kategóriájú Nobel-díjra vagyok jelölt. 23/F
Miért lájkolod be a nem szép lányokat?
Egy teória szerint nem amiatt nem vagy szép, mert a nemszépek érdeklődnek, hanem mert a szépek nem érdeklődnek :D A nemszépek is szépet akarnak, így pusztán ebből nem lehetne megállapítani.
Amúgy ha a 'hasonló a hasonlónak örül'-elv nálam érvényesülne, én annak örülnék, mert akkor egy nagyon magas, de nem elhízott, valamennyire sportos, karakteres arcú lány sodorna mellém a sors :D
Nem hiszem, eddig mindig kategóriákkal alattam lévő srácokkal jártam
A tinder meg nem a való élet
Te ilyet működtetsz, hogy olyan lányokkal van EGYEZÉS (tehát mindketten azt jelöltétek, hogy bejön a másik), akiket egyáltalán nem tartasz vonzónak?
De most képzeld el, hogy a lányoknak, akiket jelölgetsz milyen rossz lehet, hogy várják, hogy írj, mert tetszenek neked elvileg, miközben fújjogsz rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!