Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik ezt már tapasztalták, kérlek írjátok le, hogyan ment ez tovább?
En total liberalis vagyok ha a ferjem megcsalna egy vadidegen novel, egyszeru botlas, vagy esetleg egy prosti kiprobalasa egyszer nekem az belefer-az amit a ferjed csinal, az viszont nem.
Itt nem a szex a gond, hanem az h szerelmes. Nekem az a kiindulopontom, hogyha masba szerelmes, akkor menjen el mert es ne az legyen h a gyerekek miatt, megszokas szeretetbol marad. Masreszt a szex reszen ket es fel masodperc alatt tullepek, azon a gondolaton viszont h mikozben velem van es ra gondol-nos, azon nem tudnek tullepni mondom ugy, hogy sztem eleg lazan fogom fel az eletet es a megcsalast.
Nincs tanacsom, ez mind ido kerdese de az amit elnyomunk magunkban az szazszorosan ut vissza-ezt arra ertem h mondjuk szakit a novel, de mindig sajnalni fogja azt h elveszitette mert nem azert lett vege mert elmult, hanem azert mert nem akarta elhagyni a hazassagat.
Szoval nekem igy a ferjem nem kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!