Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős a gyanúm, hogy nem az enyém a gyerek. Hogyan deríthetném ki?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Én nemzetközi sofőr vagyok, sajnos elég gyakori az, hogy 2-4 napra eltűnök, viszont a hétvégét mindig igyekszem otthon tölteni, ilyenkor kirándulunk, nyaralunk a párommal. Nem árultam zsákbamacskát, tudta jól, hogy mivel jár ez az egész már amikor összejöttünk, és az első egy évben rendkívül jó volt a kapcsolatunk, csak az elmúlt fél évben hidegültünk el némileg egymástól éppen amiatt, hogy kevesebbet vagyok otthon. Viszont úgy gondolom, tettem azért, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen, utakat is mondtam le emiatt, ami így kevesebb pénz, de még így is jól élünk és nekem megéri, ha ezzel megmentem a kapcsolatot.
Amikor pár héttel ezelőtt hazamentem (némivel a vártnál hamarabb) a házban kupi volt és az ágynemű össze volt túrva, holott a párom kifejezetten rendet tartó és szerető. Erre azt mondta, késésben volt reggel, nem volt ideje megvetni. Egy másik alkalommal kölcsön kellett kérjem a telefonját, mire fél szemmel elkaptam, hogy gyorsan kilépett a Facebookjából, és a jelszó sem volt elmentve rajta - nyilván nem kutatni akartam benne, de ez azért szerintem furcsa.
Én mindenesetre túltettem magam ezeken a "jeleken", mert nem hiányzott a stressz, inkább lefojtottam ezeket. Aztán az utóbbi időben hirtelen megváltozott, bújós lett, ismét vidám, örültem is, hogy miden a régi. Majd egyszercsak bejelentette, hogy lassan 3 hónapos terhes (molettebb alkatú, ezért nem vehettem észre rajta). Terveztünk gyereket, de nem ilyen bele a közepébe módon. Kérdeztem, miért titkolta el, azt mondta azért, mert az orvos szerint még felléphettek komplikációk, ami szerintem süket duma és inkább azt sejtem mögötte, hogy ennyi idő után már nem lehet elvetetni (amúgy nem is akartam volna). Viszont kiszámoltam, hogy pont akkor esett teherbe, amikor éppen nem voltam otthon. Az legjobb barátnőjével jóban vagyok, rendszeresen beszélünk, és ő is mintha távolságtartóbb lenne velem, mint aki nem akar valamit elmondani. Vagy kérdezzek rá egyenesen?
Ellenőrizni nem tudom a páromat, bár megfordult már a fejemben, hogy magánynyomozót fogadok, ez a jelen helyzetben talán nem is lenne túlzás, mert nem tudok itthon lenni, hogy figyeljem és nem is akarok csupán emiatt. Ha azonban kiderül, hogy nem az enyém a gyerek, nem fogom felnevelni, ez egészen biztos - ezt talán még én magam is másképpen gondolnám, ha lenne már mondjuk legalább 4 éves, de szerencsés dolog is egyben, ha most derül ki az igazság, mert nincs közös vagyon meg semmi. Ami marad, az ismét csak a csalódás. 32/f
Azok a "jelek", amiket írsz, szerintem nem jelek.
Ha nincs itthon a párom, én is lazább vagyok a rendrakás terén, néha kifejezetten élvezem, hogy mindent szétdobálhatok, lehetek rendetlen. (Ha a szeretőmet várnám - nem szokásom, csak elméletben -, akkor pont hogy a szokásosnál is nagyobb rend lenne, nem pedig kupi.)
A telefonom (facebookom) pedig tabu. Nincs rejtegetnivalóm, de például ahhoz, amit a barátaimmal beszélek, a páromnak semmi köze. (Többek között azért, mert a barátaim VELEM osztanak meg bizalmasan dolgokat, nem pedig a párommal.)
A barátnő megváltozott viselkedésének pedig ezer oka lehet, ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
A teherbeesés időpontjának kiszámításában tapasztalataim szerint a férfiak nem túl jók... A legvalószínűbb időpont az utolsó menstruációtól számított 14. nap. A terhességet viszont az utolsó menstruáció időpontjától számítják, tehát a 12 hetes terhesség esetén 10 héttel korábban történt fogamzással kell számolni. (Amúgy molett, vagy nem molett: a 12. hét előtt egyáltalán nem látszik a terhesség, esetleg ha többedik terhességről van szó, de akkor is csak ritkán. Szóval már ez a megjegyzésed is igazolja, hogy nem igazán vagy képben terhesség-ügyben.)
Az egész sztoriban mindössze annyi a furcsa, hogy nem szólt korábban. Bár az első időszakban van rizikó, a párom a párom, együtt vállaljuk a kockázatokat, nehézségeket. Inkább az állhat a háttérben, hogy biztosra akart menni, nehogy lebeszéld a gyerekvállalásról.
