Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Erős a gyanúm, hogy nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős a gyanúm, hogy nem az enyém a gyerek. Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Én nemzetközi sofőr vagyok, sajnos elég gyakori az, hogy 2-4 napra eltűnök, viszont a hétvégét mindig igyekszem otthon tölteni, ilyenkor kirándulunk, nyaralunk a párommal. Nem árultam zsákbamacskát, tudta jól, hogy mivel jár ez az egész már amikor összejöttünk, és az első egy évben rendkívül jó volt a kapcsolatunk, csak az elmúlt fél évben hidegültünk el némileg egymástól éppen amiatt, hogy kevesebbet vagyok otthon. Viszont úgy gondolom, tettem azért, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen, utakat is mondtam le emiatt, ami így kevesebb pénz, de még így is jól élünk és nekem megéri, ha ezzel megmentem a kapcsolatot.

Amikor pár héttel ezelőtt hazamentem (némivel a vártnál hamarabb) a házban kupi volt és az ágynemű össze volt túrva, holott a párom kifejezetten rendet tartó és szerető. Erre azt mondta, késésben volt reggel, nem volt ideje megvetni. Egy másik alkalommal kölcsön kellett kérjem a telefonját, mire fél szemmel elkaptam, hogy gyorsan kilépett a Facebookjából, és a jelszó sem volt elmentve rajta - nyilván nem kutatni akartam benne, de ez azért szerintem furcsa.

Én mindenesetre túltettem magam ezeken a "jeleken", mert nem hiányzott a stressz, inkább lefojtottam ezeket. Aztán az utóbbi időben hirtelen megváltozott, bújós lett, ismét vidám, örültem is, hogy miden a régi. Majd egyszercsak bejelentette, hogy lassan 3 hónapos terhes (molettebb alkatú, ezért nem vehettem észre rajta). Terveztünk gyereket, de nem ilyen bele a közepébe módon. Kérdeztem, miért titkolta el, azt mondta azért, mert az orvos szerint még felléphettek komplikációk, ami szerintem süket duma és inkább azt sejtem mögötte, hogy ennyi idő után már nem lehet elvetetni (amúgy nem is akartam volna). Viszont kiszámoltam, hogy pont akkor esett teherbe, amikor éppen nem voltam otthon. Az legjobb barátnőjével jóban vagyok, rendszeresen beszélünk, és ő is mintha távolságtartóbb lenne velem, mint aki nem akar valamit elmondani. Vagy kérdezzek rá egyenesen?

Ellenőrizni nem tudom a páromat, bár megfordult már a fejemben, hogy magánynyomozót fogadok, ez a jelen helyzetben talán nem is lenne túlzás, mert nem tudok itthon lenni, hogy figyeljem és nem is akarok csupán emiatt. Ha azonban kiderül, hogy nem az enyém a gyerek, nem fogom felnevelni, ez egészen biztos - ezt talán még én magam is másképpen gondolnám, ha lenne már mondjuk legalább 4 éves, de szerencsés dolog is egyben, ha most derül ki az igazság, mert nincs közös vagyon meg semmi. Ami marad, az ismét csak a csalódás. 32/f

2017. jan. 10. 11:50
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
94%
Ha a feleséged akkor jogilag a tiéd lesz a gyerek. A házasságban született gyerek apja a férj automatikusan. Ha nem vagytok házasok akkor nyilatkoznod kell. Ezt megteheted egy dns vizsgálat után is, ha ennyire bizonytalan vagy. Ez is pénz, de egy magánnyomozó is lenne ennyi.
2017. jan. 10. 11:55
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2-4 napra mész el, akkor nem tudod kitotozni, hogy nem a tiéd a gyerek.
2017. jan. 10. 11:59
 3/52 A kérdező kommentje:
Még nem vettem el felségül.
2017. jan. 10. 12:03
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

feleséged?

mert ha nem akkor alá kell írnod, apaságit, akkor szerintem kérhetsz dns tesztet, ha nem vagy benne biztos. ha mégis tied akkor happység, ha nem, akkor meg...

2017. jan. 10. 12:04
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Hogy szamoltad ki napra pontosan? Szerintem azt maximum az orvos tudja megmondani, hacsak a baratnod nem elmondta, hogy pontosan hany napos terhes.

Amugy magambol kiindulva, ha szeretom lenne es attol lennek terhes, tuti nem akarnam megtartani es a parommal felneveltetni. Persze lehet, hogy a baratnod megrogzott abortuszellenes, viszont nem akarja egyedul nevelni. Szerintem mondd azt neki egyszer amikor szabad vagy, hogy dolgozni mesz, aztan menj haza meglepetesszeruen.

2017. jan. 10. 12:07
 6/52 anonim ***** válasza:
100%

4, persze a dns teszt házasságban is működik csak macerásabb.

Előbb kérdezz rá kérdező. Lehet magától is elmondja, ha érzi komolyan gondolod a tesztet. Egyébként a nőnek is így jobb. Lehet ő is bizonytalan. Jobb a gyereknek az igazi apja mellett mint egy kétségek közti apával. Szóval nem lesz gond, ha nem te vagy az apa. Akkor a nő megy az igazi apához.

2017. jan. 10. 12:10
 7/52 anonim ***** válasza:
94%

- napra pontosan nem lehet kiszámolni a dolgot

- a jeleket könnyen meglehet, hogy csak képzeled be, mert most beleültetted a bogarat a füledbe és mindent gyanusnak látsz

- én is rendszerető vagyok, mégis van h nem simítom ki a takarót reggel, mert annyira rohanok és úgy vagyiok vele, ráér ha hazaértem

- telefonom nem tudom, nem szoktam kilépni belőle, bár van sokszor, h elfelejtem a jelszót és újat kell csinálnom, ilyenkor automatán kilép a telefonról is. Illetve van h csinálok egy gyári frissítést is rajta

2017. jan. 10. 12:11
 8/52 anonim ***** válasza:
100%

Beszelj a paroddal. DNS teszt nelkul ugysem kotelezhet ra, h fizess gyerektartast, ha Te ugy gondolod, h nem a tied a gyerek, es a parod nem is a feleseged. Szoval nem lesz mas valasztasa bevallani, h megcsalt, ha tenyleg megtette.

DNS tesztet meg csak a gyerek megszuletese utan lehet csinaltatni.

2017. jan. 10. 12:20
 9/52 kolosszus22 ***** válasza:
85%

Mindenképpen csináltass majd dns tesztet...valóban elég furák a körülmények, voltak gyanús jelek. Az meg végképp fura, hogy nővel akivel együtt élsz csak a 3 hónapjában jut eszébe közölni h gyereket vár.

Statisztikák szerint Magyarországon a családban született gyermekek 10-15 százaléka nem a férjtől vagy az állítólagos apától származik, szóval nem is ritka jelenség ez. Sok aljas nő van, saját családi környezetemben is tudok erre példát, amikor a gyerekről már csak felnőtt korában derült ki, hogy nem a kedves férjtől van, aki felnevelte.

Szóval legyél észnél ha nem akarsz kakukkfiókát nevelni, én sem tenném.

29F

2017. jan. 10. 12:23
 10/52 anonim ***** válasza:
17%
ismét megerősödött bennem, hogy minden kamionos egy idióta pszichopata. A magánnyomozóból jutottam erre. Lehet indítok egy mozgalmat, hogy nehogy jöjjenek a robotsofőrök, mert akkor ez a rengeteg elmebeteg mind köztünk fog élni.
2017. jan. 10. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!