Hőmérőzés kerdés? Tapasztaltak irjatok?!
Szeretnem vezetni a hőmet , ugy tudom abbol kiderul van-e pé és mikor es megrepedt-e a tuszo , meg hány napos a luteális szakasz.
Szednem kell utrot peteeres utan de nem szeretnék már ovutesztekre kolteni. Neten veszem altalaban de igyis eléh beloluk. Szval váltanék az ingyenes hőmérésre
A nagy kérdés.
Hogy nez ki a homerseklet alapjan amikor tuszorepedes van ovulációm van.
Hogy alakul egy szep hogorbe?
babatervezok.otthona.net/a-goerbe-vezetese.html
babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html
Ebben minden benne van, amit tudnod kell.
Én hőmérőztem míg terhes nem lettem, szóval van tapasztalatom.
A legjobb hüvelyben mérni 5 percen keresztül még ágyban fekve ébredés után, nekem ez mindig jól mutatta a hőmet. Ciklus közben viszont nem szabad módszert váltani, hogy hol méred, csakis új ciklussal.
Ha megemelkedik a hőd akkor előtte való nap volt az ovulációd és akkor kezdheted az utrot.
Érdemes mellé figyelned a méhnyaknyákod állapotát, minden naphoz felírni, hogy mit tapasztalsz (menstruációtól ovuig főleg). Nem feltétlen kell felnyúlni, elég tiszta wc papírral megtörölni a hüvelybemenetet és megnézni. A saját tapasztalataid alapján a 2 módszerrel könnyen megismerheted a ciklusod pár hónap alatt.
Esetleg középidős fájdalmat figyelheted még, ha neked van.
4# enis igy gondoltam. De nekem eddig egyszer volt termekeny nyakom. De pém van voltan követesen. A dokinő szerint ez nem baj nem mindenkinek van es igyis sikerulhet. Sikerult is csak elhalt az a terhesség.:(
Koszi a tippeket es a valaszt.:)
Ne aggódj, össze fog jönni a baba neked is.
Nekem pont akkor nem volt olyan termékeny nyákom mint máskor, amikor sikerült teherbe esni. Mindig magadhoz képest kell ezt viszonyítanod egyébként, lehet a mennyisége változik csak, nem feltétlen lesz tojásfehérje szerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!