Ha gyanakszol, valóban kérhetsz DNS-vizsgálatot. De ha az én párom kérne ilyesmit, az a kapcsolat végét jelentené, mert olyan szintű bizalmatlanságra vall, ami nekem nem fér bele egy párkapcsolatba. (Igaz, én nem titkolnám el a terhességet a párom előtt a kezdeti időszakban, szóval ebből a szempontból más helyzet.) Vigyázz, hogy tálalod a dolgot, mert könnyen lehet, hogy kifizeted a DNS-vizsgálat jelentős költségét, aztán kiderül, hogy tiéd a gyerek, de a bizalomvesztés miatt oda lesz a kapcsolat, lehetsz vasárnapi apuka és fizetheted a gyerektartást...
"Inkább az állhat a háttérben, hogy biztosra akart menni, nehogy lebeszéld a gyerekvállalásról."
Előző, milyen bizalomról beszélünk itt, a nő részéről milyen kapcsolat ez? Tegyük fel, hogy tényleg csak erről van szó és ezért nem szólt amit te fentebb írtál. Már ez is elég hervasztó! Milyen jogon dönt erről a nő egymaga? Ketten vannak a kapcsolatban, meg elvileg közösen nevelik a gyereket... A másik félnek is joga van tudni, joga van beleszólni, közösen kellene dönteni ezekről a dolgokról.
Nekem továbbra is fura az egész...
Szerintem is kicsit túlaggódod a helyzetet,bár annó az én feleségem is a szeretőjétől lett terhes.
Egy terhes nő sok mindenben megváltozik már az első trimeszterben,ilylehet a fokozott alvásigény,ami megmagyarázhatja a széthagyott ágyat és a késését.
A teherbe esés időpontját pedig nem nagyon tudod kiszámolni,a havi rendszeres mellett előfordul spontán ovuláció is,ha egy nő fokozott vágyat,orgazmust él meg,ezzel magyarázható a háború idején hazalátogató férjek egy éjszakás teherbeejtő tőrténete.
Természetesen te érzed mennyire gyanúsak a jelek,de ha tévedsz,akkor megalapozod a jóhangulatot!
Viszont az is statisztika,hogy a nők leggyakrabban az ovuláció idején lépnek félre,ezért sok a kakukkfióka.
11, 16-os te normális vagy egyébként? Kitolt veled valami kamionos és azóta ez valami trigger az agyadban? Nyilván arra van időm két szoros határidőre szabott fuvar közt, hogy lányokkal hetyegjek és ejtsem őket teherbe...gumiról hallottál már egyébként? Te vagy a troll nem pedig én.
A többi normális választ köszönöm, segítettetek árnyaltabban látni a helyzetet.
Hogy csak három hónap után szólt valóban kissé furcsa, én a páromnak azonnal elmondanám, csak a rokonságban meg baráti körben való szétkürtöléssel várnék, mert három hónapig valóban nagyobb az esélye a vetélésnek (olvass utána!). Hogy kilépett a facebookjából szintén furcsállom, én nem tenném. Hogy a barátnő miért ilyen veled azt nem tudom. A bevetetlen ágyra való gyanakvásod viszont már beteges - tudod, néha tényleg a kutya eszi meg a házit, nem csak egy üres kifogás.
Szóval ez az egész történet nekem sehogy sem kerek. Ebben az elrendezésben minden nagyon gyanúsnak tűnik, de olyan igazi nagy gyanúra okot adó dolgot én nem látok. A 2-4 nap távolság miatti aggodalmat sem értem, az semmi.
"Ellenőrizni nem tudom a páromat, bár megfordult már a fejemben, hogy magánynyomozót fogadok" Ez nagyon nagyon ijesztő, bocs.
Más történeteknél, ha a megcsalás már bebizonyosodott én is teljesen jogosnak tartom a teszt elvégzését, de itt én nem látom annyira megalapozottnak. Nagyon gyenge lábakon áll a vád, én sokkal nagyobb esélyt látok arra, hogy tiéd a gyerek.
13-as, te meg gondolkozz már el azon, hogy ha tényleg az övé a gyerek, és szerintem itt most ennek nagyobb az esélye, akkor szegény nő azzal a tudattal hordja ki és hozza világra a gyermekét, hogy az apa őt egy utolsó hűtlen cafkának tartja, plusz fölöslegesen dobnak ki több százezer forintot az ablakon, amikor arra még szükségük lesz.
Szerintem csináltasd meg azt a tesztet.
Úgy se fogsz nyugodni.
Másrészt millió ilyet láttam már és általában a férfinak volt végül igaza.
Van Budán egy intézet, annak idején adtak ki belső infót, hogy a tesztek 80%-a kimutatja, hogy nem a férjtől van a gyerek.
Másrészt ez a "azonnal elválok blablabla" népszerű kifogás, tudják hogy szorul a hurok.
Az itteni lázadás is emiatt tört ki és hordanak el mindennek.
Valszeg nekik is van rejtegetni valójuk.
19, Miért tartaná cafkának? Pont, hogy nem tartja annak! Ha annak tartaná minek kellene teszt? Itt csak kétségek jelentek meg, de még semmi nem biztos. A teszt a legkorrektebb megoldás a kérdőjelek tisztázásában.
A teszt pedig pont nem pénzkidobás. Az a pénzkidobás, ha akaratán kívül más gyerekét neveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!