Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Erős a gyanúm, hogy nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős a gyanúm, hogy nem az enyém a gyerek. Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Én nemzetközi sofőr vagyok, sajnos elég gyakori az, hogy 2-4 napra eltűnök, viszont a hétvégét mindig igyekszem otthon tölteni, ilyenkor kirándulunk, nyaralunk a párommal. Nem árultam zsákbamacskát, tudta jól, hogy mivel jár ez az egész már amikor összejöttünk, és az első egy évben rendkívül jó volt a kapcsolatunk, csak az elmúlt fél évben hidegültünk el némileg egymástól éppen amiatt, hogy kevesebbet vagyok otthon. Viszont úgy gondolom, tettem azért, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen, utakat is mondtam le emiatt, ami így kevesebb pénz, de még így is jól élünk és nekem megéri, ha ezzel megmentem a kapcsolatot.

Amikor pár héttel ezelőtt hazamentem (némivel a vártnál hamarabb) a házban kupi volt és az ágynemű össze volt túrva, holott a párom kifejezetten rendet tartó és szerető. Erre azt mondta, késésben volt reggel, nem volt ideje megvetni. Egy másik alkalommal kölcsön kellett kérjem a telefonját, mire fél szemmel elkaptam, hogy gyorsan kilépett a Facebookjából, és a jelszó sem volt elmentve rajta - nyilván nem kutatni akartam benne, de ez azért szerintem furcsa.

Én mindenesetre túltettem magam ezeken a "jeleken", mert nem hiányzott a stressz, inkább lefojtottam ezeket. Aztán az utóbbi időben hirtelen megváltozott, bújós lett, ismét vidám, örültem is, hogy miden a régi. Majd egyszercsak bejelentette, hogy lassan 3 hónapos terhes (molettebb alkatú, ezért nem vehettem észre rajta). Terveztünk gyereket, de nem ilyen bele a közepébe módon. Kérdeztem, miért titkolta el, azt mondta azért, mert az orvos szerint még felléphettek komplikációk, ami szerintem süket duma és inkább azt sejtem mögötte, hogy ennyi idő után már nem lehet elvetetni (amúgy nem is akartam volna). Viszont kiszámoltam, hogy pont akkor esett teherbe, amikor éppen nem voltam otthon. Az legjobb barátnőjével jóban vagyok, rendszeresen beszélünk, és ő is mintha távolságtartóbb lenne velem, mint aki nem akar valamit elmondani. Vagy kérdezzek rá egyenesen?

Ellenőrizni nem tudom a páromat, bár megfordult már a fejemben, hogy magánynyomozót fogadok, ez a jelen helyzetben talán nem is lenne túlzás, mert nem tudok itthon lenni, hogy figyeljem és nem is akarok csupán emiatt. Ha azonban kiderül, hogy nem az enyém a gyerek, nem fogom felnevelni, ez egészen biztos - ezt talán még én magam is másképpen gondolnám, ha lenne már mondjuk legalább 4 éves, de szerencsés dolog is egyben, ha most derül ki az igazság, mert nincs közös vagyon meg semmi. Ami marad, az ismét csak a csalódás. 32/f

2017. jan. 10. 11:50
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Ha arra célzol utolsó,hogy csak a molett nőkön nem látszik a 12 hetes terhesség,akkor nagyon tévedsz.

Van olyan ismerősöm,aki modell,szóval nagyon jó alakja van, mégis 6-7 hónapos terhesen senki nem mondta volna meg,hogy terhes,nem hogy ennyire előrehaladottan. Nem mindenkin látszik egyformán.

2017. jan. 15. 15:58
 52/52 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az összes hozzászólást, csak a kérdésre válaszolok. Abban igaza van a párodnak h a tizenkettedik hétig még nagyobb az esélye a komplikációknak, én sem kürtölném addig világgá, de a páromnak azért elmondanám. Főleg ha nem is terveztétek. Az h kilép a facebookjából és nem tolja az arcodba szerintem érthető, én szeretem a páromat és nem csaltam meg soha, de mindenkinek lehet egy kis magánélete, most nem a más pasikkal való beszélgetésre gondolok, hanem a barátokra. A bevetetlen ágy pedig erősen paranoia, nem vagyunk robotok, olyan hihetetlen h esetleg tényleg megkésett? Annyit láttam h többen ìrták a dns tesztet. Szerintem inkább győződj meg előtte róla h megcsal e vagy sem, mert ha tőlem kérné ezt a párom úgy h igazából nem csaltam meg, erősen elgondolkodnék a kapcsolatunkon. Ja és tényleg nem lehet napra pontosan kiszámolni a fogantatást
2017. jan. 19. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!