Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltál már hasonló helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már hasonló helyzetben? (egy 3. férfi a képben)

Figyelt kérdés

3,5 éves kapcsolatom van. Valahogy az én részemről már nem olyan a kapcsolat, mint volt, viszont a srác nagyon ragaszkodik és szeret engem.

Még sosem fordult elő, hogy megcsaljam, a hétvégén mégis akkora hatással volt rám egy fiú, hogy a csókig elmentünk. Flörtöltünk, ölelkeztünk, később csókolóztunk.

Hatalmas bűntudatom van, mert a párom nem ezt érdemli, viszont, ami történt nagyon jól esett, az az érdekes. Azóta is csak rá gondolok....

Mi ez az egész? Teljesen tanácstalan vagyok :((

2016. aug. 22. 23:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10/10 +1
2016. aug. 23. 10:51
 12/13 A kérdező kommentje:

9/11

Nem találkozgatunk titokban, a hétvégi találkozás teljesen véletlen volt.

Nem előre megbeszélt randi volt, ahol csak ketten voltunk, hanem teljesen véletlen, és elég sokan voltunk. Szinte egész éjjel nem is voltunk csak kettesben.

Tudom, hogy ez megcsalásnak számít, nem is ezt kérdeztem a kérdésemben. Ez egyértelmű, hogy megcsalás, ha fordítva történt volna akkor is úgy érezném, és nekem is rosszul esne.

2016. aug. 23. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor most mit akarsz? Szépen megvárod mi sül ki belőle aztán ha bevált akkor dobod a barátod ha meg nem akkor visszasomfordálsz a barátodhoz? Szépen szakíts mert eléggé egyoldaluvá vált a kapcsolatotok. Téged már csak a kényelem és a megszokás tart a kapcsolatban.
2016. aug. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!