Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem szeretek az utcán és hasonló helyzetekben ismerkedni?
Úgy értem, alap esetben a fiúk sem szeretik, ha a lány tálcán kínálja fel magát, és én teljesen így vagyok vele csak fordítva (kivéve, ha a srácnak van valami jó ürügye, hogy miért szólít le és akkor nem látni át rajta azonnal). De úgy általában is. Ha ordít egy fiúról, hogy tetszem neki, de én különösebben nem vonzódom hozzá, gyakran csak elijeszt. Lány létemre csak én vagyok így vele, vagy szimplán tudat alatt félek, hogy az udvarló meg akar erőszakolni/elrabolni/megölni etc etc? :D
20/L
Nesze neked személyes ismerkedés. :)
Remélem az ilyet csak a kalauz szólítja meg az életben.
szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki szimpatikusnak tart és leszólít. nincs ezen min átlátni és nem érdemes ebbe semmit belelátni. átlátni pont akkor lehet rajta, ha valami mondva csinált okkal/ürüggyel megy oda, ahelyett, hogy beismerné, hogy szimpatikus vagy neki.
ha normálisan viselkedik, lehet vele beszélgetni, akkor miért ne ihatnátok meg egy kávét? semmivel nem rosszabb, ha ezt az utcán teszi valaki, mintha neten tetszel meg valakinek képeken. az erőszakolóktók, idiótáktól nem egy nyilvános helyen kell félned, mint az utca, vagy egy kávézó, hanem amikor kettesben maradtok kihalt helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!