Miért fáj a fogam ha kivehetős készüléket hordok? Tegnapelőtt kivették fogszabályzómat és tegnap óta hordom a kivehetős készüléket. Ti is előfordultak már hasonló helyzetekben? Szerintetek visszamenjek a fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 21:06
1/4 anonim válasza:
Mert még nincs hozzászokva fogsorod. Idővel jobb lesz. Szerintem azért ne menj vissza, hogy kifizettessen veled közel 10e-t. Persze ha nem tudod elviselni akkor igen..
2/4 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én nem hiszek a kivehetősben. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy most, hogy nem fogja semmi a fogaid fixen elkezdenek szép lassan mozogni. Egyik ismerősöm is kivehetőt kapott retenciós kezelés gyanánt és 2-3 hónap alatt elkezdett az egyik metszőfoga "lejjebb" mozogni annak ellenére, hogy hordta. De hát mennyit is van fent a kivehető az emberen? Legfeljebb 8 órákat. Az szerintem semmire nem elég.
Én most fogok belevágni a kezelésbe, de már eldöntöttem, hogy fix, ragasztott retainert fogok kérni. Nem akarom megrizikózni, hogy több évnyi kezelés és több zsák elköltött pénz relatíve kárba menjen. Javasolnám neked ezt a verziót, de lehet ez csak az én szubjektív véleményem.
3/4 anonim válasza:
Nekem kivehetős fogszabályzóm volt, és reggel mindig fájt de pár percen belül elmúlt. Nekem használt, de nem annyira. Rögzített fogszabályzóm lesz ,mert nekem az éjszakai annyira nem használt.
4/4 A kérdező kommentje:
Gondolkodás nélkül mégis visszamentem a fogorvoshoz, és szépen megjavította a keszulekemet, végre többé már nem fáj nekem. De azért köszönöm a válaszokat. :)
2015. márc. 22. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!