Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős a gyanúm, hogy nem az enyém a gyerek. Hogyan deríthetném ki?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Én nemzetközi sofőr vagyok, sajnos elég gyakori az, hogy 2-4 napra eltűnök, viszont a hétvégét mindig igyekszem otthon tölteni, ilyenkor kirándulunk, nyaralunk a párommal. Nem árultam zsákbamacskát, tudta jól, hogy mivel jár ez az egész már amikor összejöttünk, és az első egy évben rendkívül jó volt a kapcsolatunk, csak az elmúlt fél évben hidegültünk el némileg egymástól éppen amiatt, hogy kevesebbet vagyok otthon. Viszont úgy gondolom, tettem azért, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen, utakat is mondtam le emiatt, ami így kevesebb pénz, de még így is jól élünk és nekem megéri, ha ezzel megmentem a kapcsolatot.
Amikor pár héttel ezelőtt hazamentem (némivel a vártnál hamarabb) a házban kupi volt és az ágynemű össze volt túrva, holott a párom kifejezetten rendet tartó és szerető. Erre azt mondta, késésben volt reggel, nem volt ideje megvetni. Egy másik alkalommal kölcsön kellett kérjem a telefonját, mire fél szemmel elkaptam, hogy gyorsan kilépett a Facebookjából, és a jelszó sem volt elmentve rajta - nyilván nem kutatni akartam benne, de ez azért szerintem furcsa.
Én mindenesetre túltettem magam ezeken a "jeleken", mert nem hiányzott a stressz, inkább lefojtottam ezeket. Aztán az utóbbi időben hirtelen megváltozott, bújós lett, ismét vidám, örültem is, hogy miden a régi. Majd egyszercsak bejelentette, hogy lassan 3 hónapos terhes (molettebb alkatú, ezért nem vehettem észre rajta). Terveztünk gyereket, de nem ilyen bele a közepébe módon. Kérdeztem, miért titkolta el, azt mondta azért, mert az orvos szerint még felléphettek komplikációk, ami szerintem süket duma és inkább azt sejtem mögötte, hogy ennyi idő után már nem lehet elvetetni (amúgy nem is akartam volna). Viszont kiszámoltam, hogy pont akkor esett teherbe, amikor éppen nem voltam otthon. Az legjobb barátnőjével jóban vagyok, rendszeresen beszélünk, és ő is mintha távolságtartóbb lenne velem, mint aki nem akar valamit elmondani. Vagy kérdezzek rá egyenesen?
Ellenőrizni nem tudom a páromat, bár megfordult már a fejemben, hogy magánynyomozót fogadok, ez a jelen helyzetben talán nem is lenne túlzás, mert nem tudok itthon lenni, hogy figyeljem és nem is akarok csupán emiatt. Ha azonban kiderül, hogy nem az enyém a gyerek, nem fogom felnevelni, ez egészen biztos - ezt talán még én magam is másképpen gondolnám, ha lenne már mondjuk legalább 4 éves, de szerencsés dolog is egyben, ha most derül ki az igazság, mert nincs közös vagyon meg semmi. Ami marad, az ismét csak a csalódás. 32/f
Hát nõ oldaláról nézve itt az egyetlen francosan nagy húzás a hirtelen egyedül eldöntött gyerekvállalás volt.
Ezt a marha nehéz megemészteni, hogy se a teherbe esés elött nem osztotta meg ezt a hatalmas vágyát, hogy kicsim fél éven belül babát akarok!
Se amikor lett nem az lett az elsõ neki, hogy kapásból ketten tudjatok dönteni az életetek további sorsáról.
A többi jel szerintem nem annyira a hûtlenség inkább a baba velejárója lehetett ha voltak is, barátnõ már tudta de nemtudta te hogyan kezeled, reggeli fáradság,émelygés miatt bevetetlen az ágy, és a terhességrõl szóló chateles a barátnõvel, vagy olyan weboldalak nézegetése...
Maximum mielött dns tesztre gyûjtögetnél menj dolgozni látszólag sok napra majd menj haza aznap egy virággal. Mintha csak meglepnéd romantikusan. Ha találsz valakit ott vagy elment az asszony már tovább agyalhatsz addig ne rágd magad.
"Az itteni lázadás is emiatt tört ki és hordanak el mindennek.
Valszeg nekik is van rejtegetni valójuk."
Gondolom megnyugtató az erkölcsi felsőbbrendűség tudatában ítéletet mondani mások fölött, de hadd rángassalak le a piedesztálodról.
Alapos gyanú esetén mindenki támogatja a vizsgálatot, de ebben az esetben a kérdező a félelmei miatt felnagyít bizonyos "jeleket", ezért nem rántunk kardot és kiáltunk egyből dzsihádot a nője ellen.
A "lázadás" meg pont amiatt van, amiért a férfiak horkannak fel a hamis nemi erőszak vádak miatt. Képzeld magad egy ilyen ember helyzetébe, rögtön megérted, miért sértő egy ilyen teszt kérése egy ártatlan nőtől.
"Van Budán egy intézet, annak idején adtak ki belső infót, hogy a tesztek 80%-a kimutatja, hogy nem a férjtől van a gyerek." A 20% meg azt, hogy tőle van és hiába gyanakodott. Érdekes lenne tudni mi lett ezeknek a kapcsolatoknak a folytatása, de gondolom ennek már nem jártál utána.
Nem tudom miről beszélsz.
Engem, ha ártatlanként vádolnának, állnék elébe bárminek:)
Nem a kifogásokat keresném.
Másrészt a statisztika kimutatta, hogy a nagytöbbségben megáll a gyanú.
Az meg már eleve vicc, ahogy itt magyarázkodtok.
Ez az egész kapcsolat nagyon gáz, nem tudom van -e értelme folytatnotok.
Már az a része is árulkodó,hogy te nem bízol benne.De az sem éppen normális,hogy 3 hónap után jut eszébe szólni,hogy terhes. Abban a korban vagyok,hogy kb minden ismerősöm babát vár/vagy most szült. Mindegyiknél tudom,hogy egyből közölték a párjukkal a jó hírt.Ilyet még nem hallottam,hogy hónapokig nem szól..
Távoli rokonoknál szokták kivárni a 12 hetet..Az apának egyből el szokták mondani.
Szóval alapvető gondok is vannak a kapcsolatodban. Ahogy látom,te próbáltál tenni érte,hogy jobb legyen,többet legyetek együtt.De ha a bizalom nincsen meg,akkor nincs értelme folytatni.
Szerintem ülj le a pároddal és mondd el neki,hogy nem bízol benne és úgy érzed nem a tiéd a gyerek. Csak ismered,hogy hogyan reagál ha hazugságon kapják.
De persze a legtisztább az apasági teszt.
Egyébként védekeztetek amikor együtt voltatok?
Sok idő van még a gyerek megszületéséig, lesznek még itt jelek úgy is, legyél észnél kérdező, meg figyelj ahogy tudsz. Te ismered a nődet igazán, kinéznéd belőle h megcsal, milyennek ismerted meg? Védekezni védekeztetek egyébként?
Valamiért lett egy olyan megérzésed h valami nem stimmelhet. Nekem az a tapasztalatom, hogy az ember belső megérzései jót szoktak súgni. Velem így volt mindig, mindig súgott egy belső hang, ha valami nem stimmelt kapcsolati téren is, és utólag mindig beigazolódott, hogy nem alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!